Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Privlačen profesor in črna zavesa :)

Privlačen profesor in črna zavesa :)

Živjo.

Zanima me, če se je kateri (ex) študentki, kdaj zastrla črna zavesa (blokada) zaradi privlačnosti in hkrati strogosti mladega, perspektivnega profesorja ( zaradi pogostejsega očesnega kontakta oz.zaradi motrenja ali nesamozavesti v splošnem) na ustnem izpitu, kljub temu, da je bila na izpit pripravljena? Kako se je situacija končala?
Pozna kdo kakšen trik, da do slednjega sploh ne bi prislo (blokade in treme)? Kako prelisičiti svoj neukroten um? 😉 🙂

K razpravi vabljen seveda tudi nasprotni spol.

Pozdrav.

Spomnim se, kako so na faksu sošolke padale na Saša Polanec. Saj je simpatičen, nič ne rečem, ampak da zgubiš glavo kot kura in se zagledaš v nekoga, ki te poučuje, ki je tam, da deli znanje…ni logike. Mene je vse minilo, ko je razlagal matematiko:)).

Sem že mislila, da bom kregana, sploh iz tvoje strani goldfish… 🙂 😉

Je mogoče logika v hm… pomanjkanju očetovske vloge, pozornosti, ljubezni z njegove strani? Čeprav ta profesor ni drastično starejsi od mene, ne bi mogel “nadomestiti očeta”…

Kolikor jst vem Sašo Polanec predava Makroekonomijo 🙂

Kolikor jst vem Sašo Polanec predava Makroekonomijo :)[/quote]

Hitro pejt gledat in računat, kdaj je predaval matematiko, da boš lahko izračunal moja leta:))). Včasih je predaval matematiko, vmes je počel že taužnt drugih stvari, zdaj je izredni profesor na Ekonomiji v Lj.

…vaje iz matematike:). Te še kaj zanima?

Nič me ne zanima o tebi, prebol že enkrat.

Prej pomanjkanje drugih moških, ki bi zadostili tvoji radovednosti:). Preusmeri pozornost na koga drugega, ki je “primernejši objekt” za vzdihljaje:).

Pol ne pametuj, ker se ti ne sanja.

Haha, o čem se mi zdej ne sanja ? 😀

Pametuješ, da zdaj predava makroekonomijo. Če bi se ti sanjalo, bi lahko vedel, da je marsikdo (sploh pa Polanec) predaval že vse mogoče. Torej je tvoj komentar neumesten.

Avtorica, včasih se pojavi kdo v življenju, ki nas privlači, a ni primeren ne čas, ne oseba, ne okoliščine. Takrat je bolje vse skupaj odmisliti ali najti drugo podobno privlačno “telo”. Ti nisi na faksu, da bi izgubljala glavo zaradi nekega akademika (ki mimogrede sploh niso tako v redu ljudje, kakor dajejo na fakulteti vtis), ti si zato tam, da doštudiraš, kar si se namenila. Privlačnost je samo privlačnost in kot taka večkrat sama od sebe izzveni, če je mi (ne)zavedno s svojimi mislimi ne hranimo, ne vzdržujemo pri življenju. Ne misli nanj in bo kmalu bolje.

SP je bil pomočnik/asistent pri matematiki že x nekaj let nazaj…torej bi lahko izračunala koliko let imaš GF :))) Kul!

Daj si duška:)). Saj sem vedela, ko sem napisala, da bo šel kdo računat:). Če je to komu v veselje, naj se ubada z matematiko:).

Matematika še vedno ni njegovo področje. Tip je strokovnjak za ekonomijo, s tem se že vrsto let ukvarja.

Če ne želiš priznati svoje starosti, potem je še kakšna druga pot, da se pride do tvojega podatka v letih…in ne, to ni nobena matematika :)))))

Matematika še vedno ni njegovo področje. Tip je strokovnjak za ekonomijo, s tem se že vrsto let ukvarja.[/quote]

Pejt malo na google in si preberi o njem. Predvsem na katerih katedrih je strokovnjak. Res se ti ne sanja. In jst ti ne morem pomagat.

Pa sploh mi ni treba nič računat, ti imaš garant čez 30 let že. Starunkla, ki je diplomirala na ekonomski fakulteti, zdaj pa pametuje na Med Over Netu o vzgoji otrok in resnih zvezah. Čestitam, ratal ti je.

To si ti rekel, resnice itak ne boš izvedel. Kaj se zdaj sekiraš? Ne noooo.

Matematika še vedno ni njegovo področje. Tip je strokovnjak za ekonomijo, s tem se že vrsto let ukvarja.[/quote]

Daj no, si ti tudi vanj zaljubljen ali kaj? Come on!!!

To si ti rekel, resnice itak ne boš izvedel. Kaj se zdaj sekiraš? Ne noooo.[/quote]
Kaj boš rekla, da ni res ? 😀

To si ti rekel, resnice itak ne boš izvedel. Kaj se zdaj sekiraš? Ne noooo.[/quote]
Kaj boš rekla, da ni res ? :D[/quote]

Vidiš, kako te vse zanima:).

Ziher si brezposelna, ekonomisti težko dobite šiht. Če pa že delaš kje, je pa to kar neko brezvezno delo, na recepciji ipd. da imaš potem tok velik časa tipkat po forumu.

Vse to te zanima?:) Ne morem ti pomagat, res ne.

Saj ne pričakujem, da bom dobil podpis pod ta komentar. V bistvu mi je čisto vseeno za tvoje mnenje.

Pač sorry, ker sem te ubil a ne. Praviš, da nič ne govoriš o svojem življenju, a vsak dan nam pustiš kakšno drobtinico in teh drobtinic je bilo že kar nekaj. Še malo pa si bomo lahko ustvarili celotno sliko o tebi.

To ste pa babe a ne, slej ko prej vse zgobcate 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close