Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice priporočila za apartmaje

priporočila za apartmaje

edino priporočilo je evro !

sobodajalcem je popolnoma ravno , kdo najame sobe, važno je le da je čimveč polno , in da se čimmanj žura /mir od 10 zvečer do 8 zjutraj /

v turizmu , zlasti pri oddaji sob ni NIČ OSEBNEGA , LASTNE IZKUŠNJE , easy come , easy go , so profesinalni standardi , vendar si nihče , ki oddaja sobe , ne želi imeti več posla z najemniki sob kot je nujno potrebno, zato ne filozofirajte in idealizirajte.

7 dni sem bil v kranjski gori , pa je bil edini , ki se je ukvarjal z mano , moj stric.z gosti ki so bili v sosednji sobi , nisem spregovoril niti bsede.sem pa skoraj vse večerje poslušal miganje otroka / mlada družina /

TUDI TOKRAT JE BILA VEČINA TURISTOV V K.G. OVCE , BOROVŠKA PA PROMENADA , HVALA BOGU ME V K.G NI BILO OD 10 DOPOLDNE DO 5 POPOPLDNE.BIL SEM POPOTNIK IN PLANINEC / 70 KM V 5 DNEH , 25 UR HOJE /

pa še to : ne mislit, da če greste na dopust , da ste princ iz bell aira.ste samo številka.so izjeme.ampak redke.

edinno merilo uspeha v turizmu je denar / ponudba / nič pritožb /

turizem je industrija , in profesionalci v turizmu spoznamo turiste že na nekaj 100 metrov daleč , smo prijazni , debate samo ko ni dela , na ene in iste fore in vprašanja so kratki odgovori , kar turisti vidijo mi ne , itd

in kaj vam bodo priporočila za apartmaje?če ne boste rezervirali , boste ure in ure istali namestitev , in ko boste dobili , se nne bodo veliko sekirali zaradi vas.

taki izjemi sta kraingerg /strmec / in seibenbrunn – sedem studencev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close