Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija print digitalne fotografije v lj

print digitalne fotografije v lj

Ali kdo ve, kje ti izdelajo kvalitetne digitalne slike v Ljubljani? Bila sem v enem od Kodak-ov, pa so bile slike prava katostrofa in sem jih zavrnila.

Lp.

A ti želiš iz filma naredit digitalne fotografije, ali iz digitalnih fotografij naredit navadne fotografije?

Kakovost fotografij bo odvisna tudi od tvojih posnetkov. Kakšen digitalni aparat imaš?

FotoStudio Majhenič v Domžalah, ni v Ljubljani je pa zelo kvalitetno, Kodak centri so res slabi za digitalne fotografije.

3.2 MEGA pixels, optični zoom 5.1x

aparat je o.k., slike so na računalniškem zaslonu odlične (tudi če jih dam čez cel zaslon), slike v jpg formatu so 1.5MB.

torej želim iz digitalnih posnetkov (jpg) imeti fotografije na fotogr. papirju.

Problem Kodakovih centrov je, da uporabljajo slabe printerje. Ne uporabljajo niti pravega papirja. Tudi jaz sem razvijal enkrat pri njih, trajalo je cel teden in slike so bile porazne. Barve sploh niso bile prave in na vsake centimeter je bila bela črta?!?

Tvoj aparat ti omogoča tisk slike velikosti 13*19cm. Osebno imam aparat Canon A40 z dvema megapiksloma, narejene slike so velikosti 10*15 in odlične kvalitete.

Jaz imam s kodakom dobro izkušnjo, digitalna na 10×15 formatu je bila odlična tudi v primerjav s fotografijo razvito iz negativa. Imam digitalni CanonG2 in zrefleksni Canon1000. Razvijal sem v Kodaku Interspar Vič.

Torej bo le res, da je marsikaj odvisno od aparata, pa tudi slikat ne znajo vsi.

No, jaz sem razvijala v Intersparu Citypark. Po tistem, ko sem zavrnila slike, mi je prodajalka rekla, da lahko poslje razvijat na Vič. Torej sklepam, da tam imajo drugačno opremo.

Tajfun, torej morda le ne bo držalo, da ne znam slikat ali da fotoaparat z 3.2MPixel-ov in 5.1 optičnim zoom ne dela v redu posnetkov.

V bistvu moram popraviti svoj post: ko sem na viču dal razviti so ravnokar prenavljali svojo trgovino in če se ne motim so poslali na razvijanje v svoj studio na Slovenski (pri bavarcu).

nebi rad delal reklame ampak poglej na http://www.creativ.si/digifot/digidnevnik.htm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close