Pročene ženske prej padejo
Ja in kaj si zdaj povedal. Isto kot jaz. Da se poročene rade onegavijo. Ali naredijo to diskretno, ali indiskretno, je isti jajc. 90% dedcev, ki so vezani, je itak tako zabitih, da mislijo, da jih njihova nikoli pač ne bo prevarala, ker so tako dobri, ha ha ha…
Aja, saj res, to so tiste, ki imajo doma može, ki pravijo, da videz in SEKS NISTA pomembna v zvezi! :)))
No, moja to definitivno ne počne. Je ženska z malo več stila, niti ne pije niti ne kadi, bi ji bilo izpod časti takšno obnašanje. Sem prepričan, da tudi če bi hotela drugega zapeljat, bi to znala naredit dosti bolj prefinjeno, elegantno in seksi, predvsem pa diskretno.
Sicer ne bi vedela, ali gredo poročene in vezane ženske do konca, samo takole, ko smo v družbi, se mi one pogosto zdijo najbolj zagnane. Na veliko flirtajo, se izzivalno oblačijo. Dobro, mogoče gre samo za tekmovanje z drugimi ženskami, ampak ni lepo za videt. Če bi jih posnela skrita kamera in bi ta posnetek potem videl mož….no, me prav zanima, kako bi to komentiral. Sicer pa bolj verjamem temu, kar pravijo moški o obnašanju poročenih žensk, kot tistemu, kar pravijo ženske. Moški si med sabo kar povedo, pri kateri se lahko “dobi”.
Vse je pa odvisno od tega kakšnega moža ima doma. Če ima copato, si bo privoščila marsikaj, če pa ima doma strogega moškega, potem bo dobro premislila, preden bo storila kako neumnost.
Da še vezane lahko z lahkoto dobijo več seksa kot nepotešene samske ženkice.
Bo že kaj na tem, da so samske. Po teh postih sodeč, se preveč šparajo al kaj že?
Tema je pa sicer čist adijo. Neumno posploševanje. Itak vsak ve, da po novih zakonih gravitacije prve padajo LAHKE. Zaenkrat je ševedno več lahkih med neporočenimi. Tudi azto, ker se vsem amnj žensk poroča. Ampak poudarek je na LAHKIH ne na zakonskem stanu. Lajdra bo lajdra tudi po poroki. Ženska, ki kaj da nase, pa bo takšan ostala tudi v zakonu.
Bo že kaj na tem, da so samske. Po teh postih sodeč, se preveč šparajo al kaj že?
Tema je pa sicer čist adijo. Neumno posploševanje. Itak vsak ve, da po novih zakonih gravitacije prve padajo LAHKE. Zaenkrat je ševedno več lahkih med neporočenimi. Tudi azto, ker se vsem amnj žensk poroča. Ampak poudarek je na LAHKIH ne na zakonskem stanu. Lajdra bo lajdra tudi po poroki. Ženska, ki kaj da nase, pa bo takšan ostala tudi v zakonu.[/quote]
Joj, tebi pa se je res mudilo odgovorit. :)))Pa si cel kup črk pomešala. Kar mirno, ženska. Kdo pa je rekel, da tudi samske ne padejo? Naslov teme je kdo “prej” pade. Če ženska prej pade, ne pomeni, da je tudi zelo lepa, daje pač zelo hitro noge narazen. Ker si pa tako hitro odreagirala, pa očitno nimaš mirne vesti, ali pa te kakšna samska žuli. :)))
Pa še to, zakaj se iz samskih žensk norčuješ, da so “nepotešene samske ženkice”, kaj pa, če je katera vdova? Sama sicer nisem samska, ampak imam kar nekaj samskih prijateljic – vse so čisto v redu za pogledat, ampak nobena ni radodajka, zato ne vem, od kod ti to, da je več lahkih med samskimi.
To bi potem lahko prenesla tudi na moške – večina samskih moških, ki jih poznam, so zelo mirni in prijetni fantje, mogoče se le ne znajdejo pri ženskah. Po tvoji teoriji o samskih, pa bi bili oni največji ženskarji.
