Najdi forum

Problemi z Windowsi 2000

Imam ene probleme z Windowsi 2000. Pred kakim tednom sem najprej naložil Avira Anti virus potem pa še posodobitve Windowsov Windows Update. Po ponovnem zagonu računalnika mi je računalnik takoj zmrznil. Niti CTRL+ALT+Del tipke niso več delovale. Potem se je stvar še dvakrat takoj po zagonu ponovila.

Zdaj se ne dogaja več tako pogosto ampak se še vedno zgodi. Včasih, ko v programu kaj izberem z miško, ta program se potem več ne odziva. Postopno se tudi z drugimi odprtimi programi naredi isto. Če pa kliknem gumb Start, ali pa pritisnem CTR+ALT+DEL pa takoj zmrzne in ne morem nič več naredit.

Sem že odstranil posodobitve Windowsov pa jih še enkrat namestil, pa nič ne pomaga.

Malce poglej kaj ti je avira napisala, mogoče te pa kakšen virus zafrkava.
Kaj pa v safe modu – zadeva deluje ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Avira ne napiše nič. Samo, da se je posodobila.
V safe modu sem zagnal samo enkrat in je delalo.
Zdaj se to dogaja bolj redko, recimo na nekaj dni enkrat. Dogaja se v kateremkoli programu. Najprej odpove program, ki je trenutno aktiven, nato opravilna vrstica. Potem pa postopno tudi drugi odprti programi. Če pa želim odpret Task manager pa takoj vse odpove, tudi CTRL+ALT+DEL. Zaslon postane moder. Edino kurzor miške se še normalo premika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close