Priznal sem si: gej sem
“ponosen sem,da sem gej”.Kakšna sramotna izjava.Da to izreče en moški,ne da bi se sramoval,ampak tiho naj bo.Kdo je kriv,da je moški in peder.Da je ženska v podobi moškega in se natikuje v nepreveč lepo rit. Nobeden ni kriv,ampak naj to zadrži zase in naj se pika kolikor hoče,ne pa izjavljati na čveku take izjave.Podn od podna.
Priporočam ti, da svojo ženo obdržiš, klub temu, da te privlačijo moški.Ob sebi lahko imaš kakšnega moškega, ampak ne pusti žene,kajti če te ima rada bi jo s tem zelo prizadel.Tudi jaz sem dalj časa doživljal krizo in sem mislil, da sem gej.Na to niti pomislit nisem mogel in nikoli si tega nisem hotel priznati.Na koncu pa sem se predal in sem se odločil, da bom ugotovil kaj v resnici sem.Ugotovil sem, da me ne privlačijo ne ženske, še manj pa moški.Sicer sem homoseksualno usmerjen, ampak me moški seksualno ne privlačijo.Sem aseksualen.Trenutno se posvečam šoli, vendar kljub vsemu, čeprav me ženske ne privlačijo, bi si rad nekega dne poiskal dekle in imel otroke.Še enkrat bi rad povedal obdrži svojo ženo.
Nimam nič proti hm pedrom. So tudi ludje. Sam nerazumem kako lahko seksajo v rit če je pa ta namenjena za, pardon, srat. Skregano z logiko: Če bi na svetu obstajal sam pedri pa lezbike bi izumrl. S temi ljudmi neki ni v redu, mislim da so bolani – v možganih jim neki ne dela OK, zato jih razumem da so BI, ker pač zdravila za to ni. Sam to da je čedalje več nekih pedrov pa zlorab oče hčer je pa čudn. Psihoti.
V rit seksajo tudi heteroseksualni pari, če še slučajno ne veš, in to je popolnoma normalno.
A ti vedno seksaš zgolj zaradi reprodukcije?
In takšni ljudje niso niti približno bolani, pač čutijo ljubezen do istega spola in s tem ni nič narobe.
Bolani in psihoti so ljudje, ki psihično, fizično in spolno zlorabljajo otroke in druge ljudi. Ja?
Forum je zaprt za komentiranje.