problem z filmom
Imam problem z nekim filmom ki se ga dobil na cd-ju. Sama datoteka ima naslednje ime: Taxi3.FRENCH.TS.DIVX-REBiRTH.shared.by.The.King.avi. Ko sem datoteko prvič odprl mi je media player javil napako. Seddaj pa k problemu. Tega filma sedaj sploh ne morem zbrisat z diska Če pogledam pod properties lahko pogledam pod vse razen pod summary – ob tem pa je v task managerju pod performance cpu usage – 100%, Če pa hočem zadevo zbrisat mi javi da jo uporablja druga oseba ali program. In to kljub temu da računalnik restartam, le ta sploh ni v mreži in imam vse administratorske pravice. Imam win xp celeron 2400 40 g hdd 256 rama…na disku je še 10 g prostega diska. Če pa datoteko zaženem se počasi kompleten sistem obesi in potreben je restart računalnika (explorer.exe se ob tem sploh ne more končati sam od sebe). Zadevo sem “testiral” še na kolegovem računalniku kjer ima isti OS in zgodilo se mu je isto. Na obeh računalnikih so nameščeni zadnji popravki z microsoftove strani, oba imata tudi antivirusna programa (nortona in avg 6.0). Ima kdo kakšno idejo kako bi zadevo odstranil z diska…format c:?
Forum je zaprt za komentiranje.