Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek priporočila prosim

priporočila prosim

Ja a sem napisala ženi 🙂 🙂

Odvisno kako grob približek 🙂 🙂

Na živce mi grejo lepi moški. Sploh pa taki, ki to mislijo, da so 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

No to zadnje sem čisto resno mislila… se spomnim, ko sem brala nek intervju z Edwardom Nortonom v zvezi s filmom Fight Club in eno butasto vprašanje, če ga je skrbelo, da ga bo Brad Pitt zasenčil ali nekja takega… Ker je deklarirano lep ali kaj?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Po mojih izkušnjah bosta prej ali slej končala v postelji.

no, smo pa tam, kamor so namigovali drugi posti – taledva sta ze dalec cez javni forum, bi se lahko ze pocasi zacela dogovarjati po ZS – razen ce ni njuna ekshibistionisticna narava prevladujoca in jima je bolj pomembno, da se pojavljata na odru po pravilu – no news is bad news.

no, smo pa tam, kamor so namigovali drugi posti – taledva sta ze dalec cez javni forum, bi se lahko ze pocasi zacela dogovarjati po ZS – razen ce ni njuna ekshibistionisticna narava prevladujoca in jima je bolj pomembno, da se pojavljata na odru po pravilu – no news is bad news.[/quote]

Fajn bi bilo, da bi tudi katenjka imela opazen avatar, da človek še laže preskoči njene prispevke. Matjazko nam je tozadevno zelo olajšal delo.
Moderator pa pingpong itak samo razpihuje, verjetno je to tudi njegova naloga tukaj gor?

Katenjka

Ne vem, to sem zgolj zato napisal, ker sta mi to rekli že 2 ženski. Če boš ti 3., ti pokažem svojo sliko, sicer pa ne. 😀 haha Ena pa mi govori, da sem Rusek. :)))

Ja, sem opazil na lastni koži. :))))

Res je, saj za ženske velja isto.

Zdaj si mi namenoma kost vrgla, ker veš, da jo bom pograbil in se malo razpisal, kajne? :)))
Dober film o disocialni motnji, laično to imenujejo shizofrenijo, kar pa je povsem napačno. Dejansko gre za izjemno redko dušeno bolezen (Hollywood je to populariziral), v večini menda povezano s spolno zlorabo v zgodnjem otroštvu s strani moške osebe (družinski član). Oseba se zaščiti pred totalnim psihičnim zlomom zaradi nevzdržnosti psihičnega trpljenja in grozot, ki se mu dogajajo, da od svojega pravega jaza odcepi oz. ustvari še en dodaten/vzporeden jaz – to je tisti jaz, ki je bil zavesten ob zlorabah, ki je ponavadi tudi (avto)agresiven, uničevalen, nezaveden.

Podobno tematiko obravnavata Identity(2003) in Hide and Seek (2005) in Santa Sangre (1989)

Kdo to? Jaz in IT? hahaha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kdo to? Jaz in IT? hahaha[/quote]

Seveda. Jaz z ženo in ti s Katenjko. 🙂

Kdo to? Jaz in IT? hahaha[/quote]

Seveda. Jaz z ženo in ti s Katenjko. :)[/quote]

Mogoče pa bi tudi raje končal v postelji s Katenjko kot ženo, če bi jo videl? :))) haha
Hudič je, ko si 1x oženjen, ampak se že da nekak pretrpeti in premuvati v tem zakonskem jarmu? 😀

Seveda. Jaz z ženo in ti s Katenjko. :)[/quote]

Mogoče pa bi tudi raje končal v postelji s Katenjko kot ženo, če bi jo videl? :))) haha
Hudič je, ko si 1x oženjen, ampak se že da nekak pretrpeti in premuvati v tem zakonskem jarmu? :D[/quote]

Z malo domišlije mi ne bo treba spat z njo, pa bo vseeno z mano v postli.
Katenjka, dej sliko na net, da te vidim.

mrT ne provociraj, tebe visoko cenim in spoštujem, Matjažka že dolgo ne več.
Žal trenutno nimam časa… kje si pa ob 1:00 ponoči, ko ga mam pa mije dolgčas? A z ženo v postelji 🙂 🙂

