Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prisluškovanje službe , če imaš službeni telefon

prisluškovanje službe , če imaš službeni telefon

Ja, zdaj pa res verjamem da tistim, ki imajo službene telefone, prisluškujejo. Partner dela že več kot 10 let v znani gorenjski firmi in vedno, res vedno ko se kaj zmenimo ali da kam gremo ali da je treba kaj nujnega naredit, uredit in se o tem pogovarjava doma in zmeniva za določen dan……glej ga zlomka…ravno na tisti dan kakšni sestanki bolj pozno, ali kaj nujnega…in to ravno na dan, ko se zmeniva kar sem že zgoraj omenila. Ima še kdo tako mnenje? Pomoje dajo enega hudirja v telefon( naložijo), da potem lahko svojim uslužbencem prisluškujejo še kaj se dogaja doma……kaj mislite?

Telefonček je fantastična sledilna in prisluškovalna naprava. 🙂

Si prepričana, da mož to tako ne zrihta, da potem nima časa?  🙂

Ti kar verjemi. Pa v Božička in jelenčka Rudolfa tudi. Je življenje tako lažje 🙂

Brez dvoma se da – a vprašanje je drugo: Zakaj bi?

Verjameš pa seveda lahko karkoli hočeš.

Odgovor na objavo uporabnika
ve kdo več, 23.07.2021 ob 16:16

Ja, zdaj pa res verjamem da tistim, ki imajo službene telefone, prisluškujejo. Partner dela že več kot 10 let v znani gorenjski firmi in vedno, res vedno ko se kaj zmenimo ali da kam gremo ali da je treba kaj nujnega naredit, uredit in se o tem pogovarjava doma in zmeniva za določen dan……glej ga zlomka…ravno na tisti dan kakšni sestanki bolj pozno, ali kaj nujnega…in to ravno na dan, ko se zmeniva kar sem že zgoraj omenila. Ima še kdo tako mnenje? Pomoje dajo enega hudirja v telefon( naložijo), da potem lahko svojim uslužbencem prisluškujejo še kaj se dogaja doma……kaj mislite?

Ja prisluskujejo. Poznam primer. Oseba je zaradi tega in mobibga dala odpoved.

Jaz sem svoj sluzbeni telefon zbasala med oblacila takoj, ko sem prisla domov. Paranoja at its finest. Zdaj ga nimam.

Bi pa kar verjela, da so psihoti mozni cesa takega, kot je prisluskovanje…dons me ne cudi vec nic.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close