Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pritozba nad policajem

pritozba nad policajem

vceraj sem naletela na zelo zaljiv odnos policaja do mene.
Sem natakarica v druzinski gostilni. Na vasi je bila prireditev v sklopu martinovanja. Proti veceru so se ljudje pomaknili k nam v gostilno in prislo je do pretepa. Dva domacina sta se med seboj sprla, koncalo se je tako da je dobil eden v obraz kozarec, kateri ga je porezal. Gostilna je bila polna ljudi kateri so to vse lepo opazovali da pa bi jih spravil med prepirom kdo narazen to pa ne. In jaz kot 22 letno dekle sem pac ukrepala, sama sem se postavila med njiju neglede na posledice in ju spravljala narazen. Uspelo mi je da je eden odsel , tisti kateri pa je imel porezan obraz pa je tudi odsel iz gostilne in klical resilca, naj ga odpelje na sivanje.
POVEJTE mi kako bi naj jaz vedela , da ne bi smela odvreci kozarca s katerim ga je udaril v kos? Moje delo kot natakarica je, da sem cimprej pometla steklo in ocistila nastale smeti, da se ne bi kdo se porezal.
Pa pride policija…
Vse lepo in prav dokler ne pridemo na to kje je kozarec. Lepo povem, da smo steklo stresli v kuhinji v kos. Grem sama prebirat med smetmi, medtem ko me policaj opazuje in zacenja z zelo zvisanim in nesramnim tonom glasu obtozevat da sem to naredila namerno da bi zbrisala dokaze( v kuhinji so pac vsipali gor smeti in sigurno da je v kuhinji prisotna mascoba). In zdaj vi meni povejte ce je to prav, da sem policaju vse natancno opisala, me je dal za prico, je to prav da ima taksen zaljiv in nesramen odnos do mene ker pac nisem vedela da je treba te dokaze hranit?In kako bi naj vedela da bo prisla policija? To sem mu tudi lepo povedela da jaz pac vem da se mora nastalo cimprej pocistit, in da res nisem vedela da bi morala hranit. In na koncu ko so mi res popustili zivci sem tudi jaz povzignila glas, zahtevala njegovo ime,ker le nisem neka smrklja s katero lahko clovek tako ravna, pa ceprav je v uniformi. Ce ne bi hotela sodelovat, potem bi recimo lahko rekla da nisem nic videla.,
Pa kot zalitev sem tudi vzela to da mi je govoril, da clovek ki ima malo pameti bi dokaze hranil. Kot da sem res brez pameti.
In povejte mi je to nacin da se je tako ravnalo z mano? Kot da sem zlocinka? In je to nacin, da mi je njegov kolega policaj, za katerega nimam propomb- je bil zelo prijazen, govoril naj ga pustim, da naj se ne igram z njim. Je res moc uniforme tako mocna,da se moramo bati policajev, ne pa se zanesti na njih?
Skratka bila sem in sem se vedno zelo prizadeta in uzaljena. Pa da ti lahko nek policaj tako zagreni vecer. Tudi moj fant je slisal kako se je obnasal do mene. In kolikor vem morajo policaji nosit na uniformi nasitke s priimkom in zacetnico imena- ta ga ni imel.
Na vas se pa obracam zato, ce mi lahko posredujete kje se lahko pritozim nad tem policajem.
Saj vem, da dosti ne bom dosegla s pritozbo, mogoce le se vecjo nesramnost in mrznjo tega policaja, mogoce me bo zabaval ali kot recemo me bo vzel na piko,. mogoce pa bom le kaj dosegla s tem in bodo drugi reseni te nesramnosti.

Z upanjem , da mi boste pomagali vas lepo pozdravljam

Zahtevaj šefa oddelka, in mu posreduj pritožbo, ker tega, kar opisuješ, si nihče ne sme dovoliti. Ampak gotovo si mu bila všeč in se je hotel pokazati, samo preveč si je privoščil. Neumno bi bilo, če bi pustila stvar pri miru, ker takšni pač ne pašejo v javno službo. Še bolje bo, če pritožbo kar napišeš in jo oddaš na policijski upravi.

Lahko potrudiš in napišeš pritožbo, ki jo bodo itak vrgli v smeti. Če boš imela srečo, ti bodo celo odgovorili, da je policaj ravnal vse po pravilih in po zakonu.
Bodi vesela, da te policaj ni prijavil zaradi skrivanja in uničevanja dokazov.

