Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Priznajmo si, vsi ukrepi so brezveze

Priznajmo si, vsi ukrepi so brezveze

Če se ljudje nočejo držati, se nočejo držati.

Če bi lani februarja ostal na oblasti Šarec, če ne bi ničesar zapiral, uvajal nobenega PCT pogoja, smao dal na izbiro cepljenje ali necepljenje, bi verjetno bili sedaj v isti situaciji.

Janša je buzeriral državo leto pa pol, zapiral, odpiral, uvajal policijsko uro, sprejemal odloke, zato….da imamo baje pred vrati Bergamo.

Vse skupaj je bilo brezveze. Ko smo bili zaprti, kot krave v štalah, so nam pa pomirali starostniki v domovih.

Kar bi nam tudi brez zapiranja.

itak. Narave ne moreš zajebavat.

Bergamo ti je mama, cepec debilni.

Res je cepec debilni. Samo debili ne prepoznajo kaj je v ozadju tega koronskega natega in brezveznih debilnih ukrepov, ki stigmatizirajo zdrave ljudi, elitneži si delijo milijonske koronske dodatke, ob tem pa paničarijo o preobremenjenem zdravstvu.

Ob tem se debili prav tako ne zavedajo, da s svojo podporo koronskemu nategu le pomagajo pobijati ljudi ter pomagajo zločincem, ki stojijo za vsem tem, da uveljavijo svoj nagnusen plan.

Debili vsakega, ki ni tako zabit, da bi verjel lažnivim politikom in lažnivim medijem, zmerjajo z anticepilcem, teoretikom zarot….Da se zločinci, ki vse to vodijo, le smejijo iz glupega naroda, da se krega med sabo zaradi brezveznih testov in nekega virusa, ki nikoli ni bil dokazan.

https://www.facebook.com/anita.kaslo/videos/1229795734171644

Ravno zato bi bilo treba uvesti OBVEZNO cepljenje.    In zivljenje bi normalno teklo dalje.

In treba bi bilo tudi uvest, da vsaka da.

Daj ne pribijaj, ko bi pa bilo zaprto gospodarstvo in ne bi imeli dela, ne plač, ne za hrano kaj pa potem ? Država ni molzna krava, kateri mislite, da bo spet delila dodatke, da subvencije za čakanje ipd. Delati je treba, cepite se, tisti, ki bi pa radi, da se vse ukrepe prekine, ste pa egoisti navadni, ki vam ni mar stanje v bolnišnicah, ne čez 4000 mrtvih do sedaj, kričite samo ko kdo umre zaradi cepiva. Koliko je pa teh žrtev napram tistim, ki so umrli zaradi covida ? Zanemarljivo malo in nehajmo se sprenevedati, ni vlada naša nič kriva, ne glede na to, kdo bo v prihodnje na vladi bo podobno. Kaj ne slišite npr. Kebra, ki bi uzakonil obvezno cepljenje, kar se meni zdi prav, samo ne si domišljati, ko Janše ne bo bo vse v redu. Še kolcalo se vam bo za to vlado, ker so denar vendarle razdelili med ljudi in podjetja in ne lopovom in takjunom. Mi nikoli ne bomo druga Švica, ker npr. V Avstriji ukrepe znajo izvajati čez teden dni, medtem, ko mi ta iste ukrepe ne znamo izvajati po 9 mesecih. Balkan smrdljivi pofukani, in kaj potem je vlada kriva ? Ne, butasti ljudje, sploh tisti, ki tiščijo glavo v pesek, da ni virusa, so proti cepivom in znanosti. A oni pa najbolj pametni, ja kje pa so medicino študirali, se sprašujem ?

Mesožerce pa po smrti predelat v mesno kostno moko za futranje klavnih živali.

Odgovor na objavo uporabnika
Otis, 06.11.2021 ob 17:08

Ravno zato bi bilo treba uvesti OBVEZNO cepljenje.    In zivljenje bi normalno teklo dalje.

Normalno?

Malo več branja vam ne bo škodilo. Za zacetek si poglejte uradne strani EU o cepivih.

Iz strokovnih predlogov uspe vlada vsakič znova narediti vladno sprdačino, ki ne služi ničemur. Virus se neovirano širi naprej. Kdor se še ni okužil in ni cepljen, naj si pripravi zaloge hrane in zdravil za dni prebolevanja.

Obvezno bi vas morilce morali zapreti zaradi genocida.

