Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Problemi s povezavo mobitela (USB)

Problemi s povezavo mobitela (USB)

Kupila sem Motorolo E1070, zraven pa USB kabel s CDjem.
Ker sem imela doma še en USB kabel od prejšnjega telefona, sem želela preizkusiti, če bo delal.
Zato sem brez da bi prebrala navodila, priklopila mobitel prek USB kabla na računalnik.
Najprej mi je računalnik mobitel prepoznal, a nikjer nisem mogla dostopiti do mobitela.
Kasneje na računalniku ni bilo spremembe, ko sem ga vklopila.
Šele potem sem videla v navodilih, ki so bila priložena k novemu USB kablu, da niti slučajno ne smem pred inštalacijo priklapljati mobitela na računalnik!
Jaz pa se storila natanko to.

Kaj naj storim zdaj, se da to kako popravit, da mi bo računalnik spet prepoznal mobitel?

Hvala za pomoč!

In kaj ti napiše oziroma ti javi kakšno napako ko priklopiš GSM na rač.?

Lp, Max

Ne, čisto nič! Mobitel sicer zapiska, ampak na računalniku ni pa nobene spremembe.

Ko sem inštalirala cd, mi je pred koncem inštalacije napisalo, da je prišlo do neke napake in da program ni mogel biti naložen kot je treba.

Domnevam, da do tega nebi prišlo, če že pred inštalacijo nebi povezovala mobitela z računalnikom…. 🙁

Upam, da se bo dalo kaj storiti.
Sem pisala na Motorola support, pa ni bilo nobenega odgovora. 🙁

Probaj najprej izbrisati že inštalirano progamsko opremo preko nadzorne plošče. Potem pa probaj tako, da ugasnjen GSM prikopiš na računalnik in ga prižgeš, ko je že priklopljen…

Lp, Max

Hvala za pomoč! Bom poskusila. Sporočim, kaj bo.
🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close