problemi s pudrom
Pozdravljeni!
Imam en problem in sicer: moja koža je po naravi zelo bleda, kar se še bolj pozna zaradi barve mojih las, ki so temno rjavi. Zaradi tega imam precejšnje probleme pri izbiri pudra; namreč, večina pudrov je pretemnih zame, tudi najsvetlejši odtenek se mi precej pozna, kar seveda čudno izpade. Drugače je moja koža v redu, prej suha kot mastna, uporabljam pa negovalne izdelke firme Nivea. Do sedaj sem uporabljala tudi puderček Nivea Beaute (tekoči puder + puder v prahu), vendar pa je tudi ta žal pretemen zame, potrebovala bi vsaj 1x svetlejši odtenek od najsvetlejšega, da bi bil efekt res optimalen.
Kateri puder (tekoči in v prahu) mi svetujete?
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Pozdravljena!
Max Factorjev puder Facefinity ( tekoči puder ) ima svetle odtenke. Recimo, da bi bil primeren odtenek št. 03. To je tudi najsvetlejši puder.
Dobite ga lahko le v DM-ih. Puder je namenjen vse tipom kože in je kompakten in prekrivajoč.
Kar se tiče pudra v prahu ali kamnu vam svetujem transparenti puder. To je puder, ki je brezbarven, prosojen, ne spreminja barvne osnove tekočega pudra, omogoča le fiksacijo.
Skoraj vse blagovne znamke imajo transparentni puder v prahu.
Sporočite mi ali je odtenek pravi.
Lp Nada
Zdravo!
Najprej hvala obema za odgovor. Obarvano Nivea kremo sem že poizkusila, vendar je spet tudi najsvetlejši odtenek pretemen. Facefinity še nisem poizkusila, ga bom šla nabavit, pa bomo videli 🙂 Kolikor vem Nivea nima transparentnega pudra v prahu, tako da bom pogledala še pri drugih znamkah.
Hvala za nasvet in lp!
Pozdravljeni!
Preizkusila sem Facefinity. Za poletje bo kar v redu, bolj kot Nivea, vendar pa si lahko predstavljam, da v hladnejših mesecih, ko bo moja koža še bolj bleda, ne bo ustrezen. Vseeno bi potrebovala nekaj, kar potegne bolj na belo barvo in ne na rumeno ali rožnato.
Če imate še kakšen predlog, bi ga bila zelo vesela 🙂 Hvala in lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.