Najdi forum

problem z grafično

Jaz mam pa problem z inštalacijo. Imam Win XP, matično ploščo ET SIS 380+ z vgrajeno zvočno in grafično kartico. Sedaj pa sem nabavl RADEON 9100 dal lepo v AGP slot, zagnal računalnik, inštaliral driverje s CD-ja – ampak ne dela. Ko poženem recimo FS2002 se vidi samo kabina, tam kjer bi moral biti pogled iz kabine, pa so kar neke zelene črte in vse utripa. Isto pri igrici Roland Garros in Sydney 2002. Inštaliral sem tudi nove driverje za to kartico pa ni nobene razlike. Ima kdo kakšno idejo? A je slučajno grafična v k****?

Poglej ali lahko v Biosu onemogočiš grafiko na motherboardu.

v biosu mam sledečo možnost: “init display first” in sicer ali PCI ali AGP. Oboje sem probal in sicer, če nastavim na AGP je npr. v Roland Garrosu slika vredu, ampak slaba ločljivost in počasno.

Pol pa res ne vem, a si probal najnovejše driverje iz neta potegnit? Ravno zadnjič sem na nadomestnem računalniku zinštaliral driverje prav za to grafično karto (iz interneta) in je vse zgledalo OK. Podrobnosti pa ne sprašuj, saj sem tisto mašino že vrnil na servis. Edina posebnost pri inštalaciji je bila (če se prav spomnim), da po inštalaciji prvega od treh programov za upravljanje te karte ne smeš rebootat mašine.

Primozm!

Sith je kar pravilno napisal, v Bios nastavitvah moraš nekje pod
opcijo Peripheria poiskati VGA kartico, ki je sedaj Enablana (omogočena)
in jo izključi (Disable), potem ti pa mora Radeon delati!

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close