Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style problematična koža

problematična koža

Katero kozmetično linijo priporočate zanego problematične, mastneinaknastekože po 30-em?
LP

Priporočila bi vam,da greste na nego obraza.Kozmetičarka vam bo najbolje znala svetovati pri izbiri kreme za vaš tip kože.Sama vidim pri sebi,da se to na dolgi rok obrestuje.Nikoli nisem imela težav s kožo,odkar sem nehala dojiti pa konstantno imam težave s kožo.Reden obisk pri kozmetičarki verjemite da je najboljša naložba.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Zelo teško je tako svetovati,moj nasvet bi bil,da stopite do kozmetičarke in si privoščite dobro nego obraza.Kozmetičarka bo najbolje vedela svetovati katero kremo naj si izberete,da bo odgovarjala vašemu tipu kože.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Hvala za odgovor. Hodila sem na redne nege, vsak mesec. Delala različne tretmaje. Več kot osem let nisem dala na obraz ničesar drugega razen Dermalogice. Rezultatai? Jah, ne bom rekla da jih ni bilo. Koža je bila vsekakor boljša, ne pa odlična za kar najbrš niti nimam genskih preddispozicij, denarnica pa se je po takih negah in vseh možnih kremah krepko stanjšala. To pač ni linija za povprečno slo plačo. Zato vas naprošam, da mi svetujete kak proizvod, ki ga lahko kupim v lekarni.
Hvala!

Obrnite se name vam bom posredovala kontakt,kjer sem jaz imela uspehe.

ga.Branka – prosim za nasvet na koga naj se glede problematične kože /hčerki 17 in 15 let/ obrnem v mariboru?
sama še kozmetičarke nisem obiskala, pa bi jo tudi že potrebovala, saj so se mi pričele po obrazu vse bolj širiti nekakšne pege /verjetno starostne/. v naprej hvala za nasvet ali odgovor l.p. leni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close