Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti prodaja na Bolha.com

prodaja na Bolha.com

Pozdravljeni
Obračam se k vam po nasvet. Imam problem z nekaterimi kupci na Bolha.com. Sedaj se mi je že tretjič zgodilo, da kupec paketa ni prevzel. Kljub temu, da smo se vnaprej dogovorili o ceni, poštnini, dostavi,.. Kupec paketa ni prevzel. Sedaj, mi je po mailu, zadnji kupec kar “flegma” sporočil, da si je pač premislil. Jaz pa imam stroške z izdelavo paketa, poštnino ob pošiljanju in poštnino ob ponovni dostavi paketa na moj dom. Zdaj mi je tega zadosti!!! Tudi, ker sem s financami zelo, zelo na tesno. Na Bolha.com ne prevzemejo nobene odgovornosti in ukrepa. Kaj lahko kot oškodovanka lahko sploh naredim? Prav gotovo imam kakšne pravice.
hvala

Spoštovani,

predlagamo vam, da v bodoče zahtevate vnaprejšnje plačilo kupnine na vaš TRR, pri čemer naj kupnina zajema tudi stroške poštnine.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close