Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Priznajmo si, vsi ukrepi so brezveze

Priznajmo si, vsi ukrepi so brezveze

drzi, vcasih najvec naredis ce ne naredis nic

Debili prfuknjeni.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/u-islandu-drzavi-s-89-cijepljenih-epidemija-eksplodirala-uvode-restrikcije-zovu-ljude-po-3-dozu-15117003?fbclid=IwAR00HiPOQUOwOSDdPS6YrPRWKSGEXRke9JibufltvM9G-BQAmzm4FIWzBhk

cez 30 dni bo vsega konec, the end is near hehe

Pa se je začelo z aretacijami. Kdaj bodo naši genocidniki aretirani ?

ALBERT BOURLA JE BIL ARETIRAN. GLAVNI IZVRŠNI DIREKTOR PFIZERJA. VETERINARSKI ZDRAVNIK. ARETIRAN ZARADI OBTOŽBE PREVARE. Zaenkrat aretacija poteka v medijskem mrku. Generalnega direktorja Pfizerja Alberta Burla je bil danes, v petek zjutraj, 5. novembra, na njegovem domu v predmestju Scarsdale New Yorka aretiran s strani FBI-ja, ki mu grozi več obtožb goljufije. Burla je v priporu in čaka na preiskavo in varščino. Zvezni agenti izvršujejo nalog za preiskavo na njegovem domu in še nekaj drugih nepremičnin, ki jih ima v lasti po vsej državi. Grški Žid, rojen v Solunu (Solun) 21.10.1961 veterinar z doktorsko diplomo na Veterinarski šoli Aristotel University of Solun (Soluni) v Grčiji od leta 1985 leta 1995 dobi službo v Pfizerju in se giblje f rom Grčijo v ZDA skupaj z ženo. Grčija je bila prva država, ki jo je izbralo to farmacevtsko podjetje, ki je prevzelo glavni udarec poskusa z injekcijo, vendar je vodstvo podjetja sčasoma ustavilo Izrael, saj je bil tam elektronski sistem, ki vsebuje osebne podatke ljudi tter razvit. Grški vladni krogi so ga imenovali za avtoritativnega Grka. vodja svetovne farmacevtske industrije. ✅ Albert Burla se sooča z obtožbami goljufije zaradi svoje vloge pri zavajanju strank v učinkovitost »v *a*k* *obrti proti S*o*v*i*d-19. P*f*i*z*e*r je obtožen ponarejanja podatkov in plačevanja velikih podkupnin. P*f*izer je po besedah agenta FBI, ki je govoril z Beaver konservativcem, lagal o učinkovitosti cepiv in zavajal stranke o resnih stranskih učinkih, ki jih lahko povzroči vac blue. P*fizer je bil obtožen plačevanja vladam in splošnim javnim medijem, da molčijo. Albert Burla se je že potopil v vroči vodi, potem ko je bilo razkrito, da P* fizer in njegovi partnerji v raziskavi uporabljajo lažne podatke o neobstoječih bolnikih, ki uporabljajo nezadostno raziskano vac blue s škodljivimi stranskimi učin Založnica Brooke Jackson je bila odpuščena po poskusih končanja tekoče goljufije, je poročal BMJ. Oktobra je Project Veritas izdal serijo leakov z naslovom “P*fizer* Leaks”. Video razkriva, kako podjetje uporablja splavljene celice zarodka v “vac blue” proti covidu-19. P*fizer je to dejstvo skušal skriti pred javnostjo. Albert Burla bi lahko preostanek življenja preživel v zaporu. Burla se ima za nedolžnega, dokler mu ne dokažejo krivde. Policisti so odredili medijski mrk aretacije, ki ga je takoj odobrila sodnica. Beaver Conservativec, vir informacij, ima sedež v Kanadi in zanj ne veljajo ameriški zakoni. Povezava do obvestila o aretaciji Burle na kanadski strani: https://www.conservativebeaver.com/…/ceo-of-pfizer…/…

Odgovor na objavo uporabnika
Spet brez možganov, 06.11.2021 ob 18:56

Namenjeno pigs4, tisti brez možganov, brez dveh možganskih celic. Moraš bit res ful prizadet v glavo, da verjameš v take neumnosti. Cepili se ne bomo nikoli, pa če se razstrelite zaradi mene.

