Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek problem-prsi

problem-prsi

Zdravo, punce!

moj prolem pa je ta,da se mi zdi,da imam fuul prevelike bradavičke:( drugač so moje prsi nekje normalne velikosti, bradavičke pa obsegajo skoraj pol..hm..prsi..niti modrc jih povsem ne zakrije,če si znate predstavljat…in mi je zato fuul nerodno se slečt pred kakim fantom,ker je bil enkrat eden zelo začuden..kaj šele,da bi se sončila zgoraj brez..pa še žile ( ali žleze al kaj je to?) se mi ful modro vidijo skozi prosojno kožo…saj verjetno se ne da nič narest…v glavnem je še katera tu, ki ni zadovoljna s svojimi prsmi glede videza ( en samo velikosti..)?

Joj Melanija – ne se sekirat! To je, kot da bi se jaz sekiral, ker imam en mazolj na obrazu ali pa ker mi tič v levo štrli 🙂 We are all human. Taka si, taka boš – taka si boš nekomu všeč 🙂

Pošlji oblikovano (10-06-04 12:02)

Bodi srečna s svojo podobo…Vsak človek je po svoje lep in izpopolnjen do potankosti.Še droben NASVET iz knjigeEvgena Juriča :KDOR NIMA NOBENE BOLJŠE PRILOŽNOSTI,NAJ SE POROČI IZ LJUBEZNI…Lp

ti jih vsaj imaš…meni še med seksom,ko sem vzburjena nočejo ven pogledat..edino pod zelo mrzlim tušem pogledajo malo ven…tak da …ne se sekirat

Velike bradavičke so kul.

Moji sestri je ime Melanija, da nisi to ti? :))))

Če ste vse gorenjke,se dobimo na BRIONIH ha,ha,haLp

A ti misliš kolobar ali prav bradavičke. Ne morem si predstavljati da bi imela bradavičke čez pol prsi. Če si mislila kolobar, potem se da to z operacijo zmanjšati. Pozanimaj se pri plastičnem kirurgu.

July- ja ti kr na žur prid, pa mamo s sabo pripelji. Kurec24cm tud pride !!
Takrat bomo stvar strokovno pogledal in predebatiral, glej da ne zamudiš :-))))

v priklonu,

JOHANUS

No pa dajmo punce si jih za stos zmeriti,premer nasih kolobarjev,pa bomo videle. Moj premer je okoli 5 cm…kar velike so ja:))

Jaz jih zdajle ne bi merila, he he. Od nosečnosti dalje imam ziher vse skupaj še enkrat večje kot je bilo prej. Se ni za sekirat. Ampak, če res stvar predstavlja preveliko težavo (to, da si nesproščena je kar velika težava), vprašaj na plastično kirurgijo.

————
Johanus, dej poklič kaj mojega moža. Gotovo veš, kje na Brionih se zdaj lahko privežeš za čez noč.
LP
A.

ja,kolobar sem mislila ,ja…to res tak sucks…:(

tudi jaz imam baje velike kolobarje ampak mene sploh ne moti, ene kolegice so mi to rekle.., meni je pa to prav lepo, gre so mi velike bradavičke.., jaz imam k sreči majhne.

Jaz imam pa premajhne kolobarje in bradavičke. Me tudi moti, samo se ne ukvarjam toliko s tem. Ko se kopam v mrzli vodi sta kot dva gumbka na joškicah.

Jaz imam kar velike prsi in tud kolobarji so temu primerno veliki.Prav všeč so mi in me prav nič ne moti da se mi ena beadavička skriva oz. se ni razvila-veš kaj,če si lep si lep ;))))))))))))))

lp Benja

Jest imam majhne prsi – A koš. in velike bradavičke, pa mi je v redu, tudi moj tip se nič ne pritožuje.

Lahko oblečeš zdaj poleti majčko brez in se tudi vidijo bradavičke , ni nič narobe !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close