Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › privlačni azijci

privlačni azijci

ja… za ene je umetnina ko s čopičem zamahneš gor po platnu da je vse pokapano za druge pač ni…

kakorkoli no… o ukusima ne treba razpravljat. vsake oči imajo svojega malarja

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 27.03.2022 ob 09:05

Vsi niso lepi, tudi mi nismo vsi lepi. :))

Jaz opazim lepe ljudi in lepe stvari. Torej tudi lepe azijce, crnce itd.

Enkrat sem videla leta nazaj na karibih precudovito crnko oz. mulatko, kot iz sanj je bila. Nisem se je mogla nagledat. Sem videla pa tud ze lepe azijce. O ja povsod so lepi in grdi ljudje.

Razmišljam podobno. So mi pa načeloma najbolj všeč ljudje, ki imajo kanček genov druge rase. Samo kot začimbo.

Seveda so okusi razlicni, ampak vse skupaj nima veze s seksom in rojevanjem otrok itd. Malo se dvignite iz nagonske stopnje na stopnjo uziti skozi oko nekaj lepega pa naj bo to lep clovek, boticelijeva judita z glavo holoferna ali pa mavricni odtis dlani 4 letnika. A sploh znate uzivat v videnem ali res mislite po cele dneve samo na kavs.?

Za boza

pa drugače sploh nisem mislil na kavs. a veš…

seveda gledam čez razplod. kaj bi bilo primerno za nadaljevanje družinskega drevesa. ne fuk (še enkat).

čez to, katera lahko kar se da najlepše potomce povije.

selektivno razmnoževanje.

Nekateri so mi prav lepi, vendar ne na seksualen način.

Azijski moški so feminilni, majhni, brez mišic, imajo bedne lase, poševne oči, rumeno kožo in smrdijo po česnu in sojini omaki. Pa niti obnašat se ne znajo normalno, ker živijo v svetu igračk zabavne elektronike in stripov. Že za pogovarjat se so nesposobni.

Večinoma ne hvala. So pa Ukrajinke lepe. To pa ja.

Všeč so mi Azijke. Vendar ne Kazakhstanke.

.Večinoma ne hvala. So pa Ukrajinke lepe. To pa ja.

Prav veliko jih nisi videl, kajne? Vsak narod ima lepe in grde ljudi in veliko povprecnih na pogled.

.https://youtu.be/sEI9PSuzBpg?si=hdu_DyRWyLdC6kRl

Barbarella Snella, 27.03.2022 ob 09:03

Pa dejte no ženske bit mal spodobne. Pa ne morte no pri zdravi pameti bit intimne z nekim azijatom. Ma fuj, kakšne drolje ste ene.

Mal prekratke majo 10cm povprečje za naše monklje premalo.

kitajci korejci japonci in drugi, 26.03.2022 ob 19:28

so vam fukabilni privlačni azijci in azijke?

???

Ne samo, da so neprivlačni in grdi, azijski moški sploh nimajo nobene moškosti v sebi, so še sprevrženi, ekscesni, vodljivi, čredni nagon…. z Azijci lahko voditelji počno karkoli, oni samo ubogajo in se klanjajo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close