Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Primož – HELP

Primož – HELP

Primož, lepo, da si našel sponzorja, ki je pripravljen za tale naš forumček prispevati kaj cvenka, in tudi prav, da se stran razlikuje od drugih, da vemo, kdo jo plačuje.

Pri oblikovanju nove podobe strani pa so programerji spregledali, da se linki na že prebrane prav nič ne razlikujejo od linkov na še ne prebrane strani. Kar v praksi pomeni, da ne vem, katere poste sem včeraj (ali pred pol minute ali prejšnji teden) že prebral in katere ne (mislim pa, da ni problem v nastavitvah mojega brkljalnika, ker mi na drugih medovernet forumih zadeva lepo dela – že prebrani so rdeči, neprebrani pa modri).

Ja, pa če lahko še malo pojamram… Ta bela barva precej v oči bode… A je ne ni šlo čisto malo zatemnit – saj je siva podlaga tudi ok… In tista svetlo-siva je definitivno presvetla… Dost jamranja – grem raje kosilo kuhat ;).

Sem tudi za temnejše ozadje.

lp
Modra

enako-tudi meni je ta bela “prehuda” za oci. siva pa nekako “presvoh”. lp petra

tudi mene bode v oči, taka mrtva barva, nepregledna,…..naše ideje so pa tako pisane…….

Tudi meni je vse tole presvetlo, prebleščeče…

Tudi meni …

Ja, korl, zelo dobra pripomba, bomo uredili in grem brat še ostale komentarje. to z sponzorjem, pa je sedaj primer ideje. Kajti Miele nam je na voljo dal kuhinjo, kjer bomo lahko kazali svoje umetnine, sedaj lahko naredim novo temo, da se zmenimo za datum srečanja in naše prve skupne kuhinje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

No vse pripombe so smiselne in sprejemljive, bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega.

pirmož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, me veseli, da je na svetu še kdo, ki posluša mnenja drugih. Hvala.
Sicer pa, mimogrede, bi podobno pripombo imel tudi za forum počitnice (kar se že prebranih linkov tiče, namreč).

Kar pa se sponzorjev tiče, dobrodošli, če bo zate (in seveda za nas) kaj koristi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close