Privlačijo me zasedeni moški
Ja, vedno si najbolj želimo tisto, kar nam ni dosegljivo.)[/quote]
A tako Bibitka? A nimaš doma vsega, česar si želiš? 😀
S kakšnim oženjenim bi bilo bolj zanimivo šmirat, a ne? ;))[/quote]
Joj, matjazko, pa zakaj vedno spreobračaš, kar jaz napišem? 🙂
Pa rajši odgovori, ali ni res, da si želimo tisto, kar nam ni dosegljivo… potem pa ugotovimo, da tisto sploh ni “tisto pravo”. Saj poznaš tisto basen “O lisici in kislem grozdju” :))
A tako Bibitka? A nimaš doma vsega, česar si želiš? 😀
S kakšnim oženjenim bi bilo bolj zanimivo šmirat, a ne? ;))[/quote]
Pa rajši odgovori, ali ni res, da si želimo tisto, kar nam ni dosegljivo… potem pa ugotovimo, da tisto sploh ni “tisto pravo”. Saj poznaš tisto basen “O lisici in kislem grozdju” :))[/quote]
Jah, če je poročen, se je pač treba za silo zadovoljiti s tem kislim grozdjem doma, a ne? 😀
Pa rajši odgovori, ali ni res, da si želimo tisto, kar nam ni dosegljivo… potem pa ugotovimo, da tisto sploh ni “tisto pravo”. Saj poznaš tisto basen “O lisici in kislem grozdju” :))[/quote]
Jah, če je poročen, se je pač treba za silo zadovoljiti s tem kislim grozdjem doma, a ne? :D[/quote]
matjazko, tebe bom pa jaz po “nagi riti”, če se ne boš poboljšal.:)
Tema je o zasedenih partnerjih/partnerkah…..Kaj pa lahko jaz dobim, če se postavim v vrsto, pa mi ni jasno…:)[/quote]
Že res ja, temo pa je odprla _smotana_, in ne jaz.:)
Po nagi riti.:)[/quote]
Bibitka, kaj je to neka pritajena agresija v tebi? Si boš morala dati malo duška nad kom? Malo svojega natepi, ker jaz ti nisem na dosegu rok, da bi me našeškala. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.