Problem z ugašanjem računalnika
Živjo!
V službi, ko hočem ugasniti računalnik se mi pogosto zgodi, da se le-ta ne ugasne samodejno, kot bi bilo prav, ampak ostane prižgan. Pa ne da mi javlja – “You can now shut down your computer”, ampak se zadeva enostavno obesi. Ekran monitorja je črn, samo v zgornjem levem kotu utripa ena črtica. Računalnik potem ugasnem ročno, ampak ko ga naslednjič prižgem mi javi, da ga nisem pravilno zaustavila in zažene scandisk. Sumim, da je za zadevo kriv AV program (F-secure) ali pa je kaj narobe z mrežo, ker če se najprej odjavim z mreže in potem ugasnem računalnik tako, da najprej pritisnem ctrl-alt-del in potem v oknu “Zapiranje Programa” zaustavitev sistema, je vedno vse v redu.
Torej, zanima me, ali obstaja kakšen patch za to popravit oziroma kaj drugega, kar lahko naredim, ker mi gre zadeva že pošteno na živce. Saj meni ni problem ugašat računalnika po zgoraj predpisanem postopku, samo kaj ko uporablja tale računalnik več ljudi, ki jih tega pač ne bom mogla nikoli navaditi. In potem vsako jutro laufa scandisk.
Še to, AV programa ne morem zamenjati, ker je zadeva službena.
Hvala, Mateja
Tajfun, lahko meni tud pošlješ to zip datoteko, pliz?
darko.k@europe.com
Hvala, lp
hmmm, hvala ti…. bom prišparal pri znamkah, hehe, saj sem Gorenc. Zadnjič me je neka stranka, ki sem ji pomagal z mailom, poslanim v ZDA, vprašala, koliko mi je dolžna, koliko stane pošiljanje maila v ZDA.
Pol pa pravimo, da smo že v Evropi. Zaostanek je kar precejšen. Škoda, mar ne? Vsaj za mlade talente, ki nimajo pravih pogojev niti za usposabljanje, kaj šele za solidne zaposlitve.
Forum je zaprt za komentiranje.