Kaj mu pa nisi koša za smeti dala, pa naj sami iščejo dokaze. Ko si ti brskala po smeteh z rokami, si tako in tako vse kompromitirala….
Zakaj sploh rabi ta kozarec, če je cela gostilna videla kaj se je dogajalo, pa naj si tožilec nabere prič, kolikor jih potrebuje.

Pa potem tisti odnos “dobrega” policaja, to je zaigrano. Klasičen pristop dober in slab policaj, na foro, rajši vse povej, ker moj kolega je čisto nor, ti lahko še kaj resnega naredi.

Če te res hudo ne muči ta zdeva rajši pozabi in drugič čisto hladno odreagiraj na celotno situacijo. Nisem čisto dobro videla, nisem 100%, kaj se je zgodilo, naj sami rešujejo. Stekla pa ni pametno po tleh puščat, še kdo pade in se poškoduje, pa zahteva odškodnino. Konec koncev kako pa naj veš pri vseh teh razbitih kozarcih kateri je tipu v glavo priletel?

Če se misliš pritoževat, predvsem poudari kaj vse ti je rekel – konkretno in kako si ti to razumela. Če te je žalil pred pričami, toliko boljše, je pa primerno, da bi te priče prav tako lepo opisale dogodek in to priložiš zraven. Če te je javno žalil, naj se tudi javno opraviči – npr. v lokalnem časopisu z imenom in priimkom.

Če boš za pričo klicana, pa se lepo neumno delaj, da nisi zagotovo prepiračana kaj je bilo, da je takrat policaj tulil na tebe in te je bilo strah, da si v glavnem odgovarjala na vprašanja z da in ne (da ti je polagal besede v usta) in da se ne spopminjaš čisto točno, pa naj se j… tožilec, kaj pa ne vzgajajo policajev. Če te bodo vprašali kako pa da si na licu mesta vse lepo povedal, reči, da so ti drugi povedali, ostalo pa si sklepala in da te je bilo strah, da ti policaj ne bo kaj naredil, če ne boš odgovorila. Poudari, da sama na lastne oči nisi vsega videla.

Moj nasvet, ne se utrujat s tem, pozabi, drugič pa nič povedat, naj se j…
Čeprav mogoče to ni najboljše. Prepogosto se dogaja, da si pošten in pravičen, pa imaš potem zaradi tega zelo slab občutek in zmeraj znova potegneš ta kratko. Na koncu te bo še tisti pretpač nadelgoval in ti grozil, ker boš pričala proti njemu.

A veš kaj, škoda, da še tebe niso prijavili sodniku za prekrške, ko si pijani osebi točila alkohol. Škoda, da ti niso cel lokal razbil. Pol je pa policija kriva, ko se trudi, da bi izsledila storilce in zbrala dovolj dokazov, ti jih pa v koš mečeš, potem se boš pa pritoževala, da niso bili kaznovani. Sigurn si kakšna neizobražena kelnarca!!!!!

xnx, o tem kdo je izobražen in kdo ne, bi se dalo precej razbrat iz tvojega odgovora, ki je zelo “izobražen”.

Od kot tebi sploh informacija, da je stregla pijanemu gostu?!! LOL In ali je po zakonu to res prepovedano? Kako pa veš kdo je pijan? boš dala vsakemu pihat, preden mu izročiš naročeno pijačo?
In kdo je rekel, da je policja kriva, ker se trdu izsledit storilce? Ti bi lahko pravljice otrokom v vrtcu brala.
A ti bi pa razbit kozarec pustila sredi gostilne, da se še zraven kdo poškoduje ali bi stranke napodila ven, dokler policija strokovno ne pregleda stekla. Sploh ne vem, kaj bi s steklom sicer. Izobraženost pa taka ne?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tip je preveč forenzike gledou…….
…………rad bi našel morilsko orožje………..

sej je bošček……..
TKO KOT VSI POLICAJI……..

Kaj bi s kozarcem? prstni odtisi, pa še malo DNA bi lahko spraskali dol in jo namnožili in naredili proces stoletja v tistem kraju. Kljub temu, da je že vse jasno, kaj se je zgodilo. Da pa bi se posvetili resnim stvarem, kjer je potrebna raziskava in možgani. To pa ne.
Mihelca, pojdi na policijo, do šefa pa mu povej, kako se je policaj obnašal do tebe in če bo še on nesramen zagrozi s tožbo. Če pa bo prijazen se ti bo že on opravičil, ti pa nato pozabi na kaj več.