Upam, da pride ta dan, ko boste odgovarjali za genocid.

https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/909720099978094

pigs4, 06.11.2021 ob 17:15

Daj ne pribijaj, ko bi pa bilo zaprto gospodarstvo in ne bi imeli dela, ne plač, ne za hrano kaj pa potem ? Država ni molzna krava, kateri mislite, da bo spet delila dodatke, da subvencije za čakanje ipd. Delati je treba, cepite se, tisti, ki bi pa radi, da se vse ukrepe prekine, ste pa egoisti navadni, ki vam ni mar stanje v bolnišnicah, ne čez 4000 mrtvih do sedaj, kričite samo ko kdo umre zaradi cepiva. Koliko je pa teh žrtev napram tistim, ki so umrli zaradi covida ? Zanemarljivo malo in nehajmo se sprenevedati, ni vlada naša nič kriva, ne glede na to, kdo bo v prihodnje na vladi bo podobno. Kaj ne slišite npr. Kebra, ki bi uzakonil obvezno cepljenje, kar se meni zdi prav, samo ne si domišljati, ko Janše ne bo bo vse v redu. Še kolcalo se vam bo za to vlado, ker so denar vendarle razdelili med ljudi in podjetja in ne lopovom in takjunom. Mi nikoli ne bomo druga Švica, ker npr. V Avstriji ukrepe znajo izvajati čez teden dni, medtem, ko mi ta iste ukrepe ne znamo izvajati po 9 mesecih. Balkan smrdljivi pofukani, in kaj potem je vlada kriva ? Ne, butasti ljudje, sploh tisti, ki tiščijo glavo v pesek, da ni virusa, so proti cepivom in znanosti. A oni pa najbolj pametni, ja kje pa so medicino študirali, se sprašujem ?

V katerem vesolju pa ti živiš? Glede tajkunov in lopovov mislim. Tisto, kar je pa dal ljudem, bod(m)o pa ti isti prekleto preplačali oz. se že dogaja.

V glavi se mi vrti ena slika:

Jansa in Vucic se rezita v kafani.

J: si vedel, kako sem jih zaprl za pol leta, policijsko uro, maske na prostem

V: nije to nista, kod mene su penzioneri isli u prodavnicu od 4-6 nocu!

Tocno tekmujeta, kdo se bo bolj delal norca iz ljudi!

Dopovej to vladi. Meni je to jasno od zacetka. Vazno je da je distanca, redno umivanje rok ( kjer strajka cca 70 posto folka!!) pravilna higiena kasla ter ostani doma ce zbolis.

Vlada pa pac izkorisca bolezen in deluje proti zdravju.

MI iz gospodarstva futramo drzavo, tak da.. jaz sem za da se gospodarstvo upre, pa vlada pusne..

Citiram.. in spet ne dela.. cccccccccc

https://www.facebook.com/groups/416396013246792/permalink/445680603651666/

https://www.facebook.com/1554272347/posts/10226486671623772/

Kdo bi pa prevzel odgovornost za to?

Odgovor namenjen @otis, ki predlaga OBVEZNO cepljenje.

Spet debil. Škoda vsakega pisanja in časa za take osebe. Bo čas pokazal svoje, boste že spoznali kruto resnico.

Namenjeno pigs4, tisti brez možganov, brez dveh možganskih celic. Moraš bit res ful prizadet v glavo, da verjameš v take neumnosti. Cepili se ne bomo nikoli, pa če se razstrelite zaradi mene.

Spet brez možganov, 06.11.2021 ob 18:56

Namenjeno pigs4, tisti brez možganov, brez dveh možganskih celic. Moraš bit res ful prizadet v glavo, da verjameš v take neumnosti. Cepili se ne bomo nikoli, pa če se razstrelite zaradi mene.

Največ se poje zarečenega kruha 😀

Ko dobimo normalno vlado, bo najprej poskrbela za ureditev zakonodaje in nato za uvedbo obveznega cepljenja. Nobenih omejevalnih ukrepov ne bo več ampak normalno življenje kot iz časov pred korono.

Zarečen kruh, ne nikoli ne bodo mogli uvesti prisiljenega cepljenja, dokler nas bo več pametnih kot vas debilov, nam ne bodo mogli nič. In ne skrbi, še vsi cepljeni,, ki jih poznam in ki sedaj na veliko zbolevajo  za raznovrstnimi boleznimi, tudi kovidom, se ne bodo nikoli več cepili. So imeli preveč stranskih učinkov, od pljučne embolije, do vnetja roke, strdkov, migren, mravljinčanja, paralizo udov, tako da so tudi butci spregledali.

Pigs4 aja? So pa le 10miliard v luft poslali in na ta račun nimamo nobene dodatne bolnice ali več primernega kadra. Po pavšalnih ocenah na leto v slo.zdravstvu v privat žepe odteka 500milionov eur. Torej ni denarja? Preveč bluziš nerealno..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close