Bedak anticepilski, zaradi tebe in podobnih se že 2 leto vrtimo na istem. Ko pa je kovid nastal ste vsi komaj čakali, da se cepivo izumi, sedaj, ko pa je pa pičke stisnete.

pigs4, 06.11.2021 ob 17:15

Daj ne pribijaj, ko bi pa bilo zaprto gospodarstvo in ne bi imeli dela, ne plač, ne za hrano kaj pa potem ? Država ni molzna krava, kateri mislite, da bo spet delila dodatke, da subvencije za čakanje ipd. Delati je treba, cepite se, tisti, ki bi pa radi, da se vse ukrepe prekine, ste pa egoisti navadni, ki vam ni mar stanje v bolnišnicah, ne čez 4000 mrtvih do sedaj, kričite samo ko kdo umre zaradi cepiva. Koliko je pa teh žrtev napram tistim, ki so umrli zaradi covida ? Zanemarljivo malo in nehajmo se sprenevedati, ni vlada naša nič kriva, ne glede na to, kdo bo v prihodnje na vladi bo podobno. Kaj ne slišite npr. Kebra, ki bi uzakonil obvezno cepljenje, kar se meni zdi prav, samo ne si domišljati, ko Janše ne bo bo vse v redu. Še kolcalo se vam bo za to vlado, ker so denar vendarle razdelili med ljudi in podjetja in ne lopovom in takjunom. Mi nikoli ne bomo druga Švica, ker npr. V Avstriji ukrepe znajo izvajati čez teden dni, medtem, ko mi ta iste ukrepe ne znamo izvajati po 9 mesecih. Balkan smrdljivi pofukani, in kaj potem je vlada kriva ? Ne, butasti ljudje, sploh tisti, ki tiščijo glavo v pesek, da ni virusa, so proti cepivom in znanosti. A oni pa najbolj pametni, ja kje pa so medicino študirali, se sprašujem ?

Dobra, ta z mesožderi:)

pigs4, 06.11.2021 ob 19:25

Bedak anticepilski, zaradi tebe in podobnih se že 2 leto vrtimo na istem. Ko pa je kovid nastal ste vsi komaj čakali, da se cepivo izumi, sedaj, ko pa je pa pičke stisnete.

Pa še nekaj, zaradi tebe in podobnih se morajo sedaj ukinjati redni programi, ker je 70 % neceplenih po bolnicah. V primeru, da bi bili cepljeni bi imeli lažji potek bolezni in ne bi polnili bolnišnic, zato zdaj primeri, kot so operacije sklepov in drugi posegi čakajo, ker morajo vodstva reorganizirati delo. Idite enkrat na te oddelke brez mask, delajte zastonj kot prostovoljci, pa boste mogoče kdaj imeli drugačno mnenje. Poleg tega pa vedite, da prihaja čas, ko boste morali za zdravljenje plačati iz lastnega žepa, ker se ne boste cepili in delovali preventivno in prav je tako !! Posredno ste anticepilci odgovorni za nepotrebne smrti in težke posledice, ki jim imajo bolniki.

Pigs4 , ne vem kako sem  kriva za toliko okužb, če je vsa moja družina in vsi prijatelji s katerimi se skoz družimo skoz zdravi, otroci skoz zdravi, še šmrkljev niso imeli 2 leti in zdej bomo mi NECEPLJENI ZDRAVI krivi, da so cepljeni zboleli??? ?‽??‽???‽?‽?????????????????????????????‽????Logika ti pa ne deluje najbolje ane? Ce se bojiš virusa se zaradi mene cepi 10x v enem dnevu, pa daj za vsak slučaj še za gripo, da ti ne bo treba 2x hoditi.

Človeška neumnost res ne pozna meja. Ampak ti greš čez to mejo. Predlagam ti, da še enkrat prebereš kakšne neumnosti pišeš.

Kok nabijate s tem plačevanjem zdravljenja za ne cepljene. Ne vem kako je pri vsem tem sploh še dovoljen alkohol in kajenje? Da ne govorim o adrenalinskih športnikih…od parih, ki jih poznam non stop zlomljene roke in tudi včasih kaka težja poškodba. A njim se bo tudi kar računalo?

Glede ukrepov pa, morajo biti namenjeni tistim starostnim skupinam, ki zasedajo bolnice in intenzivne postelje. Torej nad 50 let. Če že je treba njih spodbuditi k cepljenju, ne pa nižanja PCT na 12 let, ki nima s tem nič. In s takimi ukrepi se zgubi zaupanje do politike in stroke, ki ga pri meni že dolgo ni več.

