problem
Zdravo
Imam namreč problem v ljubezenskem področuju se zavedam da nisem edini sem ta let namreč dopolnil 30 let pa me mal panika prjela nism meu kakšnih dolg zvez nazadnje sem meu 3 leta nazaj pa tud pri tej zvezi nism biu neki zaljubljen mi ni problem do punce pristopit tud zgovorn sem kar dve letni nazaj nism biu meu sm tud neki punc sm je moj problem sem preveč izbirčen še posebi zdej k sem starejši pa te punce k so mi všeč so bile zainteresirane sedaj se mi pa umikajo nimam namreč potrpljenja čakat ko spoznaš punco pa se dobite čez dva tedna recimo pa se recimo ubadaš znjo kakšn mesec pa na koncu pol nč in to se večkrat zgodi pa te pol to izčrpa saj mene je to mi je problem nimam več ok volje motivacije rad pa bi imel punco ki bi rad bil znjo ni mi tud to da bi biu z eno k mi ni do nje pa tud izbira je bol slaba na trgu mislim ne vem kaj nej nardim včasih bi prou kero nekam poslu k mi vzema čas a ma kdo kakšno podobno izkušnjo kle pa kako jo je rešil .
Lp,
Hvala
Zdravo
Imam namreč problem v ljubezenskem področuju se zavedam da nisem edini sem ta let namreč dopolnil 30 let.. pa me mal panika prijela nism meu kakšnih dolg zvez.. nazadnje sem meu 3 leta nazaj pa tud pri tej zvezi nism biu neki zaljubljen.
Mi ni problem do punce pristopit tud zgovoren sem kar dve letni nazaj nism biu meu sm tud neki punc sam je moj problem ker sem preveč izbirčen še posebi zdej k sem starejši, pa te punce k so mi všeč so bile zainteresirane sedaj se mi pa umikajo.
Nimam namreč potrpljenja čakat ko spoznaš punco pa se dobite čez dva tedna recimo pa se recimo ubadaš znjo kakšn mesec pa na koncu pol nč in to se večkrat zgodi pa te pol to izčrpa saj mene je to mi je problem.
In pol nimam več ok volje motivacije rad pa bi imel punco ki bi rad bil znjo ni mi tud to da bi biu z eno k mi ni do nje pa tud izbira je bol slaba na trgu mislim ne vem kaj nej nardim včasih bi prou kero nekam poslu k mi vzema čas a ma kdo kakšno podobno izkušnjo kle pa kako jo je rešil .
No, če boš žensko na trgu iskal, ti predvsem želim veliko sreče. 🙂 Mogoče ti pa uspe ena stara pa bogata… 😉
Forum je zaprt za komentiranje.