Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Problem z alkoholom??

Problem z alkoholom??

http://www.goodreads.com/quotes/tag/drinking

Morda najdete izgovor, ali samo opravičilo.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

brez alkohola bi bilo 90% žensk nesprejemljivih tudi za delo s pahljačo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

nisem zares pijan dokler lahko ležim na tleh in se z roko držim za nogo od mize- X6

in nisem pijan….zemlja se vrti- ni moje le avtorja se ne spomnim

nimam težav z alkoholom- nekateri pa imajo težave z mano-X6

pijanost je dejansko naravno stanje človeka…vsi trezni profeti pa živite v zmoti-X6

lej pacove, ti si trezen..pa si dosadan kot moja bivša žena….abstinenčna tercijalka…

nisem zares pijan dokler lahko ležim na tleh in se z roko držim za nogo od mize- X6

Tole je ukradeno Dean Martinu!

lej pacove, ti si trezen..pa si dosadan kot moja bivša žena….abstinenčna tercijalka…[/quote]
Glej in razumi, če želiš!
Zaradi nekih zdravstvenih težav so mi prepovedlai vse razen f..a!
Nikoli nisem bil abstinenčni zajebanc, čeprav sem imel prednika, ki ni zdržal brez kozarca, flaše in soda.

lej pacove, ti si trezen..pa si dosadan kot moja bivša žena….abstinenčna tercijalka…[/quote]
Nikoli nisem bil abstinenčni zajebanc, čeprav sem imel prednika, ki ni zdržal brez kozarca, flaše in soda.[/quote]
F.S.Finžgar?

njegovo pismo očetu:
ti delaš sode, jaz pišem ode
za obojega pa je treba vina ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Finžgar?? A ni to tisti farji, ki je pisal o tem kako Sloveni niso naprodaj??
Kje je že tista tema o SLO literatih in njih vrednosti??

Nikoli nisem bil abstinenčni zajebanc, čeprav sem imel prednika, ki ni zdržal brez kozarca, flaše in soda.[/quote]
naj mi dean oprosti, da sem po nemarnem postal plagiator..spreminjam se v šiviljo….lej paco, če lahk fukaš lahk tud piješ….obratno pa zna baje bit problem…baje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close