Brez možganov si, 06.11.2021 ob 20:01

Pigs4 , ne vem kako sem  kriva za toliko okužb, če je vsa moja družina in vsi prijatelji s katerimi se skoz družimo skoz zdravi, otroci skoz zdravi, še šmrkljev niso imeli 2 leti in zdej bomo mi NECEPLJENI ZDRAVI krivi, da so cepljeni zboleli??? ?‽??‽???‽?‽?????????????????????????????‽????Logika ti pa ne deluje najbolje ane? Ce se bojiš virusa se zaradi mene cepi 10x v enem dnevu, pa daj za vsak slučaj še za gripo, da ti ne bo treba 2x hoditi.

Človeška neumnost res ne pozna meja. Ampak ti greš čez to mejo. Predlagam ti, da še enkrat prebereš kakšne neumnosti pišeš.

Ti komu drugemu to govori, ker si zatiskaš oči, deluješ izjemno neodgovorno v tem času, poleg tega pa kako ti veš, da si zdrava in nimaš okužbe, a nisi še čula, da imaš lahko virus brez simptomov, ga na tej podlagi, ker misliš da si zdrava širiš naokoli in npr. nekje mimogrede okužiš nekoga od starejših ali ranljivo osebo, mogoče tudi v svoji družini. Ampak ne glavno je da si ti in tvoja froca zdrava, za ostale pa ti ni mar in ne vidiš dlje od nosu. V tem momentu bi bilo prav in odgovorno, da se zmanjšajo rizični kontakti, v primeru pa da slučajno zboliš ti in vsi tvoji prijatelji, pa vedi, da bo prav, da vas pustijo izven bolnice ali pa boste plačali za oskrbo, če ne sprejemate preizkušeno varnega cepiva, ki ga je razvila znanost z veliko let študija in ne kar nekdo sredi ulice ali na facebooku. Bodi pametna ti in kao tvoji kolegi, ker pot od velikega junaka do največjega bedaka je zelo tanka ! Neumnosti pa govoriš v prvi vrsti ti, a potem je vsa stroka pri nas neumna, samo ti si celo pamet sveta pobrala ???

Genix204, 06.11.2021 ob 20:37

Kok nabijate s tem plačevanjem zdravljenja za ne cepljene. Ne vem kako je pri vsem tem sploh še dovoljen alkohol in kajenje? Da ne govorim o adrenalinskih športnikih…od parih, ki jih poznam non stop zlomljene roke in tudi včasih kaka težja poškodba. A njim se bo tudi kar računalo?

Glede ukrepov pa, morajo biti namenjeni tistim starostnim skupinam, ki zasedajo bolnice in intenzivne postelje. Torej nad 50 let. Če že je treba njih spodbuditi k cepljenju, ne pa nižanja PCT na 12 let, ki nima s tem nič. In s takimi ukrepi se zgubi zaupanje do politike in stroke, ki ga pri meni že dolgo ni več.

Tudi to se bo zgodilo slej kot prej, da bodo kadilci in tisti, ki konzumirajo alkohol plačevali višjo prispevno stopnjo, saj imajo večjo verjetnost, da bodo prej pristali v bolnišnici zaradi rizičnega načina življenja. Kaj tukaj ni jasno sprašujem ?? Je prav, da nekdo, ki živi zdravo, je zdravo, se giblje plačuje iste zdravstvene prispevke in zdravstva nikoli v tolikšni meri ne koristi, kot rizične skupine ?? Ni, zato ker se ta presežek potem prerazdeljuje k osebam, ki so rizične, a obvezno in dodatno zavarovanje sedaj še vedno vsi plačujemo enako. Tukaj bo sigurno prišlo prej ali slej do sprememb. Če živite rizično, pa še plačujte rizične stopnje. To je podobno, kot pri vremenu, če je nekje toča zelo pogosta, zavarovalnice nimajo interesa to zavarovati, ker je visoko tveganje škodnega dogodka. Če ne verjamete, pa se pozanimajte kako delujejo stvari.

Cvbb, 06.11.2021 ob 21:07

Ti komu drugemu to govori, ker si zatiskaš oči, deluješ izjemno neodgovorno v tem času, poleg tega pa kako ti veš, da si zdrava in nimaš okužbe, a nisi še čula, da imaš lahko virus brez simptomov, ga na tej podlagi, ker misliš da si zdrava širiš naokoli in npr. nekje mimogrede okužiš nekoga od starejših ali ranljivo osebo, mogoče tudi v svoji družini. Ampak ne glavno je da si ti in tvoja froca zdrava, za ostale pa ti ni mar in ne vidiš dlje od nosu. V tem momentu bi bilo prav in odgovorno, da se zmanjšajo rizični kontakti, v primeru pa da slučajno zboliš ti in vsi tvoji prijatelji, pa vedi, da bo prav, da vas pustijo izven bolnice ali pa boste plačali za oskrbo, če ne sprejemate preizkušeno varnega cepiva, ki ga je razvila znanost z veliko let študija in ne kar nekdo sredi ulice ali na facebooku. Bodi pametna ti in kao tvoji kolegi, ker pot od velikega junaka do največjega bedaka je zelo tanka ! Neumnosti pa govoriš v prvi vrsti ti, a potem je vsa stroka pri nas neumna, samo ti si celo pamet sveta pobrala ???

