Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pripomočki za peko

pripomočki za peko

Vsem skupaj lep pozdrav,

zanima me ali ima kdo informacijo kje kupiti kaj ”specialnega” za peko – predvsem sladkih zadev.
Bila sem že v Vrhniški prodajalni pa : ali imajo ogromne pakete ali pa ni nič posebnega – npr. na internetu sem zasledila pekač za peko torte v obliki Pokemona in stane manj kot 3.000 sit, pri nes so cene veliko višje pa še izbira mi ni naj,naj.
ne vem, mogoče je kje pri nas ali v Italiji, …. oziroma kje dobite ideje – gre se predvsem za torte , ker jih vedno pripravim sama za dva malčka pa ”morajo” seveda biti nekaj cool.

Lep dan,
m.j.

Hej,v Italiji prodajajo krasne silikonske modele za torte in druga peciva raznih oblik(zvezdice,medvedki,smrecice…)Silik.modeli se lepo obnesejo pri peki(nic se ne prime),ce se ravnas po navodilih.Mogoce jih dobis tudi pri nas.Ko sem si jih nabavila,,jih pri nas se ni bilo. Lep pozdrav Babi

V Vrhniški trgovini imajo slikonske modele, sicer ne vseh……drugače uporabi malce fantazije za oblikovanje tort, pojdi na http://www.kulinarika.net/portal.asp. pa tam pobrskaj malce po temah okoli tort nekaj mesecev nazaj, veliko idej kako narediti torto nekaj posebnega brez posebnih pekačov ind. stvari…..

metulj, okrogla torta na bol in izbokline obrnemo na ven
…………

Oj,

imam dva silikonska pekača : enega tefalovega in enega kupljenega v Italiji v Palmanovi – razlika je ogromna.

Babi, nisi zapisala kje v Italiji si ti kupovala ia če se slučajno spomniš cene ?

lp,
m.j.

Hej, kupila sem jih v veliki trgovini takoj cez mejo na Skofijah pri Kopru(zelo zalozena).Cene res ne vem,ker je ze nekaj let tega.Kvaliteta odlicna,le na polno plosco v pecici je ne smes dati,samo na resetko.Kateri je boljsi, tefalov ali oni drugi?Katere znamke so moji,ne vem,ker skatle nimam vec.Rada bi pa vedela ,ce bom se kak model dokupila.Sicer se dobi v vsaki trgovini s posodo,tam,kjer je Italija tebi najblizja,Trst,Gorica… Vroc pozdrav Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close