Privlačijo me bolnice, ta vonj, da mi pomagajo, je to bolano?
Včasih si podzavestno želim it v bolnico, da bi tam skrbeli za mene in ta vonj po zdravilih me privlači in zdravniki in sestre in tudi sicer zelo rada hodim k zdravniku, grem tudi če mi nič ni. Zavedam se, da to ni normalno, ampak ne morem si pomagat. Zakaj me to tako privlači vse kar je v zvezi z zdravstvom?
mogoče te privlači zgolj to, da nekdo zate poskrbi. Ti da za določen čas občutek varnosti, občutek, da nisi sama, da si v varnih rokah in da se nimaš česa bati. V zdravi meri je dobiti ta občutek od nekoga drugega prijetno in potešitev te potrebe normalna. Ampak ti imaš pa verjetno globlje probleme, ki so povezani tudi z nezdravo samopodobo, z nezdravim odnosom do sebe. Zakaj je temu tako, ti bo pa verjetno po večih podatkih znal povedati kakšen strokovnjak na tem področju.
Očitno si malo hipohondra, poleg tega ti je všeč vse, kar te spominja na trenutke, ko se nekdo s tabo ukvarja, ne.
Kupi si spitaderm in kakšno čistilo, pa si spucaj in “nadišavi” koplanico. Po nekajkratnem čiščenju boš dojela, da ni nič posebno finega v tistih vonjavah. Za začetek bo to nadomestilo urgenco.;))
Ena varianta je, da si bila v zgodnjem otroštvu veliko v bolnici, kjer so dobro skrbeli zate in si dobila občutek varnosti. V podzavesti ostane vse zapisano, čeprav se ne moreš nič spomniti.
Druga varianta je, da te pritegne delo v zdravstvenih ustanovah, kar spet izvira iz podzavesti.
Kaj ti pove občutek?
Če omenjen vzorec deluje moteče, lahko najdeš terapevta karmične diagnostike in ti pomaga počistit, kar si prinesla s seboj.
Marijana a si to ti ? XD Imel sem sodelavko ki je scier stara 37 let ampak prav isto kot ti je bila dejansko obsedena z zdravniki. Ampak potem sem ugotovil da je to zaradi tega,ker ima tako rad da se nekdo ukvarja z njo. Jaz kaj takega še nisem videl. Drugace fajn zenska,dobrega srca ampak neverjetno pomankanje po pozornosti.
Ne, to ni normalno!
Jaz npr bezim od urgenc, bojim se urgentnih stanj…mi je pustilo en strah, ki je se zdaj prisoten celo pri banalnih pregledih, sicer ga sama obcutim in najraje vidim da me ne taknejo, da mi ne povejo za novo kako hujso bolezen.
Ti pa si to zelis, hodit bo bolnicah in iskat pozornost, usmiljenje…???????
Pojdi v vrtec, tam naj te cartajo in cohajo.?
Bolje da te kak tip carta in coha.? Se bolje, pejdi v gozd kakemu medvedu v narocje, ta ti bo prestel vse kosti, ne da te bo kosmatinko cartal.??
Forum je zaprt za komentiranje.