PRIMOŠTEN
Lepo pozdravljeni vsi, ki vam je vroče!
Letos se pa odpravljamo v Primošten, kakšne so vaše izkušnje z mestom, plažo, večerno zabavo, hotelom Zora?
Vsakemu, ki omenim kam gremo na dopust, pravi zakaj ne gremo raje na kakšen otok – zanima me zakaj to? Je tako grozno, če je res, svetujte kam v bližino se lahko odpravimo…
Hvala,
Čao
Mi smo bili v hotelu Zora predlani. šli smo preko aggencije Sonček, ki nas je vnaprej opozorila, naj ne pričakujemo preveč. Hčerka je bila stara 4 leta.
Imeli smo srečo z izbiro sobe, saj smo se odbesedno zagrebli za sobo v pritličju, s pogledom na morje, pod borovci, cel dan v senci in do plaže le nekaj metrov. v tej sobi so pred nami bili naši znanci in so nam kar predali ključ, v recepciji pa niso nič komplicirali. takrat je bil izreden naval čehov in se je splačalo priti zjutraj malo prej.
Sobe so bile čiste, nismo pa imeli ne TV-ja, ne hladilnika, kar pa tudi nismo pričakovali. Čistili so vsak dan, tudi brisače so čistilke zamenjale vsak dan. Hrana je bila v redu, le pri večerji, zaradi gužve, niso mogel dobiti nič za pit, saj natakarji niso imeli časa še za to (pač ne znajo tržiti9, tako smo za ta malo vzeli sok zraven, midva z možem pa sva si pijačo privoščila kasneje. Tisti del plaže, kjer smo bivali mi, je bil kamnit z zalivčki. morje je bilo kristalno čisto, dovolj je bilo sence. malo dlje (kakšnih 500 m) je bil velik zaliv , prod, vendar je bil popoldan in proti večeru že precej nasmeten, tako da smo se mi raje zadrževali v našem kamnitem zalivčku. mesto samo je čudovito, glede nočnega življenja ti ne vem povedati dosti, saj smo mi bili pokonci največ tam do 23.00. V mestu je bila pač gužva po večerih, dogajalo se je marsikaj. meni je primošten ostal v zelo lepem spominu, morda tudi zato, ker smo pravzaprav dobili več, kot smo pričakovali.
LP, Meti
Forum je zaprt za komentiranje.