problemi s kožo
Lp
Imam eno zelo pomembno vprašanje in bi vas punce/fante, ki se bolj spoznate na te stvari, prosil za nasvet. In sicer, zanima me katero kozmetičarko priporočate za odstranjevanje ogrcev. Sam si jih rajši ne bom več stiskal, ker ponavadi naredim več škode kot pa dobrega, zato bi rad šel h dobri kozmetičarki, ki ve kaj dela(nočem mesarke, ki mi bo uničila obraz) in ki mi lahko tudi svetuje kako naprej z nego, da si ne bom ponovno zamašil vse pore. Imam občutljivo kožo, sploh sedaj, ko je zunaj bolj mraz, motijo pa me tudi široke pore, ki jih imam. Torej če povzamem še enkrat vse skupaj iščem dober kozmetični salon, kjer mi lahko pomagajo odstraniti ogrce, zožati pore in svetovati kako naj negujem svojo občutljivo kožo v tem času…
P.s. kozmetični salon naj bo v Ljubljani oz. okolici ali na Gorenjskem.
Že vnaprej hvala za pomoč 🙂
Veliko več pa vam bomo lahko svetovali, ob vašem obisku, ko bomo kožo pregledali in se z vami pogovorili!
Res pa je ,da se nege ne da narediti in bi le ta držala za vedno, saj izločanja v koži se nadaljujejo, kar je normalno.Naša naloga je ,da ugotovimo, zakaj je pri vas izločanja preveč( dednost, stres, nepravilna higiena oziroma uporaba kozmetičnih izdelkov…)in ga uravnati!
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.