Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek problemi?

problemi?

zanima me vaše mnenje, glede mojga problema, ker ne vem kaj naj naredim.
s fantom imava 5mesečno hčerkico in kot družina bi po mojem mnenju čimveč časa preživeti skupaj.
pri nas pa je vse drugače-fant se ne odreče nobeni stvari, vse drugo mu je bolj pomembno,
npr. enkrat ima kolesarjenje in zvečer še zabavo (in ga ni domov do pol petih zjutrej, naslednji dan pa je treba ves spanec nadoknadit),
takoj naslednji vikend gre za tri dni na morje s prijatelji (čeprav bi bilo treba merkati našo najmlajšo, ker imam jaz izpit, in se morajo zato moji starši odreči svojim aktivnostim da mi lahko pomagajo),
to pa še ni konec pride takoj še en vikend ko imajo služben izlet in temu sledi spet počitek naslednji dan
vglavnem vedno ima ene “obveznosti”, katerih sploh ne sme zamuditi, midve s hčerko pa potem preživljava te dneve po svoje. sej ne da se nimava lepo, ampak si enostavno želiva tudi njegove družbe, saj ga imava obe neskončno radi.
in potem mi jamra da se je moral na račun družine odreči vsem prijateljicam in prijateljem, kar pa 100% sploh ni res, saj ima v tem času vedno več časa za prijatelje, kar si na začetku najine zveze ni privoščil

jaz pa počasi obupavam, ker sem si želela prave družine.

vaše mnenje, o njegovem obnačanju!

Obnaša se otočje, neodraslo. To vsekakor ni normalno. Poskušajta se pogvoriti. Pojdita skupaj, malo pa pustita v varstvu. Če pa te možnosti nimata pojdite skupaj, poiščita si prijatelje, ki imajo tudi majhne otroke. Meni se zdi to zelo grdo in grozno, mi gremo vsepovsod skupaj, včasih pa sama brez otroka (to zelo paše)! Veliko sreče ti želim!

Popolnoma se strinjam s Kiko. Upam vsaj, da je bila prava.

Ja bila sem ta prava

Ja, tale tvoj si kar privošči vem, da ga na vrvico ne moreš dati ampak malo bi se pa lahko umiril vsaj zdaj, ko je otroček še tako mali in je z njim ogromno dela. Bodi odločna in zahtevaj, da se tudi on posveča hčerki saj je vendar tudi njegov otrok. Glede otročjega obnašanja pa se mi dozdeva, da je večina moških takih ne glede na leta. Res pa je tudi, da ponavadi očetje sploh ne vedo kaj početi z dojenčki tam do kakšnega šestega meseca potem pa se vedno bolj ukvarjajo z otrokom, vsaj pri nas je bilo tako.

Kdo nagaja,jaz sem vendar prava kika.

sej on se rad igra z hčerkico in jo ima res rad, ampak samo takrat si vzame čas zanjo, ko nima počet kaj drugega oz. če ga kdaj že res prime slaba vest

Poskušaj ga navdušiti za določene stvari. Moj mož npr. vedno on kopa otroka, on mu umiva zobke, se z njim igra, mu da najljubšo risanko na DVD. Za določene stvari velja pri nas samo ati. Spat ga spravim jaz, vendar med tem on pospravi stanovanje. Na sprehode gremo vedno skupaj.

Mogoče se je pa ustrašil vseh obveznosti kar naenkrat, vsekakor je to zelo sebično od njega… In če se ne misli spremenit, bi bilo zelo za razmislit ali ostat z njim ali ne… je pa tu pač ena ovira, otrok… ker potem ne veš kaj je najbolje.

Ne razumem takšnih žensk, kot si ti, da se pustijo zaploditi takim tepcem??? To je za moje pojme zelo neodgovorno. Saj si že prej videla da je tak. Si mislila, da ga bo otrok spremenil??

Pogovori se z njim. Povej mu, da tudi ti potrebuješ čas zase, in takrat naj on pazi na otroka. Enkrat en, drugič drug. Imam prijatelja, ki ima ravno tako otroka, vendar se s punco zmenita, kdaj bo imel kdo čas za svoje aktivnosti – en rola, drugi kolesari itd. Čez vikende pa so skupaj ali pa dasta otroka v varstvo k staršem in si lahko kaj privoščita. Ne smeš mu dovoliti, da je tak egoist.

Poskušaj se z njim pogovriti, da pač vsega ne zmoreš sama in da imata otroka skupaj. Mislim, d ravna otročje in neodgovorno. Lahko da se je malo ustrašil obveznosti in misli, da mora pač še vse nadoknadit, da ne bo kaj zamudil.

To, da gre tu pa tam sam ven je o.k., ampak da hodi po več dni naokrog, medtem ko imaš ti izpit. Groza. Postavi ga pred dejstvo. reci, danes zvečer grem za dve uri na aerobiko in ti boš z malo sam, al pa grem si v trgovino kupit nekaj za oblečt in on ostane sam z njo. pa poskusi ga navdušit nad skupnimi izleti. Ni lepšega kot skupen sprehod, kjer starša občudijeta svojega otroka istočasno pa imata čas predebatirat še kakšne teme.

Vsekakor se bo mogel spremeniti , kaj pa potem ko boš ti šla v službo?? Vse pares ne more biti na tvojih ramenih!!! Če se kljub pogovoru, boš žal morala razmisliti o odhodu, sicer boš celo življenje trpela.

Želim ti pravilno odločitev.

Sori bejba, a cigava ideja je bil otrok?
Imam obcutek, da predvsem tvoja, ne njegova – na to si imela mislit prej…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close