Tema je pa sicer čist adijo. Neumno posploševanje. Itak vsak ve, da po novih zakonih gravitacije prve padajo LAHKE. Zaenkrat je ševedno več lahkih med neporočenimi. Tudi azto, ker se vsem amnj žensk poroča. Ampak poudarek je na LAHKIH ne na zakonskem stanu. Lajdra bo lajdra tudi po poroki. Ženska, ki kaj da nase, pa bo takšan ostala tudi v zakonu.[/quote]
Joj, tebi pa se je res mudilo odgovorit. :)))Pa si cel kup črk pomešala. Kar mirno, ženska. Kdo pa je rekel, da tudi samske ne padejo? Naslov teme je kdo “prej” pade. Če ženska prej pade, ne pomeni, da je tudi zelo lepa, daje pač zelo hitro noge narazen. Ker si pa tako hitro odreagirala, pa očitno nimaš mirne vesti, ali pa te kakšna samska žuli. :)))
Pa še to, zakaj se iz samskih žensk norčuješ, da so “nepotešene samske ženkice”, kaj pa, če je katera vdova? Sama sicer nisem samska, ampak imam kar nekaj samskih prijateljic – vse so čisto v redu za pogledat, ampak nobena ni radodajka, zato ne vem, od kod ti to, da je več lahkih med samskimi.
To bi potem lahko prenesla tudi na moške – večina samskih moških, ki jih poznam, so zelo mirni in prijetni fantje, mogoče se le ne znajdejo pri ženskah. Po tvoji teoriji o samskih, pa bi bili oni največji ženskarji.[/quote]
Zaenkrat sem še moški. Multitasking me sili v tipkarske napake.
Če ne verjameš lahko prideš preverit. Verjetno ga že dolgo nisi videla. 🙂
Zakaj nepotešene? Če niti flirtat ne upajo, kje bodo upale seksat! Seveda je tudi v vdova lahko nepotešena. Kaj je s tem narobe? A po smrti moža ne sme nikoli več?
Lahko je tudi ločenka, ki je kot poročena na veliko flirtala in se izzivalno oblačila. Vse je možno!
Zmotilo me je to: “ko smo v družbi, se mi one pogosto zdijo najbolj zagnane. Na veliko flirtajo, se izzivalno oblačijo.”
Pa v kakšni družbi si to ti in kam hodite, da pridem preverit?
V moji družbi so poročene in neporočene bolj ali manj okusno oblečene in ne flirtajo ne ene ne druge.
Od kje mi to, da je več lahkih med samskimi? Ker je danes vse manj proočenih žensk. In ker vsaka poročena pa vseeno ne flirta sredi lokala. Veliko poročenih niti ne zahaja ven niti z žensko družbo. Samke so tudi mlade ženske in mladost je norost pravijo. Zato.
Dopuščam pa možnost, da so ta razmerja med populacijo 30, 40 drugačna in da so tukaj zavrte ženske večinoma samske, kar hkrati tudi potrjuje domnevo zakaj so samske pri teh letih. Vse ostale nezavrte pa so do 40. že ujagale kakšnega. Tudi tiste lahke.
Itak pa sem še mlad moški okrog 30 in ne spomnim se, da bi kdaj z mano flirtala kakšna poročena 40-letnica. Pa niti samska. Mlajše samske ženske pa so in to na veliko tega ne vzamem za slabo. Če ne bodo flirtale, bodo večno samske in potem pri 40 v družbi poročenih delovale kot stare device. Kar morda tudi so.
To bi potem lahko prenesla tudi na moške – večina samskih moških, ki jih poznam, so zelo mirni in prijetni fantje, mogoče se le ne znajdejo pri ženskah. Po tvoji teoriji o samskih, pa bi bili oni največji ženskarji.[/quote]
Zakaj nepotešene? Če niti flirtat ne upajo, kje bodo upale seksat! Seveda je tudi v vdova lahko nepotešena. Kaj je s tem narobe? A po smrti moža ne sme nikoli več?
Lahko je tudi ločenka, ki je kot poročena na veliko flirtala in se izzivalno oblačila. Vse je možno!
Zmotilo me je to: “ko smo v družbi, se mi one pogosto zdijo najbolj zagnane. Na veliko flirtajo, se izzivalno oblačijo.”
V moji družbi so poročene in neporočene bolj ali manj okusno oblečene in ne flirtajo ne ene ne druge.
Od kje mi to, da je več lahkih med samskimi? Ker je danes vse manj proočenih žensk. In ker vsaka poročena pa vseeno ne flirta sredi lokala. Veliko poročenih niti ne zahaja ven niti z žensko družbo. Samke so tudi mlade ženske in mladost je norost pravijo. Zato.
Dopuščam pa možnost, da so ta razmerja med populacijo 30, 40 drugačna in da so tukaj zavrte ženske večinoma samske, kar hkrati tudi potrjuje domnevo zakaj so samske pri teh letih. Vse ostale nezavrte pa so do 40. že ujagale kakšnega. Tudi tiste lahke.