Mihelca, verjetno veš, s katere postaje je policaj bil. Lepo se uredi (to mislim, tako da zgledaš ful resno in da s tabo “ni pametno češenj zobati”), pojdi na policijsko postajo in zahtevaj nadrejenega. Vmes bodi zelo resna (tudi malce jezna) in zahtevaj pogovor z nadrejenim na štiri oči.Tam mu lepo povej kaj se je zgodilo, tudi za prijaznega policaja, ki je rekel, da naj tistega pustiš pri miru in s ne igraš z njim. Vmes malo omeni kako tožbo zaradi žalitve 😉 Saj oni ti bodo zagrozili, da si uničila dokaze, ampak se ne sekiraj, nič ti ne morejo – konec koncev nisi izvedenec za dokaze in mislim, da bi vsi ravnali, kot ti, res je pa tudi, da če bi komu spodrsnilo na tistem kozarcu in bi se poškodoval, bi spet vi potegnili krajšo…. Če pride do kakšne grožnje, lepo vprašaj, če je to grožnja in potem še enkrat omeni odvetnika…. Se bodo hitro spametovali. Pa kakšno televizijo, časopis omeni. Hm…Mladino?

Sporoči, če si kaj storila.

Srečno
in lep pozdrav

Odsvetujem ti, da se pritožiš. Posledice boš čutila ti. Ta policaj, se bo posredno spravil nad vaš lokal. Spravil se bo tako, da bo nekaj metrov stran vsak dan ustavljal vozila in kontroliral vinjenost voznikov, ki bodo hodili ven iz vašega lokala. Posledica tega bo, da se vam bo zmanjšal obisk in zaslužek. In kaj boš naredila? Se boš pritožila, da ti policija odžira zaslužek? Ne boš uspela, policist bo celo pohvaljen, ko bo dvignil normo glede pijanih voznikov!

Se ti splača prtožit? Premisli!

Tudi jaz nebi vlagala pritožbe zoper policaja. Pozabi na vse skupaj, ker očitno je ta kiflc ki te je žalil en nadut človek, ki misli da je boga za jajca prijel, ker je dobil policajsko uniformo. Res lahko tebe in vašo gostilno vzame na piko, še posebaj če ste v manjšem kraju, tako da mislim da ni vredno.
Se je pa že dostikrat pokazalo, da se v tuje sranje ni dobro vmešavat. Zaradi mene se lahko vsi okol mene pokolejo med sabo, sam dokler mene nihče ne pipka, se bom brigala zase. Sej vem da kao sočloveku je treba pomagat, sam jest bi pomagala samo nebogljenim (otrokom in živalim), med raznorazne pijance in pretepačie pa nikol nebi skakala. Naj se pobijejo med sabo. Še sreča da nisi še ti kakšen kozarec po glavi fasala. Pomoje ni vredno, pust vse skupi.

Ne obremenjuj se – mimo je. Za drugič pa glej, da boš čimbolj nevtralna in
in drži se tistega: nič videl, nič slišal, nič govoril. Če hočeš sebi dobro in mir.
Čimprej vse skupaj pozabi.

Še zmeraj lahko napišeš anonimno pritožbo, če se ne želiš izpostavljati. Čeprav ne vem, koliko jemljejo resno te anonimke. Če bi bila na tvojem mestu, bi se vseeno pritožila. Dvomim, da bi policist imel toliko časa, da bi se ravno nate oz. nad tvoj lokal spravil. Če pa bi se res, imaš še zmeraj možnost, da se ponovno pritožiš zoper njega. Ne verjamem, da si želi tega.

Anonimko pošiljat je brez veze. Če boš opisala dogodek, bodo itak ugotovili od kod prihaja. Policaji in zdravniki so zaščiteni kot kočevski medvedje. Šef ga bo zaščitil, tako kot se to dagaja med zdravniki. Nič se mu ne bo zgodilo, tebi pa se lahko maščuje in ti škoduje. Pozabi in ne delaj proti sebi.

Hm, ti pa očitno policaja nisi preveč dobro razumela! Če je rekel: “da clovek ki ima malo pameti bi dokaze hranil”, je to kot policaj mislil dobesedno. Namreč, če bi imela “malo” pameti… 🙂

To je zate žaljiv odnos? ma ne ga srat, punca. Pojma nimaš, kaj je žaljivo. Mogoče je bil malo netakten, žaljiv pa nikakor ne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

verjamem da si jezna

Policaji so po mojem mnenju največja govna .
zapomni si tri stvari, katere rečeš policaju.

