problemi z gljivicami
problem: pojavile so se mi menda gljivice- izcedek je grozen, bel sirast, malo peče okoli…
3 dni sem uporabljanla Canesten (navadno mi je pomagal, že dolgo tega) , in kremo…pa nič. danes je 5 dan pa spet vse nazaj…
Kaj še naj storim? NIsem še slišala, da Canesten ne bi pomagal… Ali naj zdaj še enkrat ‘ruknem’ tri -dnevno terapijo., ali moram počakat vmes kaj, al kako???
Gin. seveda ne dela do srede… kaj naj storim?
Ali je katera imela podobne težave?
poješ veliko sladkarij?
tole je zanimiv odgovor http://med.over.net/forum5/read.php?19,1036574,1036645#msg-1036645
Dej s tem jogurtnim tamponom bluzit, to je če te glih mal požgečka, ne pa po zdravljenju s kanestenom in vneti koži!
Jaz ti svetujem, da pokličeš na urgenco – lj, kjer imajo dežurnega ginekologa. Mislim, bolje, kot da greš tja gužvo delat, lahko pa da ti bo rekel, da se pridi pokazat. Če si iz Lj, maš tudi dežurno lekarno, blizu urgence.
Tako vnetje se ti lahko razvije kar v precej hudo obliko in boš imela živo rano tam spodaj (been there). Ne improviziraj, če si že dala tridnevno kuro skoz. Canesten na canesten pa tudi ziritira sluznico. Jaz ti lahko svetujem samo še Vitagin C kremo. Ampak to po canestenu, ker očitno imaš tako oslabljeno floro v nožnici, da so te takoj spet gljivice slijvice 🙂 napadle.
Srečno.
SAJ SI ČLOUK NE UPA NČ VEČ PISAT! MATER VAM ………..SLOVENISTKE AL KWA STE?
A JE nj, z, s, lj, dž, ……………………………QRC VAS GLEDA BABE NEDOJEBANE!!!!!!![/quote]
Ma ne se usajat! Vesela bodi, da se jim sploh da!!!![/quote]
Točno tako, hvala bogu da so in da se jim da popravljat…v vsej tej gužvi( na to besedo sem pa jaz alergična:)))))
PS: nedojebane bomo pojebane,ti boš pa ostala primitivc do konca življenja.
Forum je zaprt za komentiranje.