Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prispevek dolgotrajne oskrbe

prispevek dolgotrajne oskrbe

Koliko so vam odtrgali? Še vedno ne vem, od česa odtrgajo, od bruto osnove, od bruto plače, kolikor dobiš na račun?? Pojma nimam, zakaj je vsak dobil drugačen znesek.

Tu gor so sami socijalci, ki jim niso nič trgali, zato ni odgovorov.

Meni so trgali 37,58 €, isto toliko mojemu delodajalcu. Plača neto cca 2 jurja.

Svinje se bodo spet omastile.

1% od končne bruto plače se odtegne in to je bilo jasno ves čas.

Odgovor na objavo uporabnika
Racunovodkinja iz JS, 20.08.2025 ob 20:00

1% od končne bruto plače se odtegne in to je bilo jasno ves čas.

@racunovodkinja
, jaz bi imela eno vpr. za vas, ker vec uporabnih odgovorov tu napisete. Tudi normalno clovesko spostljivi ste.

Torej, trenutno sem brezposelna (avgust in sept. bo tako), nisem prejemnica DSP. Ali poleg osnovnega in t.i. obveznega osnovnega zdr. zav. placam tudi omenjeni prispevek? Ce ja, koliko znasa. Prva dva sta za brezposelne fiksna visina, to vem in se znajdem.

Seveda sem iskala to informacijo na uradni spl. strani, vendar brezposelni nismo omenjeni nikjer. Hvala!

odtegneta se dva procenta butara…jwbo te javna uprava

Prispevek za dolgotrajno oskrbo se nabira v tistih 5% za Ukrajino. Obrambni izdatki. Proti komu? Pa menda ne proti Rusiji? Rusija NI nikomur sovražnik.

Glejte, da leta 2026, boste imeli priložnost, da tega parazita LEVICA in njenega knedla o Maljevac spravite ven iz parlamenta, da letijo ven tako gladko, kot let hokejski pak po ledu.

Julij Cezar, 20.08.2025 ob 20:25

odtegneta se dva procenta butara…jwbo te javna uprava

Ne, zaposlenemu se odtegne 1%!

Samozaposleni pa so v vlogi delojemalci, ki se mi odtegne 1% IN HKRATI so si delodajalec, ki tudi plača 1%!

Pa da grem na tvoj nivo – jwbo tvoj spomin in razumevanje prebranega!

Pa JU in JS ni isto!

Racunovodkinja iz JS, 20.08.2025 ob 20:46

Ne, zaposlenemu se odtegne 1%!

Samozaposleni pa so v vlogi delojemalci, ki se mi odtegne 1% IN HKRATI so si delodajalec, ki tudi plača 1%!

Pa da grem na tvoj nivo – jwbo tvoj spomin in razumevanje prebranega!

Pa JU in JS ni isto!

gluperda…2 %se odtegne od bruto place…nj cudno da ste takj idioti v javni upravi…od ti krota zabita pa mislis da prideta ta dva procenta v firmi…jih maljevec izserje?jebote glupa javna uprava….ce se tu.krula ne ves so se place s tem znizale za dva odstotka

16 €.

Anonimno 8344, 20.08.2025 ob 20:17

@racunovodkinja
, jaz bi imela eno vpr. za vas, ker vec uporabnih odgovorov tu napisete. Tudi normalno clovesko spostljivi ste.

Torej, trenutno sem brezposelna (avgust in sept. bo tako), nisem prejemnica DSP. Ali poleg osnovnega in t.i. obveznega osnovnega zdr. zav. placam tudi omenjeni prispevek? Ce ja, koliko znasa. Prva dva sta za brezposelne fiksna visina, to vem in se znajdem.

Seveda sem iskala to informacijo na uradni spl. strani, vendar brezposelni nismo omenjeni nikjer. Hvala!

Kako pa je s prejemanjem nadomestila Zavoda za zaposlovanje? Tam zavod odtegne.

