Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Privlaci me…!!??

Privlaci me…!!??

Hello!

Zaupala vam bom mojo malo zgodbico in mogoce se se kje najde katera, ki se ji dogaja isto kot meni.
Stara sem 20 let in zivim na zelo umirjenem, celo bolj samotnem predelu nase ljube dezele:) In dokaj blizu, lahko bi rekla skoraj sosed, je en fant, star skoraj 30… Ker sem veliko zdoma (studij), ga vidim samo 1-2x na leto. A takrat ko ga vidim….:) Ne vem zakaj, ampak ful me privlaci. Sej bi bilo vse ok in prav (cisto normal), ce ne bi bilo hkrati samih negativnih stvari pri tej zadevi…
Prvo kot prvo se z njim nikoli nisem spregovorila niti besede… Izhaja namrec iz zelo razdrte druzine, kjer se mati sploh nikoli ni brigala za otroke, je celo agresivna; oce pa je zasvojenec. Sama sem iz zelo urejene druzine, kjer vse stima tip-top:) Naslednje je to, da kar sem tega fanta slisala spregovoriti, so to bile same pikre besede, povrhu vsega pa niti ne zna prav vredu komunicirati… Ljudje, ki imajo s to druzino vec stika tudi govorijo, da je zelo nesramen, ne pozdravlja, je trmast, itd.- v glavnem nobene pohvalne se nikoli nisem slisala. Obnasa se kot neudomacena zival (grdo receno, ampak drzi).
In pred nekaj dnevi se zgodi, da sem ga imela spet priliko videti tako na razdalji nekaj metrov, bilo pa je poleg se polno drugih ljudi… Prav tako pa sem imela cast slisat njegove pikre, nesramne besede, namenjene neki zenski- res, prav rahlo jo je ponizal tam pred vsemi… Poleg vsega ni spregovoril niti z enim clovekom, da o kaksnem bontonu niti ne govorim. Ko sem ga vzela pod drobnogled, sem opazila, da celo izzareva agresijo, celo ne recem 2x, da ne bi bil pripravljen tudi koga udarit!
Ampak! Ampak! Ta tip me cudezno privlaci in to ze kar nekaj casa! O njem ne vem niti ene dobre stvari, nikoli se nisem nic pozitivnega slisala… a on me privlaci!!! Kako je lahko to mozno??? Imela sem ze fante in to taksne, ki so bili ˝postimani˝ ali kako naj recem…, ampak meni so bili preprosto dolgocasni, nezanimivi, niso me privlacli, zato sem vsem dala preprosto konec… Mogoce se mi bo to 1x mascevalo in bom dobila nekoga, ki bo prava ˝svinja˝ v brutalnem smislu… Ne, sedaj nic vec ne razumem… Pravzaprav sem si sele zdaj priznala, da me privlaci- ne vem, kaj vidim na njem!
Samo kot da to se ne bi bilo dovolj, sem pred kaksnim letom srecala njegovo sestro, ki je sicer na zunaj zelo cool, ima pa prav tako celo goro psihicnih problemov kot on… Ja, in ona je bila tudi edina zenska, ki me je kdaj privlacila…
Res ne vem, se sprasujem, ce je z mano vse ok! Dvomom, da ima se katera podobno izkusnjo…

Lep pozdrav!

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Andrej Šifrer:

Lepa dekleta ljubijo barabe,
lepa dekleta jim padajo v objem,
imajo jih rade, dokler so mlade,
nato gredo z nekom,
ki je str in pošten.

očitno te to privlači (surovost). Le glej da se ne boš zapletla, ti bo verjetno še krepko žal. In tako mlada si še! Čez nekaj let boš drugače razmišljala (tudi z glavo, ne samo s srcem oz. s čim že pač zdaj razmišljaš). Za sedaj pa velik ovinek okrog soseda… 🙂

POzdravljena!

Za sabo imam podobno zgodbo. Le, da pri meni se je drugače razpletla. Dobila sem “takega” tipa, se vanj zaljubila ( bila sem slepa kot kura), zgodil se je otrok in potem se je moje življenje spremenilo v pravi pekel. Po letu dni sem bila psihična razvalina. Z zadnjimi močmi sem se z otrokom preselila nazaj k staršem. Zdaj sem najsrečnejši človek na tem svetu, da sem se ga ” znebila”. Stara sem 32 let in po tej izkušnji na moške zdaj gledam z razumom in nič več s srcem.

Naj se ti ne zgodi moja zgodba!! Čim dalj stran od takega tipa!!

Lp. Maja.

Ojla, nepredvidljiva!

