priporočila prosim
V čem se BMW, za katerega si nobena doslej ni mislila, da je prevarant, razlikuje od vaših moških? Po čem bi lahko ugotovile, da je človek varalica že prej?
Kaj naj gledam, ko mi pride en tak na pot? Če poznate koga, ki ne vara, se priporočam za kontakt. Če bo premlad ali prestar zame, imam polno samskih znank vseh starosti.:-)))
Se strinjam, je povsem odvisno od človeka, ki se znajde v določeni situaciji, ki ga v to usmeri. Lahko se v lastni zvezi počuti zapostavljenega in išče drugje srečo, a zaradi otrok noče pustiti na cedilu familiji. Lahko se zgodi tudi obratno, da je ženska zapostavljena in išče drugje še enega ljubčka. Mislim, da je varanje pri moških in ženskah v teh letih že skoraj na isti stopnji pojavljanja.
Se strinjam, je povsem odvisno od človeka, ki se znajde v določeni situaciji, ki ga v to usmeri. Lahko se v lastni zvezi počuti zapostavljenega in išče drugje srečo, a zaradi otrok noče pustiti na cedilu familiji. Lahko se zgodi tudi obratno, da je ženska zapostavljena in išče drugje še enega ljubčka. Mislim, da je varanje pri moških in ženskah v teh letih že skoraj na isti stopnji pojavljanja.[/quote]
Mislila sem takega, ki se loči, da ne vara, ker ve, da ostati skupaj zaradi otrok škodi otrokom.
Pozdravljena,
osebno menim, da nikoli ne moreš vedeti za moškega, ali bo varal, ali ne bo. Za nobenega ne moreš dati roke v ogenj. Upam si trditi, da tudi ženske tega zase ne moremo narediti.
Žal je tako, da izbereš in upaš na najboljše. Veliko je odvisno tudi od sreče, ki jo imaš, ali pa ne. In pa od nas samih…..
Prevare pač so različnih vrst, ne samo to, da nekdo gre z drugo oz. drugim.
Če pa daješ vse od sebe, se trudiš in se ti to še vedno zgodi pol pa rečem: tako je življenje. Odraslega človeka ne moreš spremeniti. Vsak odgovarja za svoja dejanja.
Vse lepo,
Karmen
Povprašaj po njegovih bivših. In naj povejo, če je bil zvest ali ne…:)
Matjazko….To je nekaj zate. 🙂 Poštene ženske, ki ne varajo…Vseh starosti…:)[/quote]
Jaz se ne spuščam v tvoj rajon, to je tvoj teritorij, ki ti pritiče kot moderatorju, pač določeni privilegiji. 😀
Ampak avtorica išče moškega… “rada bi koga ki ne vara”, tukaj pa je vprašanje, če matjazek izpolnjuje pogoje.:)[/quote]
Bibitka, moja mama je svetnica! Kakšen naj bo njen sin potemtakem? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.