Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Prodaja F-Secure antivirusnika in požarnega zidu po izredni ceni!

Prodaja F-Secure antivirusnika in požarnega zidu po izredni ceni!

V naši spletni trgovini https://trgovina.over.net/product.php?productid=17547&cat=295&page=1 lahko kupite F-Secure popolno internetno zaščito že za 64 €, kar pomeni 11% popust na prodajno ceno.

Vsak, ki se malo spozna na marže v računalništvu, bo vedel, da si pljuvamo v lastno skledo – skrb za uporabnike na prvem mestu pa to. 🙂

Skratka, vabljeni, da malo pobrskate, saj zaradi odprte narave trgovine pri nas najdete tudi stvari, ki jih drugje ne, npr. razne kable in pretvornike, ki so drugače na voljo samo v bolj specializiranih trgovinah.

~~~ http://Trgovina.Over.Net Z nakupom podpirate brezplačne zdravniške nasvete.

Žalostno da moramo financirat zdravstvo ki bi moralo bit prva brezplačna stvar v civiliziranem svetu.

Je pa res dobra cena…..
Še v kako trgovino pojdi, potem pa hvali svojo ceno….

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Tale F-secure je po moje že malo out. Ne rečem, da ni dober – ampak softver, ki ti totalno zabaše mašino. Enostavno nič ne deluje tako kot je prej, ko enkrat instaliraš tale klinčev F-secure. Sem bil na seminarju, ko so iskali zastopnike oziroma posrednike za trženje teh aplikacij,… komer koli sem ga le omenil, je samo zajamral, kaj mi bo – preveč bremza vse procese. Tudi na raznih testiranjih antivirusne programske opreme, ga nič kaj ne pohvalijo. Večina uporabnikov še vedno (žal) ne more kupiti najzmogljivejših računalnikov, zato zanje F-secure še zdaleč ni primerna rešitev za zaščito pred virusi.

F secure je prav ok zadeva!

Če pa ima kdo naločeno “kložo” zraven pa seveda šteka.
Ko si kdo kupi pamet, je antivirusni program najmanjši strošek.
V kolikor kdo prodaja kaj konkurenčnega, pa naj neha z takimi fintami kot je štekanje…….

Jaz sem v prejšnjem zapisu napisal samo to, da se F secure da dobiti ceneje kot v tej spleni trgovini. Nič ne prodajam in nič ne šteka. Le F secure sem kupil drugje.

Samo toliko, pa brez zamere.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close