Nič nenavadnega ni, da te privlačijo nasprotja – lastnosti, ki si jih v sebi nekako dala na stran in živijo nekje v tvoji podzavesti. Menda si vsi pri izbiri partnerja izberemo takega, ki ima tudi lastnosti, ki pri nas niso razvite ali jih ne kažemo ali smo jih na nek način zatrli, ker se nam ne zdijo dobre, ampak v vsakem človek je tudi nekaj agresivnosti – morda se je tvoja družina agresivnosti preveč izogibala, jo zanikala ali celo obsojala, pa te zdaj tako privlači pri tem fantu. Morda se v vaši hiši sploh ni smelo pokazati agresivnosti, nesramnosti, morda so že starši to preveč zanikali.

Vsekakor te ta nerazumljiva privlačnost opozarja, da pri sebi malo raziščeš in premisliš te lastnosti, ki te na tem fantu privlačijo – ali obstajajo tudi v tebi, jih zatiraš ali si jih dopuščaš in jih sprejemaš ter jih na neškodljiv način izražaš. Mogoče bi bilo zate dobro, da začneš na kak varen in sprejemljiv način izražati svojo agresivnost na primer pri športu. Ali pa da greš kam v samoto in malo zatuliš, pošlješ koga nekam….

By!

Oprosti, da vprašam, ampak meni je bil ta stavek zelo čuden: “…na moške gledam z razumom in nič več s srcem”. Se nikoli več nisi zaljubila, tako močno, da ne veš več kaj počneš in da dobesedno izgubiš glavo?

Jst sem lahko še tako razočarana v ljubezni, a ko prebolim, se vedno znova noro zaljubim. Je pa res, da je potem nekaj časa zelo hudo. Ampak ne zdi se mi prav, da zatiramo svoja čustva. Potem to ni več življenje, kakršno bi moralo biti. Pota v življenju so čudna in včasih zelo neprijetna, ampak to je življenje in živi se enkrat – pravijo! Največ kar lahko naredimo pa je, da se iz vsake izkušnje čimveč naučimo!

Lep pozdrav in veliko lepega v življenju!

Bejba.

tvojemu urejenemu življenju manjka akcija, drama…, ker… da…? Ne vem, se boš počutla živo? Morda te privlači pa samo zato, ker nekje v sebi veš, da se ne bo nikoli nič zgodilo.

Za bejbo!

Na grbo nisem dobila le njega ampak tudi njegovo mamico, ki je bila poosebljen vrag na dveh nogah. Ona se je izživljala nad mano na psihični način, on pa na vse možne načine. Počutim se kot vaza, ki se je razletela na tisoč drobnih koščkov in se ne da več sestavit.Vem, da gre življenje dalje in je nepredvidljivo, ampak mislim, da ista oseba ne bom nikoli več.
Zaradi otroka moram ohranjat stike z njim in to je za mene prava nočna mora. Hudo je in tega ne privoščim nikomur.

Lp, Maja

strinjam se, da ti mogoče manjka divjih doživetij, malih lumparij, v jezi izrečenih grdih besed, tak mal odštekano, vendar ne preveč, da te ne zanese, naprimer kaj pa vem rabutanje češenj al pa mlečne koruze na začetek,…

Nepredvidljiva hm,ti urejena družina hm in oh in sploh.Malo za razmislit.Fant pa juj in fuj,še bolj za razmislit.Saj poznaš tisto:Lastna hvala se po gnoju vala.

Aha…. ce tko pravis, potem sklepam isto tudi zate: *****: 24-14cm -bo tko verjetno bolj drzalo.

Za druge pa… bo tako ja, da se nikjer ne izzivim, saj se pravzaprav niti nimam kje.

LP

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Jaz se ne hvalim da sem oh in ah,še več jaz sem luzer in baraba pa pokvarjen pa ne vem kaj še vse..O 24cm pa pridi pa vidi.

Mislim da moraš imeti ta vzorec iz otroštva in zato iščeš take situacije ki so ti domače. Mogoče se ti tega ne zavedaš, tvoja podzavest pa se. Potrebuješ čustvena vznemirjenja in nemir, kot si navajena. Tudi to je neka vrsta odvisnosti (odvisnost od odnosov). Če naletiš na urejeno in zdravo okolje pa neveš kaj bi.

Mogoče si že kdaj slišala za ženske ki so bile z alkoholiki in so jih ti pretepali in sploh je bilo grozno. Pa so se ločile in si našle drugega partnerja. In potem se je izkazalo da so ti spet alkoholiki in tudi ti jih pretepajo. Tako en začaran krog. Te ženske potrebujejo tako okolje, čeprav mislijo da ga ne.

Zato ti svetujem, če si res želiš zdrave veze in zrdravih ljudi okrog sebe da poiščeš psihijatra, ki ti bo pomagal spremeniti tvoje vzorce, saj je to potrebno storiti na globjih nivojih in ni tako enostavno. Sicer pa se ti lahko take situacije pojavljhajo celo življenje.

Drž se,
Mravljica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close