Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika PRIMOŽ reportaža – pripomba!

PRIMOŽ reportaža – pripomba!

Reportaža mi je sicer všeč, a zakaj ni direktnega linka iz napisa pod sliko na recept?

K bi vsaj pod slikcami pisalo keri piškoti so keri, bi že našla recept z iskalnikom!!

V galerijo smo dodali vse slikice sladic in naprošamo avtorje, ki vedo kaj to je, da si sliko shranijo in jo uvrstijo v svoj recept. rubrika recepti

če ste že dodali recepte, verjamem da ste, sedaj dodajte še svojo sliko.

Ali pa mi pošljite vsaj opisano, kaj katera sladica je, pa bom jaz popravil in pripisal.

saj veste, moški pa kuhinja :-((

reportažo pa žel nisem napisal jaz, ker je žena rekla, če bodo mene čakali………………………………………….

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož: trikrat hura za tvojo pridno ženo :-)))

Bom naredila kot si predlagal. Fotko prenesla direkt pod svoj recept. Upam, da rata :))

jaz pa še recepta nisem napisala, pa se bom potrudila. Lep pozdrav Mica

Hej,Primoz in Sasa! Obema glasen aplavz!Otroci so pa najlepsi!! Babi

Super reportaža in še boljše fotke. Sicer sem upala, da ste pozabili na moj pripetljaj s peki papirjem… 😉

LP, Staša

P.S. trenutno sem imela en kolokvij, čaka pa me še izpit, zato se bolj malo potikam po netu. Pa še kile dol spravljamo 😉

Hej,Stasa! Se mi je kar zdelo,da se pridno ucis. Bos opravila pred prazniki?
Prijateljica spravlja kile dol,da bo med prazniki lahko veliko jedla in prisla na isto. Lep pozdrav Babi

Spet samevava ponoči na netu? 🙂 Če bo vse po sreči, bom v torek za letos zaključila, če ne, pa v januarju repriza.

Takšne filozofije kot tvoja prijateljica pa jaz nimam ;))

LP, Staša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close