Preizkušeno varno cepivo? Tvoje mokre sanje niso resnične.

Znanost z veliko let študija? Dolgoletni študij je pomeben tudi za razvoj cepiva.

Pot od junaka do bedaka?  živ primer prakse slednjega si ti.

Prsmode, 06.11.2021 ob 21:33

Preizkušeno varno cepivo? Tvoje mokre sanje niso resnične.

Znanost z veliko let študija? Dolgoletni študij je pomeben tudi za razvoj cepiva.

Pot od junaka do bedaka?  živ primer prakse slednjega si ti.

Jaz se ne delam junaka, junaki se delate takšni, ki podcenjujete in pravite, ah to pa ja nič ni. No ali misliš, da so cepivo razvili neki ljudje z osnovno šolo ali znanstveniki, katerim ti ne boš nikoli v življenju segel niti do nohta na nogi.

Pred plasiranjem cepiva na trg pa je morala dovoljenje podati EMA, ki potrjuje preizkušenost in skladnost s certifikati. Ampak kaj bom tebi razlagal, če še za to nikoli slišal nisi, saj si bedak prve vrste.

Niso ukrepi brez veze – brezveziki so tisti, ki se jih ne držijo!!
Folk rine en v drugega, se objema, se druži na žurkah – brez mask, kjer nihče ne preverja okuženosti …
Kavelj je, da okuženi ne ve, da je okužen – okužbo pa širi med druge!!
Še kaj?
Aja – bolnice naj zaprejo vrata, ko dosežejo količino kapacitet. Simpl!!

Cvbb, 06.11.2021 ob 21:41

Jaz se ne delam junaka, junaki se delate takšni, ki podcenjujete in pravite, ah to pa ja nič ni. No ali misliš, da so cepivo razvili neki ljudje z osnovno šolo ali znanstveniki, katerim ti ne boš nikoli v življenju segel niti do nohta na nogi.

Pred plasiranjem cepiva na trg pa je morala dovoljenje podati EMA, ki potrjuje preizkušenost in skladnost s certifikati. Ampak kaj bom tebi razlagal, če še za to nikoli slišal nisi, saj si bedak prve vrste.

Cvbb, daj ne omenjaj EME, to je čista politična organizacija, namesto, da bi bila znanstvena oz. strokovna.

Samo poglej, koliko časa je že rusko cepivo Sputnik na voljo, seveda ga EMA ne sme odobriti za EU trg iz čisto političnih razlogov – Amerika ne dovoli!!! In če Amerika nečesa ne mara in nečesa ne dovoli, ji mora EU slediti kot zvesti kužek!!

Ma sama politika, klinc pa strokovnost! Izgubili so vso zaupanje ljudi.

Rednih programov ne bi smeli ukinjati zaradi covid bolnikov odkar obstaja možnost cepljenja. Ko bi napolnili 150 intenzivnih postelj, bi vrata bolnišnice morali zapreti. Danes so anticepilci glasni ker računajo, da jim bo zdravstveni sistem reševal riti, če bo hud potek bolezni.

Para Bellum, 06.11.2021 ob 22:05

Cvbb, daj ne omenjaj EME, to je čista politična organizacija, namesto, da bi bila znanstvena oz. strokovna.

Samo poglej, koliko časa je že rusko cepivo Sputnik na voljo, seveda ga EMA ne sme odobriti za EU trg iz čisto političnih razlogov – Amerika ne dovoli!!! In če Amerika nečesa ne mara in nečesa ne dovoli, ji mora EU slediti kot zvesti kužek!!

Ma sama politika, klinc pa strokovnost! Izgubili so vso zaupanje ljudi.

Ti si celi politik blesavi. Jaz ne mešam nič pri svojih trditvah s politiko, izgleda da so ti možgane že zdavnaj amputirali !

