Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Problem Dragon umts kartica

Problem Dragon umts kartica

NA mojem prenosniku noce delovati.

Ko vse skupaj reinstaliram, se pravi original winxp home na novo in nato vse potrebne driverje od kartice dela.

Potem pa dam kartico ven in naslednjič prižgem računalnik, počakam, da se vse naloži, vtaknem kartico in mi sam od sebe začne nalagat driverje za USB , čeprav je že vse naloženo, no pa to spet dela, malo moraš ven pa not potegnit, malor esetirat, pa dela, ko to narediš ene 5 – 10 x imaš v sistem že ene 10 usb dodatkov, potem pa ne deinštalacija driverjev ne pomaga in ponovna inštalacija.

Kdo imam pa HP Compaq. Ko sem dal računalnik na servis, so rekli vse deluje, kartico pa sem tudi dal v drug računalnikin tudi tam dela brez problemov.

kaj svetujete, ga lahko nesem na Mobitel, da bi mi ga zrihtali, ali pa vsaj papir dali, da to ne dela. Ker vsak emsec moram za nedelovanje vseeno plačati 5.000 sit, samo zaradi tega pa en grem kupiti nov prenosnik, če dela B.P.

Kakšen namig?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Živijo,

katerega compaqa pa imaš ??
namreč na NX7010 dela b.p.

mogoče bi pogledal če je na netu kaj popravkov, oz. nov bios.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

A govorimo o PCMCIA kartici ali o kaki usb napravi?

A če narediš shutdown in restartaš, pa kartico pustiš notri, a te tudi ponovno gnjavi za driverje?

NX 9020

problem na kubik.

vse možne varianete probal opa nič-

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Na mojemu HP dc7100 dela tud b.p.

Primož, pripelji mi mašino, pa ti jo na novo uredim in garantiram, da se
ti to ne bo dogajalo, ampak ti bom pač na novo postavil cel sistem,
saj najrž nimaš nič takega gor (ali pač), mah pokliči me po tf.

lp

če ne pa kupi prenosnik vrhunske tehnologije,
računalo Rade Končar

ni, da ni :)))))))))))))))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close