Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Privatniki, obrtniki in podobno

Privatniki, obrtniki in podobno

Pokličeš slikopleskarja, električarja…se zmeniš…

Pridem takrat in takrat,  reče.

Enkrat pride, drugič ga ni.

Ga čakam kot budala…ga kličem…se ne javi…

Kličem trikrat, zapre telefon in je nedosegljiv.

Se tudi vam to dogaja?

Pa kva je to za en folk?

Da bi jaz tako delala , me vržejo iz službe.

Imajo ogromno dela , so zasedeni. Z malenkostmi se jim ne splaca ukvarjat. Ce jih klice tecna zenska, pa sploh.

Mi je enkrat en podoben papek nekaj podobnega počel, pa sem ga malce opozorila, da nismo vse stranke idiotke in opozorilo podkrepila z omembo dogodkov, ki bodo sledili pri njem doma. V podrobnosti ne bi šla. V treh dneh mi je položil knauf, zakital, pomalal in pospravil za sabo. Izstavil račun celo malo nižji, ker se je predhodno šel nategavčka. Je rabil lekcijo in jo je tudi dobil. Ima boga nad bogovima, tudi za te lene, lažnive, lopovske kao obrtnike. Kar se mene tiče, če hoče kakšne migrant delati, poudarek je na delati obrtniška dela je več kot dobrodošel, in nikakor ne samo pri meni.

Odgovor na objavo uporabnika
Ytrij, 19.11.2021 ob 18:28

Imajo ogromno dela , so zasedeni. Z malenkostmi se jim ne splaca ukvarjat. Ce jih klice tecna zenska, pa sploh.

Dela je ogromno ja . Zjutraj kava, opoldne kava, zvečer pa visenje v lokalu do sto.

Ob petkih je pa treba hitro končat z delom, da se družba lahko zapije.

Med tednom pa, če si ti ne da, pač rečeš, da imaš še nekje za dokončat.

Ej, kako nam je luštno.

Mogoče je dobil koronske dodatke, pa se mu je….e. Se jim bo še kolcalo za strankami, ko dodatek usahne.

Enake izkušnje!

Ja tko je. Bl se splača jit projekt, k eno letvico zamenjat. K tam je dnar, pri drugem pa zavijanje stranke z očmi, a tok drago za tolk mal dela.

Je pa res, da npr. zdele keramičarjev ni….če pa že, pa ni neka normalna, ajde, višja cena zaradi povpraševanja,  ampak so zlatarji…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close