Problem pri zapisovanju cd
Pozdravljeni!
Imam en majhen problem z pekačm… do sedaj sploh ni bolo problemov za cd-ji ali dvd-ji. kar na lepem pa dam peči dvd-r (verbatim) in ko potrdim naj prične (kot ponavadi) začen dvd vrteti nato pa javi napako in se ustavi. uredu probam vstavit navaden cd in gor posnamem audio cd, pa ga normalno zapeče, nato kupim sony dvd-r, probam dati da zapeče in isto ni uspeha. če bi pekač pregorel ali bil v okvari predvidevam da tudi navadnih cd jev nebi mogel zapeči… v čem je problem, in ne skos uporabljam win 7 in nerota….
računalnik je pa asus x50sl… sem tud gledal če bi našel originalne driverje za ta pelač pa jih ni priloženih ampak vseeno prej sem normalno lahko naredil dvd-je
no takole, zdaj mi je uspelo da zapeče dvd preko windowsovega programa za peko cdjev… dam da to on skopira in da zapeče pri 4x hitrosti traja skoraj 1h za en dvd.
Mam pa dom še tri dvd enote, od navadnega računalnika, da nebi kupoval novega na usb, a se da ta na kakšen način priklopiti na ta leptop videl sem (Čitalec diskov USB/IDE-SATA adapter ST-Lab) a kdo ve če bi to delovalo?
Forum je zaprt za komentiranje.