Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Problem:)

Problem:)

Hy:) No moja zgodba je sledeča! Spoznal sem neko dekle, ki je zelo v redu in sva šla enkrat na pijačo! Žal nisva v šoli v istem kraju tako da se lahko vidiva samo za vikend! Tu pa je problem! Med tednom se pogosto dobiva na ircu ali pa po telefonu in vedno mi pravi da kako sem ji všeč, da kako si želi le mene, ko pride pa vikend pa ima zmeraj toliko dela in na vse žurke gre, za mene pa praktično nima časa! Vedno reče saj ti bom poslala kakšen sms – vendar tudi tega skoraj nikoli ne naredi! Kaj bi vi v tem primeru naredili?

Rekel bi ji naj se zresni.

Jaz bi rekel, da se ti zresni in ne nasedaj. Verjetno si jo spoznal na ircu sicer je pa vseeno kje si jo spoznal.
Ženska, če ji nekaj pomeniš vsaj na začetku, bo večino časa hotela preživeti s teboj, ker se večina boji, da fanta izgubi, če ga nima pod svojim očesom.
Iz njenega obnašanja je pa očitno, da je začutila, da si se ti zaljubil vanjo in ti noče direktno povedati, da nimaš šans pri njej oz, da se zaenkrat noče resneje vezati. Skratka takrat si ženske izmišljujejo vsemogoče izgovore, samo da ne grejo na zmenek in upajo, da boš počasi obupal in jih pustil na miru.
Vendar nič ne skrbi. Narobe je, če čisto na začetku vse staviš na eno karto, čas pa teče, ne da bi se kaj razvilo. Delaj na več frontah in boš hitro našel velike razlike med ženskami. Nje zaenkrat ni treba čist odpisat, le še drugam uč vrži. Tako si boš nabral izkušenj in znal ločiti zrno od plevela. In prej al slej se bo ena našla, ko si bosta oba všeč, kar je najbolj pomembno, potem ostale pustiš in se posvetita en drugemu. Sicer pa to vse samo pride in ti ni treba misliti na to, še zavedal se ne boš, kdaj je do tega prišlo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close