Problemi z usernamom, ki je zginil
Pozdravljeni!
Zgodila se mi je naslednja stvar. Na mojem notebuku imam dva userja. Admin in drug user. Oba sta na password. Danes ko sem prižgala računalnik, pa je admin manjkal. Nikjer ga ne najdem. Kaj bi bil lahko temu vzrok? Je virus ali je kdo prčkal po notebuku? Tudi nastavitve ekrana se mi vsake toliko zamenjajo (resolucija se poveča brez da bi kdo kaj šaril, ko prižgem naredi tk tk in se preklopi v večjo). Noutbuk je HP in z njim imam toliko problemov, kot nisem imela še z nobenim drugim pcom ali noutbukom. Junk na pet.
LP in hvala za pomoč.
Že v petek, ko je admin še bil, sem pregledala računalo. Antivir je posodobljen, adaware tudi. Imam le ta dva. Niso našli nič alarmantnega.
Med local users ne najdem administratorja, opazila pa sem, da se je sedaj ta useraccount, ki je še ostal, spremenil v admina. Za prejšnega admina sem imela pass samo jaz, nihče drug. Za ta drugi account, katerega pa trenutno uporabljam, pa uporablja tudi kolega.
Ali se da tistega drugega userja kakokroli priklicati nazaj? Na njem imam namreč celo bazo službenih fotografij in jo nujno potrebujem.
LP, Petra
Forum je zaprt za komentiranje.