Prišla je nova sodelavka!!!!!
ste sami ta topli, 02.08.2021 ob 18:16
resnica340, 02.08.2021 ob 15:26
Milan Kajfež, 02.08.2021 ob 13:06
Izgleda da je to kar trend. Pri nas v službi smo tudi takole pričakali novo sodelavko. Vsak si je slikal tiča, nismo povedali kateri je od koga in smo ji naredili kolaž vseh tičev in ji ga dali na mizo in se potem skrivoma hahljali, kolega pa je rekel, da so pri njih naredili špalir tičev za novo sodelavko, med malico, so jo povabili v jedilnico, je bila ugasnejna luč in ko jo je prižgala so naredili špalir tičev, vsi so imeli tiča ven, hlače spuščene do gležnjev in tisti ki jo je pospremil do jedilnice je rekel:” gospa, častna četa tičev je postrojena vam v čast”, ženska je bila cela rdeča v obraz in takoj zbežala ven. Je pa res da so oni v slovenski vojski in te postroje tako ali tako delajo večkrat.
Ko imajo postroj in sta dve vrsti, in morajo dati roke za hrbet, je nekoč en tip dal drugemu tipu tiča v roke haha on p ani vedel kaj je prijel, ker je imel roke za hrbtom haha, pa en kolega mi je pravu, da se je v enem podjetju, v neki tovarni, ko so bili delavci na kupu, nekdo drugemu poscal v žep od bandure (delovni kombinazon),…tega je veliko, to je neke vrste inicijacija za prišleke
Če bi bilo to res bi bila v sloveniji ena zelo premožna ženska sedaj. Ker če ima vsaj milimeter pameti bi vas iztožila tako da bi se kar svetilo za vami.
BTW dedc, ki gleda tuje nabrekle tičke pač ni “napaljen” na ženske. Mogoče si ne zna priznati, ampak ….
EH, tile pedrčki niso nevarni. Saj pa vidiš, da drug drugemu tiča ogledujejo. To so sami pedrčki.
homo kolektiv, 02.08.2021 ob 20:11
Sami homiči na kupu. Dec, ki fotka svojega tiča in ga pošilja drugemu decu, sigurno ni hetero. Tole so sami homoti.
In zakaj tako primitivno pišete? Ampak logično pa tudi ne znate razmišljati preveč. Če je možno, da so se v enem celem kolektivu najšli sami homiči pomeni da je večji procent ljudi, moških homičev, vsaj 80%. Kreteni.
Vemo, da ne. Je pa kot sem rekel večina moških biseksualcev in jih vsaj malo(če ne nekoliko več) privlači moški spol. In je to samo njihova igra in imajo žensko za izgovor. Torej ste vi heteroti v majšini! Današnji časi so še vedno dovolj zadrti, da se ta stoletja stara skrivnost ne zve, ampak enkrat se bo in ludje bojo odprto zaživeli.
Kot sem rekel, ste v majšini, zato se lepše obnašajte.
A ves da se jaz tudi kdaj vprasam, 02.08.2021 ob 13:12
Ocitno vas je v slovenistanu veliko debilov z malimi pimpeki.
V vseh teh basih firmah delate zahojenci, ce bi bila vas nadrejeni,bi vas ze zdavnaj zmetala iz sluzbe. Sem prepricana,da bi vam te male cure takoj dol visele.
Hehehehe
jao kira vrsta, 02.08.2021 ob 11:41
Pa kaka vrsta žvali ste moški, da vidite eno fajn žensko in potem si med sabo pošiljate slike nabreklih tičev v hlačah kot kakšni potrebni orangutani.
Tist, ki to dela, upam, da je sploh ne bo dobil. Ker to je res nivo podna in nobene ženske, ki da kaj nase, take stvari ne privlačijo pri moških.
Prvič slišim, da si orangutani medsebojno pošiljajo slike tičev…
eh kakšni homiči neki no. Homič si če ga v roke primeš, mi si samo slike pošiljamo pa še to zaradi nove sodelavke, en se je tega spomnil, pa je poslal naprej drugemu itd,…se vidi da niste bili nikoli v vojski. A misliš da smo se tam v kopalkah tuširali, tako kot v Big Brotherju ali kaj?
Z novo sodelavko sva šla danes na cigaret, me je ona povabila, full lepo diši, pa ima take velike rdeče plastične uhane, pa rdečo majčko, pa blond lase spuščene,…pa bmw-ja vozi, pol mojih sodelavcev se pa s kolesom vozi, ker so jim izpite pobrali haha
Forum je zaprt za komentiranje.