Najdi forum

Printer ne dela

Sem prebrala že vse stare poste,pa mi na žalost nič ne pomagajo.V glavnem, staro kartušo sem zamenjala z novo,iste znamke,odlimala tisto plastiko dol,pa mi pravi,da nekaj ni ok,da lahko da je še vedno ta plastika gor ali pa da naj še enkrat vstavim in probam,da drugače je pa defektna kartuša.Potem sem spet kupila novo kartušo in spet isto.Možno se mi zdi,da bi se kaj zapacalo, a mi tale pomoč od Perota:(Najprej v zavihku Splošno sprintaj preizkusno stran, nato pa(če ne bo delal) v zavihku maintenance(vzdrževanje)daj očistit glave(včasih malce traja, da barva pride do glave).Si prepričana, da si odstranila vse transportne nalepke?),
ne pomaga kaj dosti.
Pojma nimam kaj je to zavihek,kje se sprinta poskusno stran,kje je zavihek vzdrževanje in kako in s čim se očisti glave.
Mimogrede-imam printer znamke HP deskjet 5550.
Hvala za pomoč!

1. Ker imaš novejši tiskalnik HP, se nima kaj zapacat, HP-jevi tiskalniki imajo namreč glavo združeno s kartušo – vsaj upam, da je tako tudi pri tem modelu?
2. Kaj se dogaja, ko želiš tiskat? Kakšno napako ti izpiše?

Verjetno imaš XP-je, ki tiskalnik sami zaznajo, tako da gonilniki najbrž niso krivi za težave?

Ja napiše mi,da je nekaj narobe s desno kartušo,torej s črno,pa da naj probam še enkrat,ali pa da je kartuša defektna.To mi reče,sprenta pa nič.Tudi lučka na printerji ves čas mižika,kot da je kartuša prazna,pa ni!
Sem probala zdaj it tja na vzdrževanje,pa nimam tega zavihka,sem šla na printer in desni klik,pa ni nikjer.Ampak praviš,da zapacano ne more bit.Kaj pa je še lahko?Kakšna ideja?

Če si odstranila prozoren trakec s kartuše in jo pravilno vstavila v tiskalnik – nimam več nobene ideje.
Je to prva kartuša, ki si jo zamenjala?

Ne,druga,tko da je s kartušo vse ok in prav je vstavljena sigurno.Bom šla pa na servis, kaj pa čem :-), najlepša hvala za pomoč!

Če kartuše še nisi probala dati iz printerja in nazaj, probaj. Včasih to pomaga…

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close