Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Privlačen profesor in črna zavesa :)

Privlačen profesor in črna zavesa :)

Zdaj je prepozno (prehladno) za takšno oblekco, če bi rada naredila vtis iz matematike? 🙂
[img]http://breakbrunch.com/wp-content/uploads/2012/09/dat-math-funny-hot-math-teacher-picture.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Daj no, si ti tudi vanj zaljubljen ali kaj? Come on!!![/quote]

No, jaz nisem zaljubljena v omenjenega profesorja, niti v svojega, da se razumemo. 😀 Privlačnost in zaljubljenost menda ni eno in isto….

Privlačnost je samo privlačnost in kot taka večkrat sama od sebe izzveni, če je mi (ne)zavedno s svojimi mislimi ne hranimo, ne vzdržujemo pri življenju. Ne misli nanj in bo kmalu bolje.

Mislit nanj bom zagotovo nehala, če ne prej, pa po opravljenem izpitu. Za zdaj malo težko, moram za zdaj študirat njegove misli, predmet. 😉 🙂

Če ne želiš priznati svoje starosti, potem je še kakšna druga pot, da se pride do tvojega podatka v letih…in ne, to ni nobena matematika :)))))[/quote]

Pa bi me kdaj vprašala preko ZS, a ne. Nisem vedela, da te to zanima:).

EB, dobronamerno ti priporočam, da vsaj malo znižaš svoje preveč visokoleteče mnenje o akademikih, marsikateri od njih ni vešč spisat niti pravopisno pravilno e-pošte in če ti to ne pove nič o človeku, pa si res nekoliko zašel, žal.

GF, če si mi pa zagrozila, da ti več ne smem pisat ZS-jev :)))

Ojoj, veš le tisto, kar pustim (to drži). Ampak teh drobtinic je tako malo in za te drobtinice mi je popolnoma vseeno, če vsi vedo, ker sploh niso pomembne. Dve informaciji vrti na sto in en način. Ti pa vsak dan misliš, kaj si novega zvedel o meni. O ti bogec:)). Zdaj pa grem…domov, ker drgač bo prej zalilo ceste.

Zdaj je prepozno (prehladno) za takšno oblekco, če bi rada naredila vtis iz matematike? 🙂
[img]http://breakbrunch.com/wp-content/uploads/2012/09/dat-math-funny-hot-math-teacher-picture.jpg[/img][/quote]

Vendar ne prehladno za kak dekolte? 😉 Čeprav se nisem nikoli (in se tudi zdaj ne nameravam) posluževala tega načina za lažji dosežek svojega cilja 🙂

Ja, ampak včasih si mi pa vneto pisala:). Mislila sem na tisti čas, ko sem ti to še dopuščala:)).

To kar sem prebrala, lahko vodi v zaljubljenost. Sicer pa, zdaj je september, predavanj še ni…tako da: kolikšna je verjetnost, da je zgodbica izmišljena? Zelo blizu 1, kajne? 🙂

Ja, ampak včasih si mi pa vneto pisala:). Mislila sem na tisti čas, ko sem ti to še dopuščala:)).[/quote]

Vneto?! Hehe… lahko javno objavim št. tvojih sporočil meni, mislim da ne bo nič večje od števila mojih 🙂 Ali pa, če Robi zapiše ta dva podatka :)))

Pa jim je še vedno ratal, medtem ko vam ni. Sicer pa, kar sem slišal o Polancu, od drugih, je tip podiral rekorde v Makroekonomiji, noben ni zbral tolikšnega števila točk na izpitih kot on.

To kar sem prebrala, lahko vodi v zaljubljenost. Sicer pa, zdaj je september, predavanj še ni…tako da: kolikšna je verjetnost, da je zgodbica izmišljena? Zelo blizu 1, kajne? :)[/quote]

Zgodba ni izmišljena. Profesorja dvomim, da bom še srečevala velikokrat. Hvala tebi in goldfish za sodelovanje. 🙂

Ja, ampak včasih si mi pa vneto pisala:). Mislila sem na tisti čas, ko sem ti to še dopuščala:)).[/quote]

Vneto?! Hehe… lahko javno objavim št. tvojih sporočil meni, mislim da ne bo nič večje od števila mojih 🙂 Ali pa, če Robi zapiše ta dva podatka :)))[/quote]
Saj lahko sama objaviš, da ne bom česa kriv. 🙂

[/quote][/b]

Je to sploh pametno?:) Marsikatera izkušena Mona je tukaj na portalu zapisala,da je ne bo več vodila ne kemija,ne iskrice in vzdihljaji, pač pa izključno zdrav, hladen razum. “Metuljčki te razbijejo” na dolgi rok, (to vem celo jaz, pa…menda ne mislim ponovit vaje… 😉 )

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close