Se ne spomnim !
Plačaj mi pa ti kaj povem zastonj se še kurbe ne gonijo.-
Plačan si za to, da zbiraš dokaze ti , ne jaz.

Je pa bil seveda do tebe takšen zato, ker je videl da si te lahko privošči !
Do mene bi bil pohlepen kot kak lole.
Svoje obnašanje vedno prilagodi situaciji.
Vedno laži policistom in državi.

No če mu boš rekla zgoraj navedeno te bo seveda še bolj zajebaval.

Ti reci vedno in povsod samo naslednje:

Z vami se ne bom pogovarjala , ne dajem izjav, izjave lahko podam samo na sodišču.
Ne glede na to, kaj ti bo grozil !!!
As res se pustite mal preveč jebat.
In nimaš prov če se ne boš pritožila.
Seveda pritožba ne sme biti v stilu: se vam opravičujem ker vam pišeš pa oprostite pa bla bla:
napiše se : dne tega pa tega se je zgodilo to in to zahtevam podrobno poročilo in opravičilo. in spet drugič, tudi če ti ta policaj ne bo nič naredil ti kar napiši, sej ne more dokazat.
Ker če ga ne boš jebala bo on tebe to je jasno.vedi da ga ti precej bolje lahko zjebeš kot on tebe.
če pa imate kaj pa ukrepajte v skladu z zakonom -beri naj te dajo na sodišče.

če te bi začel jebat na cesti itd ali pa njegovi frendi policaji se z videokamero postavi pred policijsko postajo in jih snemaj vsak dan ali kadar imaš čas in ko boš imela proti vsakemu od njih kakšen dokaz da so naredili prometni prekršek-to naredijo stokrat na dan- le to uradno predloži na policijsko upravo oz državnemu tožičlcu.
fantički dobo kmalu vsi na cesti.

so pa seveda še druge metode kako jih spametovati vendar ti tukaj tega ne smem ali želim svetovati.
lahko ti samo povem primer-ko so pri mmeni neki vaški fantje ponoči delali fore in rabijali po vratih itd, sem jih pričakal in z zračno puško ustrelil v nogo ha ha , pol so pa drug dan v sramoti govorili da so padli po tleh itd :)))

Sanja svinja kukuruz.

Snemanje nekoga kar tako je kaznivo, če ne veš.

Nikakor ne –
snemanje prometa nikakor ni kaznivo dejanje ! ne vem od kje ti take neumnosti-pa tudi če bi bilo, kaj te briga boš pa plačal tistih 10 jurjev kazni važno da bodo fantički jebali ježa in se zavedali kaj ne smejo početi.

samo ti se zelo motiš in nimaš pojma-jaz imam ne samo pravico posneti prometni prekršek ampak syem ga celo z dokazi dolžan prijaviti če še ne veš.Vsak prekršek na cesti se lahko in mora evidentiratiu , dokazati, prijaviti.
spider mal bo treba še zrast pa kakšno knjigo prebrat.

in še dodaten nasvet vsako zvočno ali vizualno snemanje je dovoljeno v kolikor si ti ena izmed udeleženih oseb v procesu. in kot udeleženec v prometu imaš to absolutno pravico da počneš-slikaš nekoga ki te ogroža.
kapiraš ?

To je ena stran zgodbe.Zdaj bi pa bilo zanimivi slišat še drugo stran.Sicer pa bi jaz vse te vaške špelunke(gostilne) zaprl in zažgal ker so sami bunkerji polni pijanih pavrov.

Daj ga no srat!

Če boš zaprl vaške gostilne, bodo moški pijančevali doma in še kakšna ženska več bo tepena na ta račun.

Nekje pa mora narod sproščat svoje frustracije, se ti ne zdi.

Se čisto strinjam s kurcem !!!
Da se prava resnica spozna je treba slišato oba zvona.

Svetilnik, pa ti ne morš bit resn. Ti bi s kamero laufal za policaji in čakal da bo kdo naredil prekršek. Pa od kje ti taka sigurnost, da bodo za to kaznovani? Pa komu se pa sploh da tole no?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne samo, komu se da. Nepooblaščeno slikovno ali zvočno snemanje nekoga je kaznivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close