Najdi forum

problem pri zagonu

Ker nimam kakšnega znanja okoli računalnika naj povem za problem. Ko zaženem računalnik mi napiše ” Pravilno inicializiranje programa ni uspelo
( 0xc0000135 ). kliknite, če želite program zapreti.” Naj povem, da nastaja problem tudi, ko želim zagnati ATI Catalyst control center.
Sem poskusil že na novo instalirati driverje pa je popolnoma isto. A mislite, da je kaj narobe z grafično kartico ?
Še podatki o računalniku: AMD Sempron 3000,RAM DDR 512MB, HDD WD 160GB, VGA Club ATI Radeon 9800Se Al.

Lahko kdo pomaga ?

Hvala

Amater

Kje ti to napiše? Predno prideš v WIN, ali ko si že v WIN? Napiši celo besedilo napake? A resetira/ugasne ti ga pa pravilno (brez napake)? Poglej pod Event Viewer pod System, kaj ti napiše… Pa si izbrisal vse komponente driver-jev od grafične (in potem resetiral računalnik)?

Lp, Max

Lahko bi bil problem v združljivosti grafične z matično ploščo, vendar si nam zaupal premalo podatko. Ali je računalnik nov? Od kdaj opažaš ta problem? Je prej deloval brezhibno? Si kaj nameščal, preden so se pojavile težave?

Ko sem že v WIN. Odpre se okno CLI.EXE Napaka programa. Ugasne se mi normalno, izbral sem vse komponente driver-jev in na koncu tudi ponovno zagnal računalnik. Sicer mi deluje vse normalno samo to me moti. Računalnik je pa skoraj nov. Samo ne da se mi ga nosit na servis, ker napaka mogoče sploh ni tako huda.

CLI.EXE je povezan z ATI Catalyst control centrom, nekateri antispyware programi ga menda zaznajo celo kot virus. Morda je to razlog za napako ob njegovem zagonu. Lahko poskusiš najti novejše gonilnike ali pa uporabiš namesto originalnih gonilnikov Omega driverje za ATI-jeve kartice. Dobiš jih tule:

V nekaterih pogledih so celo boljši kot originalni, seveda je odvisno tudi od modela kartice in konfiguracije računalnika. Jaz imam starejšo in mi z originalnimi gonilniki skoraj nobena 3d igra ni startala. Odkar uporabljam Omega gonilnike, delujejo vse.
Skratka, probat ni greh. Če se boš odločil zanje, najprej odstrani originalne in restiraj.

Control Center potrebuje .NET Framework
Naloži si tole pa bi moralo delat

Hvala vsem, ki ste pomagali. nadloga je odpravljena.

lep pozdrav vsem

Amater

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close