Itak pa sem še mlad moški okrog 30 in ne spomnim se, da bi kdaj z mano flirtala kakšna poročena 40-letnica. Pa niti samska. Mlajše samske ženske pa so in to na veliko tega ne vzamem za slabo. Če ne bodo flirtale, bodo večno samske in potem pri 40 v družbi poročenih delovale kot stare device. Kar morda tudi so.[/quote]
S tabo sploh ni vredno razpravljat in to iz dveh razlogov – ker nimaš jajc, da bi se registriral in ker si očitno precej plitek. Aja, pa še to, ne briga me tvoj one. Tudi, če bi bil zadnji moški na svetu, te ne bi pogledala.
čakaj prej si rekla da verjameš moškim pol pa kar od prijateljic več da niso lahke radodajke?
to dvoje pač negre skup 😀
Itak pa sem še mlad moški okrog 30 in ne spomnim se, da bi kdaj z mano flirtala kakšna poročena 40-letnica. Pa niti samska. Mlajše samske ženske pa so in to na veliko tega ne vzamem za slabo. Če ne bodo flirtale, bodo večno samske in potem pri 40 v družbi poročenih delovale kot stare device. Kar morda tudi so.[/quote]
S tabo sploh ni vredno razpravljat in to iz dveh razlogov – ker nimaš jajc, da bi se registriral in ker si očitno precej plitek. Aja, pa še to, ne briga me tvoj one. Tudi, če bi bil zadnji moški na svetu, te ne bi pogledala.[/quote]
Mogoče pa sem registriran, pa se mi ne da prijavit. Za temo, ki jo odpre nekdo, ki NIMA JAJC, da bi jo odprl z registriranim imenm, se pa res ne splača prijavljat! Glede na vsebino zastavljene teme pa bo plitkost ravno pravi nivo. O takšni temi se človek res ne more resno pogovarjat, kaj šele RAZPRAVLJAT.
Pa brez skrbi, globino moje duše in dolžino mojega oneja že nekaj časa meri ženska, ki za razliko od tebe ni nepotešena samkska antilopa, ki nit pogleda na poročene ne prenese kaj šele na kaj drugega.
čakaj prej si rekla da verjameš moškim pol pa kar od prijateljic več da niso lahke radodajke?
to dvoje pač negre skup :D[/quote]
Kolega Matkic. Naslov se nanaša na poročene in ne na samske ženske. Nekateri moški pravijo, da so nekatere poročene ženske lahke. Verjetno bo vsaj nekaj od tega res, ker močno dvomim, da bi se vsi lagali. Ker pa je bilo nekje v tekstu omenjeno, da so samske ženske bolj “lahke”, pa sem napisala, da imam kar nekaj samskih prijateljic, ki niso deviške ampak tudi niso lahke. Nikakor pa ne mislim, da bi bile vse poročene ženske lahke, mnoge med njimi so super žene in matere. Gre za to, da meni bolj v oči pade, če je neka ženska poročena in flirta kot če je samska in flirta. Ker pri samski mi je samoumevno, da se še bori, da bo dobila tipa, tista poročena pa ima svojega doma.
S tabo sploh ni vredno razpravljat in to iz dveh razlogov – ker nimaš jajc, da bi se registriral in ker si očitno precej plitek. Aja, pa še to, ne briga me tvoj one. Tudi, če bi bil zadnji moški na svetu, te ne bi pogledala.[/quote]
Mogoče pa sem registriran, pa se mi ne da prijavit. Za temo, ki jo odpre nekdo, ki NIMA JAJC, da bi jo odprl z registriranim imenm, se pa res ne splača prijavljat! Glede na vsebino zastavljene teme pa bo plitkost ravno pravi nivo. O takšni temi se človek res ne more resno pogovarjat, kaj šele RAZPRAVLJAT.
Pa brez skrbi, globino moje duše in dolžino mojega oneja že nekaj časa meri ženska, ki za razliko od tebe ni nepotešena samkska antilopa, ki nit pogleda na poročene ne prenese kaj šele na kaj drugega.[/quote]
Poglej, če si zvest in če ti je ona zvesta, vama obema čestitam in vama želim najboljše. Res. Moje pisanje ni bilo mišljeno kot provokacija poročenim ženskam. Gre samo za to, da sem včasih razočarana nad obnašanjem določenih poročenih žensk, ker si pri sebi mislim, da njenemu možu verjetno ne bi bilo prijetno, če bi vedel, kaj se dogaja. Upam, da si sedaj razumel. Opravičujem se, če sem morda zaradi nejasnosti koga prizadela.
