Privlačen profesor in črna zavesa :)
Živjo.
Zanima me, če se je kateri (ex) študentki, kdaj zastrla črna zavesa (blokada) zaradi privlačnosti in hkrati strogosti mladega, perspektivnega profesorja ( zaradi pogostejsega očesnega kontakta oz.zaradi motrenja ali nesamozavesti v splošnem) na ustnem izpitu, kljub temu, da je bila na izpit pripravljena? Kako se je situacija končala?
Pozna kdo kakšen trik, da do slednjega sploh ne bi prislo (blokade in treme)? Kako prelisičiti svoj neukroten um? 😉 🙂
K razpravi vabljen seveda tudi nasprotni spol.
Pozdrav.
Avtorica, včasih se pojavi kdo v življenju, ki nas privlači, a ni primeren ne čas, ne oseba, ne okoliščine. Takrat je bolje vse skupaj odmisliti ali najti drugo podobno privlačno “telo”. Ti nisi na faksu, da bi izgubljala glavo zaradi nekega akademika (ki mimogrede sploh niso tako v redu ljudje, kakor dajejo na fakulteti vtis), ti si zato tam, da doštudiraš, kar si se namenila. Privlačnost je samo privlačnost in kot taka večkrat sama od sebe izzveni, če je mi (ne)zavedno s svojimi mislimi ne hranimo, ne vzdržujemo pri življenju. Ne misli nanj in bo kmalu bolje.
Saj ne pričakujem, da bom dobil podpis pod ta komentar. V bistvu mi je čisto vseeno za tvoje mnenje.
Pač sorry, ker sem te ubil a ne. Praviš, da nič ne govoriš o svojem življenju, a vsak dan nam pustiš kakšno drobtinico in teh drobtinic je bilo že kar nekaj. Še malo pa si bomo lahko ustvarili celotno sliko o tebi.
To ste pa babe a ne, slej ko prej vse zgobcate 😉
Forum je zaprt za komentiranje.