Samo mi smo res v žlahti, ne veš, kako si podoben mojemu bratu, tudi on ima mehke slovanske poteze (netipične za angleža) in še to značajsko, (alipa je to stvar temperamenta?) lastnost, da se tudi on rad gleda v špegl, po možnosti z dvema, da se vidi v profilu, zelo je dovzeten za mnenja punc, še za moje je bil do nedavnega 🙂 🙂
samo pri njemu je še upanje, ker je rosno mlad, (sicer pa pri tebi včasih glede na tvoje poste sklepam podobno, mislim, to z mladostjo, upanja zate ni več 🙂 :)))

Za ženske je dosti boljše, če smo lepe, kot če so samo pametne 🙂 🙂 V tem je naša signifikantna razlika 🙂 🙂

Kate

V Štokholmu me je ogovorila Švedinja v njihovem jeziku, me je hotela nekaj vprašati, pa nisem ne blond in ne modrih oči, ker tam sterotipi postanejo resničnost. :)) hehe

Jaz sem zelo umirjen človek, “forumski videz” vara.

Jaz izredno malo dam na svojo zunanjost, če sem neobrit, razkuštran, to je meni bolj ko ne vseeno. 😀 Tudi na mnenje ne dam zelo veliko, samo se spomnim določenih stvari, ker nekako rad tako za hec po fizonomiji obraza uganjam nacionalno poreklo (igralci, glasbeniki…).

Tam je najbolj cenjen rjavi las, sem slišala… A ni tako?
(Ej a si ti mogoče s tem izdal kakšen podatek, ki ga nisi hotel 🙂 :)))

Jaz sem zelo umirjen človek, “forumski videz” vara.
Matjažko, to je meni zelo očitno kakšen si ti… brez zafrkancije 🙂 🙂

No točno to reče moj brat, če se ga na to opomni, da se preveč v špegl gleda, postane prilično živčen in že skoraj agresiven 🙂 🙂 no on pa sicer je blont, pa zelene oči ima točno take kot jude law… skoraj je lepši od njega 🙂 🙂

Aja no kake narodnosti je pa alejandro jodorowsky 🙂 🙂

Kate

Kakšen sem?

Vidva z bratom sta zelo-zelo tesno povezana, a ne? Ne bi se čudil, če sta spala do 18 leta v isti postelji skupaj. :)))

Zveni poljsko, a ne, sicer je menda rusko-judovskega porekla, ker je družina emigrirala v Čile, kjer se je tudi rodil. Svojo poklicno kariero pa si je on ustvaril predvsem v Mehiki.

Mattias

To maš od tistih tvojih “sick” filmov… a tega[/url] si tudi gledal?

A pol je Švedinja 🙂 🙂

A pol je Švedinja 🙂 :)[/quote]

Ne, nisem gledal. Kaj misliš s sick filmi?

A pol je Švedinja 🙂 :)[/quote]

Ne, nisem gledal. Kaj misliš s sick filmi?[/quote]
Saj nisem napisala sick filmi ampak “sick” filmi. Tisti film je tudi takšen, poglej ga… ali pa raje ne…
A ti zavidaš mojemu bratu, da ima sestro… Nimaš za kaj. No to bi on znal kdaj reči 🙂 🙂

Aja, Vesna V. Godina je frajerka… saj nimam nič proti njej. Aja ups, druga tema…

Kakšne predpostavke? [/quote]
Tiste v naslovu sosednje teme. A ti pol resno misliš? A tvoja punca ti tudi reče dasi grd pa ti njej isto?[/quote]Ne to je tisto ko si tako grdega partnerja izbereš, da ga noben drug noče in veš, da ti je zvest….. 😀

mrT to je samo maoja domneva ti kar sam odgovori… :))

@ rada bi koga ki ne vara

javi se mi čim prej. Velik nas je, ki nismo varali in nimamo takih namenov v bodočnosti, smo pa bili prevarani. Po čem ugotoviti, da je človek varalica že od prej? Zastavi mu na brzino eno provokativno vprašanje in spremljaj njegov pogled. Lažnivci se ob nerodni situaciji zelo prestrašijo. Če ti zmore odgovorit relativno hitro brez nervoze, brez da odmakne pogled, brez da mu očke švigajo levo in desno, potem je iz pravega testa.
Ni panike. Tudi sam poznam samske poštene fante, mlade, tudi mlade po srcu, predvsem z željo po iskreni ljubezni.

Če bi rad, da se ti čimprej javi, pusti kontakt, drugače se sploh ne bo mogla javit… (ali katera druga)…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close