Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Priporočam

Priporočam

ogled risanke Krudovi. Če še kdo ni pogledal. Jaz sem se nasmejala do solz.

Še kdo kaj priporoča?

Kolesarjenje. In pa da ne jeste čokolade. Jaz sem se zaradi nje zredila.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ej it, mam en vic zate

Kaj naredi pedofil ko je posilil 15 letno gluhonemo puncko ?

Polomi ji roke, da ne bo komu povedala, da jo je posilil.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Priden bodi.

Jaz pa priporočam, da jeste čokolado. Če je svet lep, postane še lepši. Če je grd, postane lep. V skladu s trenutnimi modnimi smernicami je obična ženska itak predela (še manekenke so predebele za modne oblikovalce :/), tako da je ta bitka itak že vnaprej zgubljena 😀

Sadni, ravnokar berem zanimivo zadevo (izvleček iz maturitetne raziskovalne naloge z naslovom Uporaba kletvenih in psovalnih obrazcev med populacijo mariborskih gimnazijcev in gimnazijk) in v čtivu sem naletela na meni nepoznan izraz, ki me je ob prebranju pomena asociiral nate, konkretno gre za izraz pičkurjek (cilj psovke je nekoga degradirati v navezi s spolnostjo oz ker nam danes že drugič serviraš nek propadli vic s spolno denotacijo, mi je karkoli drugega na tvoj zanikrni post povsem odveč reči).

Razumem hec, toda to kar ti prijavljaš, ni ravno da bi iz koga izvabil smeh, zlasti ne od žensk.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

http://www4.slikomat.com/13/0421/bbh-trutor.jpg

http://www4.slikomat.com/13/0421/bbh-trutor.jpg%5B/quote%5D
Tvoj rang iskanja “špranje” Sadni ali kaj nam želiš s sliko dopovedati? :-))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Sadni, ni se ti treba truditi, da bi nas prepričal, da si en navaden butelj.
Že v prvo ti je uspelo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Aha. Se pravi, povzetek tega je, da ti ne moreš živet brez mene, al kako ?

:))))

Pusti ga, Margot, saj je še dete…

Verjetno od tistega dneva naprej, ko sem vas vse forumašice označil za stare in znucane.

Haha…tudi tako si to lahko razlagaš…če se ne motim me je danes Matkič označil, da sem kot Marko, morebiti pa res, Marko tudi bolj težko brez tebe shaja (ali je v tvoji navezi z njim obratno?).

Btw, mam en ful dobr vic za vs

Kaj naredi pedofil ko je posilil 15 letno gluhonemo puncko ?

Polomi ji roke, da ne bo komu povedala, da jo je posilil.

Jaz priporočam: punce izogibajte se Sadnemu. Mogoče je tole nalezljivo.

(sem že pred dnevi napisala, da mi od silne fruktoze refluks nagaja)

Slika raztura, predvidevam, da bosta karton tudi spravile v “promet” 🙂 za desert :)))

Verjetno od tistega dneva naprej, ko sem vas vse forumašice označil za stare in znucane.[/quote]

Ne. Malo preglej starejše teme pa se boš lahko prepričal, da to trdim že dolgo.
In redko kdaj se zmotim.

Verjetno od tistega dneva naprej, ko sem vas vse forumašice označil za stare in znucane.[/quote]

Res je, res – stare in znucane do konca in še čez…pa vendar se z nami ukvarjaš (morda je to le tvoja forumska kamuflaža za tvoj pristen interes za Marka?).

ne vidim potrebe … itak bi to naredil samo DoSadni … to pa še policaji vedo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Preveč vas je že, potrebujem okrepitve. Bom počakal, da Matkić pride gor.

hahaha Sadni oprosti ampak Margot je strup vseh strupov:) Moram se nasmejat:) Saj nisi hud kajne
?

Sadni, četudi ženska je čokolado za zajtrk, kosilo in večerjo … ne pride do tega rezultata 🙂

Sadni, četudi ženska je čokolado za zajtrk, kosilo in večerjo … ne pride do tega rezultata :)[/quote]

True, za take ocvirkaste rezultate moraš imeti vsaj ameriške gene in ameriške porcije :))))

ps: pa pod nujno ameriške dohodke 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close