priporočila/predlogi kje odpreti mail račun
mislila sem te brezplačne maile ala gmail. telekomovega imam saj to je, ker nebi imela tega.
gmail tudi že imam, pa bi si rada odprla še enga pa ne pri gmailu. hotmail sem imela pa mi niti ni všeč pa še pozabila sem geslo in nikakor ne morem do pošte.
rada bi si odprla svoj mail, s svojim psevdonimom.
pozna kdo IncrediMail? in kakšen je? je vredu? zanesljiv? ali še kakšen drug? lahko več predlogov, da se bom lahko odločala 🙂
hvala
ja saj bi si odprla še en gmail, ampak na tem računalniku imamo že odprte 3 gmail račune (vsi v družini) in ne vem, če se to sme? nevem kje, ampak nekje sem brala, da če odpiraš več računov, da ti jih lahko izbrišejo. samo kako pa oni vejo a so vsi računi tvoji ali še od družinskih članov?
glede incredimaila… ja, vem, sem pogledala stran prejle 🙂 enkrat sem pri frendu na fb-ju vidla samo, ko je lajku stran incredimail pa nisem nič pogledala kaj to je in sem zato mislila, da je mail 🙂
Živjo,
ja saj bi si odprla še en gmail, ampak na tem računalniku imamo že odprte 3 gmail račune (vsi v družini) in ne vem, če se to sme? nevem kje, ampak nekje sem brala, da če odpiraš več računov, da ti jih lahko izbrišejo.[/quote]
Sam imam (vsaj) 4 GMail e-poštne predale in statični IP naslov, pa nimam nobenih problemov. Za “nadzor” vseh teh e-poštnih računov pa mi prav pride vtičnik [url=http://www.longfocus.com/firefox/gmanager/]GMail Manager (dobro dela samo če “ročno” .xpi naložiš). Lahko pa tudi WebMail Notifier[/url] vtičnik.
LP,
12thDNAStrandActive
sem si naredila nov gmail. ampak me nekaj moti. prosim za pomoč.
ko sem si ustvarla g-mail račun se je avtomatično ustvaril še google+ , česar pa nočem imet.
pri starem gmailu tega nimam. namreč, ko normalno odprem google iskalnik se mi, če imam istočasno odprt nov gmail, prikaže na iskalniku moje ime iz gmaila.
kako naredit, da nebo tega?
hvala
Forum je zaprt za komentiranje.