Od česa trgajo normirancem? Od bruto prometa ali od 20%?

se vprasanje za gluperdo ki se ima za racunovodkinjo….ce je zelela firma izplacati enake neto place v avgustu, koliko vec je morala zasluziti?da te cujem krota neumna ce poznas osnove kalkulacij?

debilom iz javnega sektorja takoj zapres gofljo ko jih pozoves naj naredijo preprosto kalkulacijo, ker goveda ne razumejo da ce hoce delidsjalec izplacati enako neto placo avgusta kot jo je juluja mora zasluziti 2% vec….ocitno debili iz ju mislijo da maljevec in mesec serjeta denar….in ce hocem zasluziti 2 % vec moram dvigniti ceno delovne ure in marzo….ali drugace…ce ne dvignem cene delovne ure moram prisiliti delavca da proda vec ur aka mora delati vec da zasluzu denar ki mu ga je ukradel minister ki ga tako zelo skrbi dobrobit delavcev….torej mesec in maljevec sta biriča ali ce hocete priganjalca sužnhev da delajo vec…tako pac je bumbarji

Racunovodkinja iz JS, 20.08.2025 ob 20:51

Kako pa je s prejemanjem nadomestila Zavoda za zaposlovanje? Tam zavod odtegne.

Na zalost tega nimam, ker v zadnjih dveh letih nisem na 10mesecih (ali je 11?) REDNE zaposlitve, nekaj manj je je skupaj.

Prek podjemne sem zdaj in tu je odtrgano. Se morda ta del kaj vsteva/uposteva, vkolikor brezposelna oseba mora placati oni prispevek?

koliko730, 20.08.2025 ob 18:12

Koliko so vam odtrgali? Še vedno ne vem, od česa odtrgajo, od bruto osnove, od bruto plače, kolikor dobiš na račun?? Pojma nimam, zakaj je vsak dobil drugačen znesek.

Ta Maljevac požrešni, zavaljeni. Pederast požrešen!!!!!!! Sam gnar bi

Anonimno 8344, 20.08.2025 ob 21:26

Na zalost tega nimam, ker v zadnjih dveh letih nisem na 10mesecih (ali je 11?) REDNE zaposlitve, nekaj manj je je skupaj.

Prek podjemne sem zdaj in tu je odtrgano. Se morda ta del kaj vsteva/uposteva, vkolikor brezposelna oseba mora placati oni prispevek?

kaj placa brezposelna oseba?nic ne placa butara zabita….dobis jebeno miliscino in od te ti bo lopovska drzava se odtegnila 1%….temu se rece okrog ritj iz zep…glupa drzava bo vzela denar iz enega kupa in ga dala na drug kup…temu se rece zajebavanje samega sebe

Več kot za poln kesl 100 oktanskega bencina. ?

Julij Cezar, 20.08.2025 ob 21:11

debilom iz javnega sektorja takoj zapres gofljo ko jih pozoves naj naredijo preprosto kalkulacijo, ker goveda ne razumejo da ce hoce delidsjalec izplacati enako neto placo avgusta kot jo je juluja mora zasluziti 2% vec….ocitno debili iz ju mislijo da maljevec in mesec serjeta denar….in ce hocem zasluziti 2 % vec moram dvigniti ceno delovne ure in marzo….ali drugace…ce ne dvignem cene delovne ure moram prisiliti delavca da proda vec ur aka mora delati vec da zasluzu denar ki mu ga je ukradel minister ki ga tako zelo skrbi dobrobit delavcev….torej mesec in maljevec sta biriča ali ce hocete priganjalca sužnhev da delajo vec…tako pac je bumbarji

Sorry, če ti zaradi tega znižajo bruto plačo, potem je to samo za delovno inšpekcijo!

Ne bodi pameten tam, kjer dokazano nisi!

Če pa že operiras z neto plačami – ti spremenijo bruto plačo, ko začneš uveljavljati otroka?

Ja – ne piši bedarij!

Epic Fail, 20.08.2025 ob 21:42

Več kot za poln kesl 100 oktanskega bencina. ?

Kosilnice?

Ta pikra, 20.08.2025 ob 22:25

Kosilnice?

Traktorja. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close