Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pritožba nad Turistično agencijo RELAX

Pritožba nad Turistično agencijo RELAX

Želel bi opozoriti oziroma odsvetovati ljudem, naj ne hodijo na letovanje z agencijo Relax vsaj v Egipt! Namreč imeli smo zelo, zelo negativno izkušnjo z samim letovanjem kakor tudi bili zavedeni s strani prijazne uslužbenke v sami agenciji. Letovali smo čez prvomajske praznike in sicer vplačali za 7 dni in noči, dobili pa smo 6 nočitev in kao 7 dni. Uslužbenka nas je zavestno zavedla, saj smo jo izrecno vprašali, kako dolgo lahko ostanemo zadnji dan v sobah, glede na to, da odpotujemo šele proti večeru – kakor smo tudi prispeli, in je preverila in potrdila, da smo lahko v sobah do odhoda. To bi bilo v redu, vendar smo zapustili hotel pred polnočjo in ne naslednji dan proti večeru. Žal, nismo bili pozorni kar je pisalo na vovčeru, saj smo godpodični verjeli na besedo. Naslednje kar pa je, pa je bil hotel DESERT ROSE v katerem smo bivali, za katerega je prodajalka zatrdila da je super in oh in ah, da je to njihov hotel in blabla. Sobe so katastrofa !!! Ob nastanitvi zjutraj ob 2.00 soba ni bila pripravljena, ko smo lahko vstopili so bile police na omari prašne in neočiščene že vprašanje tednov, zlomljena vrata na omari, balkon iz starih desk na katere nismo upali stopit, da ne omenim kopalnice. Umazana, stara najmanj 30 let, vse polno zelenega vodnega kamna na keramiki, groza! … Da ne boste mislili, da smo pikolovski ampak v takšnem slabem hotelu pa še nismo bili nikoli in ta hotel ima 5 zvezdic, ni pa sploh za 2.! Na prvem sestanku zjutraj se nas je seveda večina pritožila nad sobami, komarji, ki so nas skoraj dobesedno pojedli itd… Vodič nam je dejal, da seveda lahko menjamo sobo, vendar nam zagotavlja, da so vse iste. Halo??? ….
Po vrnitvi smo seveda napisali pritožbo na RELAX zraven priložili slike sobe in pričakovali ustrezno odškodnino, vendar dobili le odgovor, da bodo stvari preučili in se slišimo. Ker po 10ih dnem ni bilo odgovora, semo jim napisali opomin, v nasprotnem primeru se bomo primorani obrnit na pristojne inštance in inšpekcija, ki nam bodo upajmo pomagali k pravični rešitvi. Ker tudi na to ni bilo odgovora, sem poklical na samo agencijo, vezali so me k odgovorni osebi za mediteran. In to je bil na koncu vrhunec vsega! Gospod osoren in skrajno neprijazen. Dejal mi je, češ da kaj bi rad, dobili bomo odgovor kadar ga pač bomo, saj kao po zakonu ni omejitveni rok za odgovor, v drugem stavku pa nas je obsodil, da je bila naša soba po odhodu polomljena, nato stavek spremenil v zlomljeno ogledalo itd, kar je seveda totalna laž! …. Skratka, ne morem verjet in dojet kakšen odnos in obnašanje do svojih strank, kakor tudi vse ostalo.
Malce smo se pozanimali kakšne izkušnje imajo druge stranke in jih je zelo veliko, ki so se pritoževali nad istimi težavami. In to že leta!
Resnično skrajno odsvetujem letovanje z tole agencijo, mi smo plačali še istočasno letovanje v Turčijo, tako da na žalost moramo še enkrat letovat preko te agencije, potem zagotovo nikoili več. ….

Mi smo lani zakljucili z relaxom. Smo bili na hvaru in soba je bila katastrofa. Klima je crknila ze 1 dan in 2 dni so skakali po nasi sobi razni delavci. Do nasega odhoda (10 dni) niso uspeli popravit klime. Pajcevina v sobi stara ze nekaj tednov, kopalnica polna las, strgana posteljnina,…Relaxovi predstavniki pa gluhi, ko smo jim razlagali vse tezave v sobi. Sicer smo napisali pritozbo in dobili povrnjen denar za nedelujoco klimo. Ampak odnos je bil na 0. Letos gremo z M holiday v egipt. Upam, da bo vse ok

dejmo se združit in narest eno medijsko antipropagando….tudi jaz sem bil nategnjen z njihove strani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close