Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Privlaka pri Zadru

Privlaka pri Zadru

Počasi se odločamo za dopust in smo malo gledali apartmaje v Privlaki. Tega kraja ne poznam,zato bo dobrodošel vsak komentar o Privlaki, tako dober ali slab 🙂

Uporabi iskalnik, jaz sem ti že lepila linke, pa sem prehitro oddala in izgubila.

Nič kaj dobro nam ni bilo. Na začetku naselja blatno področje s kao zdravilnim blatom, ki pa smrdi ko 100 m…., potem komarji in še enkrat komarjev na milijone, najbrž zaradi bližine tistega močvirnega nižavja z blatom. Potem še tole, manjši kamp v sklopu Privlake, dve malo večji trgovini, Konzum in še ena, dlje proti severu naselja pa cerkev in nekaj 10 hiš, plaža pa kar ok, smo se kopali na delu, ko pred cerkvijo zaviješ levo in po nekaj ovinkih med hišami prideš čisto do plaže, zraven pa borovci in res za male otroke in tiste, ki se ne želijo kuhati na soncu, res super. V kraju je tudi pošta, pekarna, domačini prodajajo izdelke (med, vino, žganje, sir)…

Nam je bilo všeč, bili smo v apartmaju (ne pri kampu oziroma zdravilnem blatu ampak nekje na sredi privlake, voda ne takoj globoka in v vodi na enem koncu mivka), zvečer smo pa šli do lunaparka pri kampu, imamo manjše otroke in jim je bilo všeč.
apartma je ta

lep dopust

SEm pozabila , imam nasprotno vprašanje , za letos še iščem in če ima kdo dobro izkušnjo z apartmajem ne predaleč za hodit do morja, prosim za podatek
Hvala

Bili nekaj let nazaj v apartmaju čisto zraven plaže-vmes je bila samo cesta, ki ni bila zelo prometna. Apartma je bil na sredini zaliva, ki je precej velik, v vodi mivka in voda do kolena zelo, zelo, zelo daleč.
Otroci so bili izjemno navdušeni, vsako leto prosijo, da se tja vrnemo.
Vendars e ne ker:
– ni sence na plaži, le tu in tam kakšen bor (meni je moteče, čeprav je apartma zraven)
– plaža neurejena, precej smeti
– v kraju samo ena manjša trgovina z nikakršno ponudbo
– če hočeš plavat, moraš hoditi, hoditi, hoditi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close