Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prišla je nova sodelavka!!!!!

Prišla je nova sodelavka!!!!!

Ufff stary!!!!!! Danes je z delom pričela ena nova sodelavka, full huda. Z sodelavci si že celo dopoldne pošiljamo slike nabreklih tičev po telefonu, njej v čast!!!

Hkrati pa v nobenem od vas verjetno ni niti toliko poguma, da bi pristopil do nje in jo povabil na kavo.

Odgovor na objavo uporabnika
donporleone, 02.08.2021 ob 10:49

Hkrati pa v nobenem od vas verjetno ni niti toliko poguma, da bi pristopil do nje in jo povabil na kavo.

ne še…..še ogovorili smo jo komaj  da, samo bulimo, pa neki hodimo brez veze fotokopirat, ker je tam blizu fotokopirc,…ampak saj se še ne poznamo, danes je prišla.

Sigurno jo bo kdo začel osvajati, bi jo jaz tudi, pa ne vem niti ali je samska ali ne, itak da ni po mojem, pa saj je vseeno, a ni?

… kako je prišla v to službo.

Your information is very good and very useful, I will visit your website often. mapquest driving directions

Pa kaka vrsta žvali ste moški, da vidite eno fajn žensko in potem si med sabo pošiljate slike nabreklih tičev v hlačah kot kakšni potrebni orangutani.

Tist, ki to dela, upam, da je sploh ne bo dobil. Ker to je res nivo podna in nobene ženske, ki da kaj nase, take stvari ne privlačijo pri moških.

jao kira vrsta, 02.08.2021 ob 11:41

Pa kaka vrsta žvali ste moški, da vidite eno fajn žensko in potem si med sabo pošiljate slike nabreklih tičev v hlačah kot kakšni potrebni orangutani.

Tist, ki to dela, upam, da je sploh ne bo dobil. Ker to je res nivo podna in nobene ženske, ki da kaj nase, take stvari ne privlačijo pri moških.

kdo pravi da si jih pošiljamo v hlačah!??

Pošiljamo si gole slike, sicer so slabše kvalitete ker si damo mobitel v hlače ampak ok, ene se vidijo bolj druge manj, itak pa ni to nič takšnega. Verjetno še nisi slišala za Mariborsko gibanje “tiča vun”?

Trdonja, 02.08.2021 ob 10:40

Ufff stary!!!!!! Danes je z delom pričela ena nova sodelavka, full huda. Z sodelavci si že celo dopoldne pošiljamo slike nabreklih tičev po telefonu, njej v čast!!!

Moraš imet pa zanimivo službo da imaš čas tuki gor pisat. Ni čudno da gre vse v k….

kje pa, tale sodelavka je čisto gotovo prepričana, da z moškimi pa lažje sodeluje na delovnem mestu (beri, vsi ji bodo delali usluge, ker bi jo radi položili).

Trdonja, 02.08.2021 ob 12:05

kdo pravi da si jih pošiljamo v hlačah!??

Pošiljamo si gole slike, sicer so slabše kvalitete ker si damo mobitel v hlače ampak ok, ene se vidijo bolj druge manj, itak pa ni to nič takšnega. Verjetno še nisi slišala za Mariborsko gibanje “tiča vun”?

Všeč vam je sodelavka, med sabo pa si pošiljate svoje gole fotke? Bolan kolektiv.

Hja, tole si poglejte izprijenci:

aha, izgleda da ne smemo you tube posnetkov kazati:

no tole vtipkajte:

Reporter Milan-Škrat Bolfenk (TIČA VUN)

Izgleda da je to kar trend. Pri nas v službi smo tudi takole pričakali novo sodelavko. Vsak si je slikal tiča, nismo povedali kateri je od koga in smo ji naredili kolaž vseh tičev in ji ga dali na mizo in se potem skrivoma hahljali, kolega pa je rekel, da so pri njih naredili špalir tičev za novo sodelavko, med malico, so jo povabili v jedilnico, je bila ugasnejna luč in ko jo je prižgala so naredili špalir tičev, vsi so imeli tiča ven, hlače spuščene do gležnjev in tisti ki jo je pospremil do jedilnice je rekel:” gospa, častna četa tičev je postrojena vam v čast”, ženska je bila cela rdeča v obraz in takoj zbežala ven. Je pa res da so oni v slovenski vojski in te postroje tako ali tako delajo večkrat.

Ko imajo postroj in sta dve vrsti, in morajo dati roke za hrbet, je nekoč en tip dal drugemu tipu tiča v roke haha on p ani vedel kaj je prijel, ker je imel roke za hrbtom haha, pa en kolega mi je pravu, da se je v enem podjetju, v neki tovarni, ko so bili delavci na kupu, nekdo drugemu poscal v žep od bandure (delovni kombinazon),…tega je veliko, to je neke vrste inicijacija za prišleke

Ocitno vas je v slovenistanu veliko debilov z malimi pimpeki.

V vseh teh basih firmah delate zahojenci, ce bi bila vas nadrejeni,bi vas ze zdavnaj zmetala iz sluzbe. Sem prepricana,da bi vam te male cure takoj dol visele.

A ves da se jaz tudi kdaj vprasam, 02.08.2021 ob 13:12

Ocitno vas je v slovenistanu veliko debilov z malimi pimpeki.