K* Meni je vseeno,

nekam mi pa gredo osebe z živvvvviiiiijjjjjp :)))) kurac, privlečejo koivd, jest nej pa kaj sedaj, jebbbbbbbbiiiiise al kako no :))))) Pa taka oseba še rada rine vate. Bolj kot se distanciram, sem pa še čudna, Odjebi pol Sori, ker sem jeznaaaaa, ker zdej bi jest mogla dat dopust zaradi take skaretine  al pa ure. Ker bi zaprli vse po spisku. Naj mi dajo pol bolniško, kakšen dopust al ure, nesposobnice.Že tako sem 4 ure, glupače pa dopust bom dala,  right.

Cvbb hahaha? ti pa si junak, v kero dimenzijo se nj preslikam, da mi bo jasn, da politika nima nč s tem? In da bom verjela, da so “superfantastični”, “brezgrešni”, “posvečeni” znanstveniki tako nedolžno, požrtvovalno, dobrosrčni povsem imuni na monetarno politiko? Oklepaj se mehurčka, ta se bo sigurno razblinil?

vatikanske ječe, 06.11.2021 ob 16:31

Če se ljudje nočejo držati, se nočejo držati.

Če bi lani februarja ostal na oblasti Šarec, če ne bi ničesar zapiral, uvajal nobenega PCT pogoja, smao dal na izbiro cepljenje ali necepljenje, bi verjetno bili sedaj v isti situaciji.

Janša je buzeriral državo leto pa pol, zapiral, odpiral, uvajal policijsko uro, sprejemal odloke, zato….da imamo baje pred vrati Bergamo.

Vse skupaj je bilo brezveze. Ko smo bili zaprti, kot krave v štalah, so nam pa pomirali starostniki v domovih.

Kar bi nam tudi brez zapiranja.

Prav tako komićar ne bi nabavil nobene maske, prve je imel naročene za December, v primeru aktualne vlade pa ste že v Nedeljo vpili kje so maske, prisegli so pa v Soboto, prav tako bi kihali v rokav, tako je svetovala ninica

(https://www.youtube.com/watch?v=E7hEZ4u-Z9A)

v primeru okužbe pa bi kratkomalo zakoračili na urgenco ali v čakalnico izbranega zdravnika, to je namreč svetovala zlata ninica…

Morda pa zato trdite da vlada ne posluša stroke….

Zdravniki, odvetniki, in politiki, so največji lopovi, oziroma kriminalci na planetu!

Cvbb, 06.11.2021 ob 23:37

Ti si celi politik blesavi. Jaz ne mešam nič pri svojih trditvah s politiko, izgleda da so ti možgane že zdavnaj amputirali !

Cvbb, sam si najprej začel omenjati EMO. Napisal si: “Pred plasiranjem cepiva na trg pa je morala dovoljenje podati EMA, ki potrjuje preizkušenost in skladnost s certifikati.”

Jaz ti samo pravim, da vsak vsaj približno razgledan človek niti pod razno ne verjame “izsledkom” in “kontrolam” neke OD FARMACIJE plačane in spolitizirane organizacije!

Kar pa se možganov tiče – moji vsaj še razmišljajo, se sprašujejo, včasih dvomijo… tvoji pa očitno nasedejo vsemu, kar ti pove vlada in “stroka”. Če že imaš možgane, jih vsaj aktiviraj.

Kako upiljen moras bit da verjames who, emi in ostalim organizacijam, se bolj upiljen moras bit, da na besedo verjames kreku, bojevic, preroku z instituta itd, totalka upiljen pa da verjames politikom. :)))

Kaj pa lastna pamet, kje se je zgubila

Preboleli, 06.11.2021 ob 17:21

Otis, 06.11.2021 ob 17:08

Ravno zato bi bilo treba uvesti OBVEZNO cepljenje.    In zivljenje bi normalno teklo dalje.

Normalno?

Malo več branja vam ne bo škodilo. Za zacetek si poglejte uradne strani EU o cepivih.

Cepljenje pomaga do neke mere. Žal je še zelo veliko obolelih kljub cepljenju. Da o stranskih učinkih cepiva sploh ne govorim. Zdi se tako, da  so  še vedno trije ukrepi (maska, razdalja, razkuževanje) vsaj toliko uspešni, kot cepljenje. Če bi se ljudje tega držali.

yram, 07.11.2021 ob 09:28

Kako upiljen moras bit da verjames who, emi in ostalim organizacijam, se bolj upiljen moras bit, da na besedo verjames kreku, bojevic, preroku z instituta itd, totalka upiljen pa da verjames politikom. :)))

Kaj pa lastna pamet, kje se je zgubila

“Kaj pa lastna pamet, kje se je zgubila”

Se ti ne zdi, da je to dobro retorično vprašanje zate?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close