Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Problem z nast. antivirusnega pr.

Problem z nast. antivirusnega pr.

Ko hočem namestiti kak antivirusni program iz interneta, mi potem, ko je že zdownlodan in ga poskušam zagnati, na koncu javi, da imam premalo User-rights,ali pa da niam dovoljenja s strani administratorja, da bi ga lahko namestila…
Kaj bi to lahko bilo?
Imam pa odprt še en user account,ki sem ga enkrat bolj zahec odpirala in mi ničemur ne služi,sumim,da me ta account sedaj zafrkava?
kako zbrišem ta user account?
Je pa še en problem, v user acc. imam spravljeno veliko mp3 komadov za mp3 player, ker se mi program za urejanje mp3 iz cd-ja ni hotel namestiti na administratorjevem accountu.
Kako ga prenesti na account od administratorja(z vso naloženo muziko skupaj), da potem lahko blokiram userja???
Help!!!, upam,da je kdo tak stručko tukaj, ki bi mi lahko vsaj malček pomagal razvozlati vse te moje uganke.
Thanx že vnaprej!
Maya

Premalo User-rights imaš zato, ker nisi prijavljena kot “administrator”. Probaj se prijaviti kot administrator (mogoče je potrebno geslo). Stari account pa lahko izbrišeš.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close