V vseh teh basih firmah delate zahojenci, ce bi bila vas nadrejeni,bi vas ze zdavnaj zmetala iz sluzbe. Sem prepricana,da bi vam te male cure takoj dol visele.

si samo ljubosumna, ker nimaš tiča, da bi še ti lahko to počela. Je pa res fora v miselnosti, kadar moški pokažemo tiča je smešno, kadar bi pa ženska pokazala pichko bi bilo pa opolzko….no za mene ne, jaz bi jo rad videl ampak tako na splošno npr. V bistvu bi lahko na tem področju tekmovale če bi si npr joške kazale, to bi šlo skozi po mojem.

Večina moških je biseksualcev in jih vsaj malo(če ne nekoliko več) privlači moški  spol.

Se pravi, sodelavka je samo za izgovor :))

-misst-, 02.08.2021 ob 13:43

Se pravi, sodelavka je samo za izgovor :))

Ja za biseksualce (tistih, ki se zavedajo svojih teženj, tistih ki si jih zanikajo sami sebi in tistih, ki se niti ne zavedajo da jih imajo). Ostali moški pa nasedejo te igri biseksualcev, ker mislijo da se gre SAMO za foro.

Milan Kajfež, 02.08.2021 ob 13:06

Izgleda da je to kar trend. Pri nas v službi smo tudi takole pričakali novo sodelavko. Vsak si je slikal tiča, nismo povedali kateri je od koga in smo ji naredili kolaž vseh tičev in ji ga dali na mizo in se potem skrivoma hahljali, kolega pa je rekel, da so pri njih naredili špalir tičev za novo sodelavko, med malico, so jo povabili v jedilnico, je bila ugasnejna luč in ko jo je prižgala so naredili špalir tičev, vsi so imeli tiča ven, hlače spuščene do gležnjev in tisti ki jo je pospremil do jedilnice je rekel:” gospa, častna četa tičev je postrojena vam v čast”, ženska je bila cela rdeča v obraz in takoj zbežala ven. Je pa res da so oni v slovenski vojski in te postroje tako ali tako delajo večkrat.

Ko imajo postroj in sta dve vrsti, in morajo dati roke za hrbet, je nekoč en tip dal drugemu tipu tiča v roke haha on p ani vedel kaj je prijel, ker je imel roke za hrbtom haha, pa en kolega mi je pravu, da se je v enem podjetju, v neki tovarni, ko so bili delavci na kupu, nekdo drugemu poscal v žep od bandure (delovni kombinazon),…tega je veliko, to je neke vrste inicijacija za prišleke

Če bi bilo to res bi bila v sloveniji ena zelo premožna ženska sedaj. Ker če ima vsaj milimeter pameti bi vas iztožila tako da bi se kar svetilo za vami.

BTW dedc, ki gleda tuje nabrekle tičke pač ni “napaljen” na ženske. Mogoče si ne zna priznati, ampak ….

resnica340, 02.08.2021 ob 15:26

Če bi bilo to res bi bila v sloveniji ena zelo premožna ženska sedaj. Ker če ima vsaj milimeter pameti bi vas iztožila tako da bi se kar svetilo za vami.

BTW dedc, ki gleda tuje nabrekle tičke pač ni “napaljen” na ženske. Mogoče si ne zna priznati, ampak ….

eh, kake te maš! Pa to je fora! Na Teznem je en lokal, kjer si tipi tiča merijo na šanku pa tisti ko ima najmanjšega plača rundo, pa su tudi ženske zraven in glih tako pijejo, ni nobena užaljena. Kakšne tožbe pa to. Pa to ni Amerika, tukaj žensko lopneš po riti se ji še dobro zdi, so jezne tiste ki jih ne lopneš. Moja punca je delala kot kelnerca je bila jezna če ji tovornjakarji niso trobili ko so se mimo vozili.

Pa kak kolektiv ste to, da vas je toliko gejev na kupu?

Menda pa je kak normalen dec med vami ali ste vsi po vrsti ta topli?

Avtor, zakaj te tako privlačijo tiči? Pa kako se vam je uspelo toliko pedrov zbrati na kupu? A po službi boste pa se skupinsko obdelali, zdaj, ko imate že fajn trde? Kdo nastavi rit in kdo je aktivni? Se to potem kaj izmenjate?

EH, tile pedrčki niso nevarni. Saj pa vidiš, da drug drugemu tiča ogledujejo. To so sami pedrčki.

ste sami ta topli, 02.08.2021 ob 18:16

EH, tile pedrčki niso nevarni. Saj pa vidiš, da drug drugemu tiča ogledujejo. To so sami pedrčki.

A maš ti kj proti človk? Glede na to, da nekam vzvišeno in prezerljivo pišeš.

V taki službi se še moškemu gabi delat

Trdonja, 02.08.2021 ob 17:14

eh, kake te maš! Pa to je fora! Na Teznem je en lokal, kjer si tipi tiča merijo na šanku pa tisti ko ima najmanjšega plača rundo, pa su tudi ženske zraven in glih tako pijejo, ni nobena užaljena. Kakšne tožbe pa to. Pa to ni Amerika, tukaj žensko lopneš po riti se ji še dobro zdi, so jezne tiste ki jih ne lopneš. Moja punca je delala kot kelnerca je bila jezna če ji tovornjakarji niso trobili ko so se mimo vozili.

Ja očitno ste v teh vaših koncih vsi butnjeni v glavo. Kolikor je glupih dedcev je tudi glupih žensk. Pa brez življenja, če vam je višek zabave sosedove tiče si ogledovat. Še sreča da ste očitno na kupu, kar tam ostante. Za v civilizacijo glih niste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close