to dvoje pač negre skup :D[/quote]
Kolega Matkic. Naslov se nanaša na poročene in ne na samske ženske. Nekateri moški pravijo, da so nekatere poročene ženske lahke. Verjetno bo vsaj nekaj od tega res, ker močno dvomim, da bi se vsi lagali. Ker pa je bilo nekje v tekstu omenjeno, da so samske ženske bolj “lahke”, pa sem napisala, da imam kar nekaj samskih prijateljic, ki niso deviške ampak tudi niso lahke. Nikakor pa ne mislim, da bi bile vse poročene ženske lahke, mnoge med njimi so super žene in matere. Gre za to, da meni bolj v oči pade, če je neka ženska poročena in flirta kot če je samska in flirta. Ker pri samski mi je samoumevno, da se še bori, da bo dobila tipa, tista poročena pa ima svojega doma.[/quote]
Pa si morda pomislila da ti prijateljice ne povejo kako lahko ali nelahke so ?
Nenazadnje razen če ste skup bolj ali manj 24/7 tega z 100000% nikdar ne moreš vedet lahko pa verjameš 😉
Kar se pa tiče teme, lahkih žensk skorajda ni…. no saj so ampak potem si pogat al pa ekstra lep.
Če misliš da je ženska lahka ker se ti prepusti pomeni najverjetneje da:
a) si ji všeč (in bi te mela)
b) je zatrapana v tebe
c) hoče pozabit bivšega
d) je pijana ali zadrogirana
e) si zlo bogat ona pa je keš pička
f) si res res lep
in v zelo zelo redkih primerih
g) je nimfomanka 😀
haha ja če sem se skoz še nekaj spomno te pa veš kak je na forumu če bom eno nepomembno reč pozabo bo prišo Marko al pa On_ in izpostavo da pa ENKRAT NEKOČ PA NI BLO tak in ovrgo vse moje teze 😀
pol pa raj celo abecedo recitiram 😛
Skoraj nepredstavljivo je dolgočasenje nekoga, ki si izmisli tovrstno očitno provokacijo s tolikimi, namenoma narejenimi pravopisnimi napakami. Kaj boš dosegla s tem?[/quote]
To je posledica gledanja mehiških nadaljevank. :)) Najbolj zanimivo je to, da omenja 26-letni zakon. Madona, hčerke so že zdavnaj odrasle, ne vem, zakaj bi morala mami skrbeti za njih. “Papa” pa uporabljajo ženske ali morda geji.
Skoraj nepredstavljivo je dolgočasenje nekoga, ki si izmisli tovrstno očitno provokacijo s tolikimi, namenoma narejenimi pravopisnimi napakami. Kaj boš dosegla s tem?[/quote]
To je posledica gledanja mehiških nadaljevank. :)) Najbolj zanimivo je to, da omenja 26-letni zakon. Madona, hčerke so že zdavnaj odrasle, ne vem, zakaj bi morala mami skrbeti za njih. “Papa” pa uporabljajo ženske ali morda geji.[/quote]
kaj pa ima trajanje zakona skupnega s starostjo otrok??
lahko so starejše, mlajše …
če pa je katera o kakšnega maminega ljubimca — je pa itak mlajša od 10 let ☺
To je posledica gledanja mehiških nadaljevank. :)) Najbolj zanimivo je to, da omenja 26-letni zakon. Madona, hčerke so že zdavnaj odrasle, ne vem, zakaj bi morala mami skrbeti za njih. “Papa” pa uporabljajo ženske ali morda geji.[/quote]
če pa je katera o kakšnega maminega ljubimca — je pa itak mlajša od 10 let ☺[/quote]
Mene pa nervira, če nekdo nekaj sprašuje samo zato, ker stvar tako napelje, da pričakuje odgovore, ki bodo obtoževali osebo, ki mu ni pogodi.
Meni so pomembni podatki recimo starost in izobrazba obeh. Morebitna znana bolezenska stanja. Pogostost spolnih odnosov in zadovoljnost s spolnim življenjem. Morebitna prisotnost nasilja v družini itd.
Šele potem lahko morda povem kaj si mislim o določeni osebi.
To, kar tale piše tukaj ni problem poročene ženske, ki pade. To je bolj problem disfunkcionalne družine.
če pa je katera o kakšnega maminega ljubimca — je pa itak mlajša od 10 let ☺[/quote]
Ne vidiš da ženske mislijo da morš met 1 leto po tem ko se oženiš otroka torej vsaka ženska pri 26 letnem zakonu sklepa da je otrok star vsaj 24 let 😀
Tehnično imaš sicer prav, ampak močno dvomim, da nobena od teh hčerk ni že polnoletna. Kako pa ti lahko veš, ali mamica morda ni imela ljubimca že na začetku zakona?
Forum je zaprt za komentiranje.